تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد (۷ تیر ۱۴۰۴) ادارات دزفول در روز دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) تعطیل خواهند بود صهیونیست‌ها از خوشبینی ترامپ در مورد آتش‌بس در غزه غافلگیر شدند تکرار ادعا‌های ضد ایرانی ترامپ درباره حمله به فردو موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۴ نفر از عوامل دخیل در حمله انتحاری امروز خبر داد بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است
سرخط خبرها
وزیر امور خارجه:

حضور مردم در انتخابات، می‌تواند باعث بازگشت آمریکا به 5+1 شود

  • کد خبر: ۱۶۷۲۵
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
حضور مردم در انتخابات، می‌تواند باعث بازگشت آمریکا به 5+1 شود
وزیر امورخارجه گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات می‌تواند تعیین کند آمریکا مجبور است سیاست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد، بپذیرد سیاست ترامپ شکست خورده است و خسارات ایران را پرداخت کند؛ تحریم‌ها را کنار بگذارد به ۱+۵ برگردد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف روز دوشنبه، چهاردهم بهمن ماه، در حاشیه نشست با دانشجویان دانشگاه دافوس ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران افزود: در انتخابات باید زمینه حضور گسترده فراهم شود تا مردم حضور حداکثری داشته باشند با این حضور حتما می‌توانند تعیین کنند آمریکا مجبور است سیاست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد، بپذیرد سیاست ترامپ شکست خورده است و خسارات ایران را پرداخت کند تحریم‌ها را کنار بگذارد به ۱+۵ برگردد.

وزیر امورخارجه درباره طرح تقویت تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت: این بررسی‌ها توسط وزارت خارجه انجام و به شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد می شود و شورا تصمیم می‌گیرد.


اینجا بخوانید:ظریف: چهره دشمن‌انگاری ایران با طرح معامله قرن وارونه می‌شود


وی افزود: یکی از سازمان هایی که در حوزه تقویت تروریسم اقتصادی امریکا علیه ایران فعال است سازمان اتحاد علیه ایران هسته ای است که اسمش از اول تا آخر دروغ است.  
وزیر امور خارجه ادامه داد: در این زمینه پیشنهاد مناسبی به شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود و آنها بررسی خواهند کرد الان بررسی ها در وزارت خارجه در حال انجام است.
ظریف درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: باید بپذیریم مردم طبق فرمایش امام راحل، ولی نعمت هستند. مردم تکلیف خودشان را می‌دانند و حضور دارند و با حضور در مراسم سردار قدرشناسی خود را نشان دادند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره سفر هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه  اروپا به ایران ومحورهای گفت‌گوها با وی گفت: همه این موارد بدعهدی را به آنان گفتیم چون خودشان درخواست دیدار کردند و باید ببینیم حرف هایشان چه است.

وزیر امور خارجه همچنین درباره نامه ۱۴ صفحه ای به اتحادیه اروپا هم گفت: تاکید براین است آنکه حق استفاده از ماده ۳۶ را داشته با مستندات غیرقابل انکار جمهوری اسلامی بوده و آنها ناکام بودند یا به عبارت برجامی دچار نقض اساسی برجام شدند و جمهوری اسلامی اقدامات جبرانی ماده ۳۶ را انجام داد. بنابر این آنها حقی برای دست‌یازی به ماده ۳۶ برجام ندارند.
ظریف خاطرنشان کرد: در ۱۴ صفحه به طور مفصل هم با متن هم با شکل به آنان نشان دادیم چه اشتباه فاحشی مرتکب شده‌اند.

رییس دستگاه دیپلماسی همچنین کانال مالی سوییس را کمتر از اجرای دستور دیوان بین المللی دادگستری دانست و گفت: این دیوان به آمریکا دستور داد حق ندارد از ورود غذا و دارو به ایران ممانعت کند. سیاست آمریکا کماکان سیاست فشار بر مردم ایران و محروم کردن ایران از پرداخت هزینه این دارو و محدود کردن روش های استفاده از منابع مالی موجود است.
وی تصریح کرد: این قدم کوچکی است البته دولت سوییس تلاش کرده است و ما از آنها قدردانی می‌کنیم اما این نشان دهنده حسن نیت آمریکا نیست. نشانه این هم نیست حتی ایالات متحده کوچکترین اقدامی برای دستور دیوان بین المللی دادگستری انجام داده است چه برسد به برجام.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->