بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و توییتر بار دیگر عنوان ثروتمندترین فرد جهان را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز -  پس از کاهش ۲.۶ درصدی ارزش سهام شرکت فرانسوی کالا‌های لوکس LVMH متعلق به «برنار آرنو» در معاملات پاریس، ایلان ماسک توانست با ثروت حدود ۱۹۲ میلیارد دلاری‌اش، از برنارد آرنو سبقت بگیرد و در جایگاه ثروتمندترین فرد جهان قرار گیرد.

اکنون در شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، ایلان ماسک با مجموع دارایی خالص ۱۹۲ میلیارد دلار، در جایگاه اول، آرنو با دارایی خالص ۱۸۷ میلیارد دلار در جایگاه دوم و «جف بیزوس»، مؤسس آمازون با دارایی خالص ۱۴۴ میلیارد دلار در جایگاه سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند.

رقابت اصلی در این زمینه بین ماسک و آرنو ۷۴ ساله بوده که در فهرست میلیاردر‌های بلومبرگ رقابت تنگاتنگی با یکدیگر داشته‌اند. اولین بار در آذرماه سال گذشته، آرنو برای اولین بار موفق شد از ماسک پیشی بگیرد، زیرا صنعت فناوری در آن زمان با مشکلاتی روبرو شده بود و کالا‌های لوکس در برابر تورم انعطاف‌پذیری بیشتری داشتند. آرنو که مؤسس LVMH است، مالک برند‌های دیگری از جمله لویی ویتون، فندی و هنسی نیز محسوب می‌شود.

هرچند در اواخر سال گذشته ماسک دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد، اما این عنوان تا روز گذشته دوباره در اختیار آرنو قرار داشته است.

همزمان با نشانه‌های رو به رشد کند شدن رشد اقتصادی، به ویژه در بازار بحرانی چین، ایمان و اطمینان افراد به بخش کالا‌های لوکس در حال کمرنگ‌تر شدن است. سهام LVMH از ماه آوریل تاکنون حدود ۱۰ درصد سقوط کرده است و همین امر باعث شد تا ارزش مجموع دارایی‌های آرنو در یک روز ۱۱ میلیارد دلار کمتر شود.

در همین حال، ماسک در سال جاری بیش از ۵۵.۳ میلیارد دلار کسب کرده است که بیشتر آن با کمک تسلا به دست آمده است. غول خودروسازی مستقر در آستین که ۷۱ درصد از ثروت ماسک را شامل می‌شود، از ابتدای سال تاکنون ۶۶ درصد رشد کرده است. ایلان ماسک همچنین مدیرعامل شرکت اکتشاف فضایی اسپیس ایکس و مالک شبکه اجتماعی توییتر نیز است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->