شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و توییتر بار دیگر عنوان ثروتمندترین فرد جهان را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز -  پس از کاهش ۲.۶ درصدی ارزش سهام شرکت فرانسوی کالا‌های لوکس LVMH متعلق به «برنار آرنو» در معاملات پاریس، ایلان ماسک توانست با ثروت حدود ۱۹۲ میلیارد دلاری‌اش، از برنارد آرنو سبقت بگیرد و در جایگاه ثروتمندترین فرد جهان قرار گیرد.

اکنون در شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، ایلان ماسک با مجموع دارایی خالص ۱۹۲ میلیارد دلار، در جایگاه اول، آرنو با دارایی خالص ۱۸۷ میلیارد دلار در جایگاه دوم و «جف بیزوس»، مؤسس آمازون با دارایی خالص ۱۴۴ میلیارد دلار در جایگاه سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند.

رقابت اصلی در این زمینه بین ماسک و آرنو ۷۴ ساله بوده که در فهرست میلیاردر‌های بلومبرگ رقابت تنگاتنگی با یکدیگر داشته‌اند. اولین بار در آذرماه سال گذشته، آرنو برای اولین بار موفق شد از ماسک پیشی بگیرد، زیرا صنعت فناوری در آن زمان با مشکلاتی روبرو شده بود و کالا‌های لوکس در برابر تورم انعطاف‌پذیری بیشتری داشتند. آرنو که مؤسس LVMH است، مالک برند‌های دیگری از جمله لویی ویتون، فندی و هنسی نیز محسوب می‌شود.

هرچند در اواخر سال گذشته ماسک دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد، اما این عنوان تا روز گذشته دوباره در اختیار آرنو قرار داشته است.

همزمان با نشانه‌های رو به رشد کند شدن رشد اقتصادی، به ویژه در بازار بحرانی چین، ایمان و اطمینان افراد به بخش کالا‌های لوکس در حال کمرنگ‌تر شدن است. سهام LVMH از ماه آوریل تاکنون حدود ۱۰ درصد سقوط کرده است و همین امر باعث شد تا ارزش مجموع دارایی‌های آرنو در یک روز ۱۱ میلیارد دلار کمتر شود.

در همین حال، ماسک در سال جاری بیش از ۵۵.۳ میلیارد دلار کسب کرده است که بیشتر آن با کمک تسلا به دست آمده است. غول خودروسازی مستقر در آستین که ۷۱ درصد از ثروت ماسک را شامل می‌شود، از ابتدای سال تاکنون ۶۶ درصد رشد کرده است. ایلان ماسک همچنین مدیرعامل شرکت اکتشاف فضایی اسپیس ایکس و مالک شبکه اجتماعی توییتر نیز است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->