چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و توییتر بار دیگر عنوان ثروتمندترین فرد جهان را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز -  پس از کاهش ۲.۶ درصدی ارزش سهام شرکت فرانسوی کالا‌های لوکس LVMH متعلق به «برنار آرنو» در معاملات پاریس، ایلان ماسک توانست با ثروت حدود ۱۹۲ میلیارد دلاری‌اش، از برنارد آرنو سبقت بگیرد و در جایگاه ثروتمندترین فرد جهان قرار گیرد.

اکنون در شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، ایلان ماسک با مجموع دارایی خالص ۱۹۲ میلیارد دلار، در جایگاه اول، آرنو با دارایی خالص ۱۸۷ میلیارد دلار در جایگاه دوم و «جف بیزوس»، مؤسس آمازون با دارایی خالص ۱۴۴ میلیارد دلار در جایگاه سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند.

رقابت اصلی در این زمینه بین ماسک و آرنو ۷۴ ساله بوده که در فهرست میلیاردر‌های بلومبرگ رقابت تنگاتنگی با یکدیگر داشته‌اند. اولین بار در آذرماه سال گذشته، آرنو برای اولین بار موفق شد از ماسک پیشی بگیرد، زیرا صنعت فناوری در آن زمان با مشکلاتی روبرو شده بود و کالا‌های لوکس در برابر تورم انعطاف‌پذیری بیشتری داشتند. آرنو که مؤسس LVMH است، مالک برند‌های دیگری از جمله لویی ویتون، فندی و هنسی نیز محسوب می‌شود.

هرچند در اواخر سال گذشته ماسک دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد، اما این عنوان تا روز گذشته دوباره در اختیار آرنو قرار داشته است.

همزمان با نشانه‌های رو به رشد کند شدن رشد اقتصادی، به ویژه در بازار بحرانی چین، ایمان و اطمینان افراد به بخش کالا‌های لوکس در حال کمرنگ‌تر شدن است. سهام LVMH از ماه آوریل تاکنون حدود ۱۰ درصد سقوط کرده است و همین امر باعث شد تا ارزش مجموع دارایی‌های آرنو در یک روز ۱۱ میلیارد دلار کمتر شود.

در همین حال، ماسک در سال جاری بیش از ۵۵.۳ میلیارد دلار کسب کرده است که بیشتر آن با کمک تسلا به دست آمده است. غول خودروسازی مستقر در آستین که ۷۱ درصد از ثروت ماسک را شامل می‌شود، از ابتدای سال تاکنون ۶۶ درصد رشد کرده است. ایلان ماسک همچنین مدیرعامل شرکت اکتشاف فضایی اسپیس ایکس و مالک شبکه اجتماعی توییتر نیز است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->