فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

بخشندگان زندگی

  • کد خبر: ۱۶۷۸۴۸
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
بخشندگان زندگی
ما و فامیلمان یعنی عمو، دایی، عمه و خاله جمعه‌های زیادی از دهه ۷۰ و ۸۰ را در بهشت رضا (ع) سپری کرده ایم.

بهشت رضا (ع) برای من به یک سکه می‌ماند که یک رویش واقعیتی به نام مرگ را برایم یادآوری می‌کند و روی دیگرش پر است از خاطرات روز‌های کودکی، فوتبال روی آسفالت داغ، کندن اخکوک و توت از درختان و آب بازی با بچه‌های فامیل. ما و فامیلمان یعنی عمو، دایی، عمه و خاله جمعه‌های زیادی از دهه ۷۰ و ۸۰ را در بهشت رضا (ع) سپری کرده ایم.

کله صبح از فلکه آب سوار اتوبوس‌های شلوغ بنز می‌شدیم. بعد که می‌رسیدیم بساط خود را پهن می‌کردیم و تا بعدازظهر هرچه بازی بلد بودیم انجام می‌دادیم و در آخر هم با بزرگ تر‌ها می‌رفتیم سرخاک درگذشتگان.  رفتن ما به بهشت رضا (ع) برای تفرج حالا خیلی کمتر شده، اما چند هفته پیش به یاد آن روز‌ها رفتیم صبح تا عصر را بهشت رضا (ع) باشیم.

همین طور که داشتم خاطرات روز‌های کودکی را در ذهنم مرور می‌کردم، به قطعه خوش آب و رنگی رسیدم که همه درگذشتگانش جوان بودند و از سال ۱۴۰۰ دفن شده بودند تا روز قبل رفتن ما. همین طور که داشتم برای درگذشتگان این قطعه غصه می‌خوردم دیدم نوشته قطعه «بخشندگان زندگی» تازه فهمیدم ماجرا چیست. همه خفتگان این قطعه انسان‌های بزرگی بودند که پس از درگذشتشان اعضای بدنشان به نیازمندان اهدا شده بود. بعد آمدم مشهد، دیدم شهرداری در اقدامی درخورتوجه به مناسبت روز ملی اهدای عضو عکس شماری از بخشدگان زندگی را در تابلو‌های شهری اکران کرده است.

هرچند این کار در مقابل بخشندگی آن‌ها بسیار کوچک است، اما می‌تواند قدمی مهم و ارزشمند برای فرهنگ سازی و ترویج این اقدام خداپسندانه باشد. بعدازظهر که با پسر عمویم رفتیم تا قطعه بخشندگان زندگی را به او نشان دهم، وصیت کردم که اگر خورد و جوری از دنیا رفتم که اعضای بدنم به کار خلق خدا آمد، حتما آن‌ها را ببخشند که شاید از من در آن دنیا دستگیری کنند. خداوند مهربان در آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده می‌فرماید: «و هرکسی انسانی را از مرگ برهاند و زنده بدارد، گویی همه انسان‌ها را زنده داشته است.»

عکس: سیدمحمدرضا هاشمی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->