امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها + فیلم محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران
سرخط خبرها

تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد

  • کد خبر: ۱۶۸۱۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد
مطالعات جدید نشان می‌دهد، زنگ هشدار (آلارم) ساعتی که صبح با آن از خواب بیدار می‌شویم، نقش بسیار مهمی در میزان هوشیاری و سطح انرژی صبحگاهی دارد که در تمام طول روز تاثیر می‌گذارد.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از  پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، افراد بنا به سلیقه شخصی نوع زنگ هشدار ساعت را انتخاب می‌کنند. مطالعات جدید نشان می‌دهد نوع این زنگ تاثیر بسیار مهمی در سطح هوشیاری، انرژی و خلق و خوی صبحگاهی دارد.
بر اساس این مطالعه که توسط محققان دانشگاه RMIT در استرالیا صورت گرفته است، آلارم‌های ملودیک و ریتمیک سطح هوشیاری فرد را بهبود می‌بخشند و باعث می‌شوند افراد با آرامش بیشتری از خواب بیدار شوند.
این مطالعه دستاور‌های مهمی برای افراد با شغل‌های متفاوت دارد. برای مثال کارگران شب‌کار، کارمندان اورژانس، آتش‌نشانان، خلبانان، یا پزشکان و پرستاران هنگام شیفت نیاز دارند به محض بیدارشدن از خواب به طور کامل هوشیار باشند.
بر اساس این مطالعه رخوت صبحگاهی یکی از معضلاتی است که افراد زیادی با آن درگیر هستند و گاهی خلق و خوی فرد را در تمام طول روز تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر افراد به طور صحیح از خواب بیدار نشوند، عملکردشان به طور متوسط حدود ۴ ساعت در روز کاهش می‌یابد. این یافته حتی در مورد فضانوردان ایستگاه فضایی نیز صادق است و نوع بلندشدن تاثیر مهمی در سطح انرژی و خلق و خوی آنان دارد.
در ادامه این گزارش آمده است، صدا‌هایی مانند بوق مداوم منجر به سردرگمی ذهنی می‌شوند و گزینه مناسبی برای ساعت صبحگاهی نیستند.
نتایج این مطالعه در نشریه PLoS One منتشر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->