انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد

  • کد خبر: ۱۶۸۱۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد
مطالعات جدید نشان می‌دهد، زنگ هشدار (آلارم) ساعتی که صبح با آن از خواب بیدار می‌شویم، نقش بسیار مهمی در میزان هوشیاری و سطح انرژی صبحگاهی دارد که در تمام طول روز تاثیر می‌گذارد.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از  پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، افراد بنا به سلیقه شخصی نوع زنگ هشدار ساعت را انتخاب می‌کنند. مطالعات جدید نشان می‌دهد نوع این زنگ تاثیر بسیار مهمی در سطح هوشیاری، انرژی و خلق و خوی صبحگاهی دارد.
بر اساس این مطالعه که توسط محققان دانشگاه RMIT در استرالیا صورت گرفته است، آلارم‌های ملودیک و ریتمیک سطح هوشیاری فرد را بهبود می‌بخشند و باعث می‌شوند افراد با آرامش بیشتری از خواب بیدار شوند.
این مطالعه دستاور‌های مهمی برای افراد با شغل‌های متفاوت دارد. برای مثال کارگران شب‌کار، کارمندان اورژانس، آتش‌نشانان، خلبانان، یا پزشکان و پرستاران هنگام شیفت نیاز دارند به محض بیدارشدن از خواب به طور کامل هوشیار باشند.
بر اساس این مطالعه رخوت صبحگاهی یکی از معضلاتی است که افراد زیادی با آن درگیر هستند و گاهی خلق و خوی فرد را در تمام طول روز تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر افراد به طور صحیح از خواب بیدار نشوند، عملکردشان به طور متوسط حدود ۴ ساعت در روز کاهش می‌یابد. این یافته حتی در مورد فضانوردان ایستگاه فضایی نیز صادق است و نوع بلندشدن تاثیر مهمی در سطح انرژی و خلق و خوی آنان دارد.
در ادامه این گزارش آمده است، صدا‌هایی مانند بوق مداوم منجر به سردرگمی ذهنی می‌شوند و گزینه مناسبی برای ساعت صبحگاهی نیستند.
نتایج این مطالعه در نشریه PLoS One منتشر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->