۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر در کشور تکمیل می‌شود فخرالسادات معینی و رضا بهروزی، زندانیان معاوضه شده با آمریکا چه کسانی هستند؟ عضویت سران قوا در هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت ادعای رویترز درباره گفت‌وگوی قطر با ایران و آمریکا درباره پرونده‌های جدید دیدار فرمانده نیروی زمینی ارتش عمان با سرلشکر باقری سخنگوی دولت: در دوره‌ای عمدا برای دوری از فرهنگ به سیاست خارجی اولویت داده شد | رویکرد آموزشی از «سند ۲۰۳۰» به «مسجد» تغییر کرده است منبر عمومی سازمان ملل رئیس‌جمهور خبری خوش برای مردم دارد قیمت خودرو‌های وارداتی در بازار امروز | نرخ‌ها در بازار ترمز برید + جدول (۳۰ شهریور ۱۴۰۲) رئیس جمهور: تحریم پول‌های بلوکه شده ایران پیش‌تر از این‌ها باید برداشته می‌شد متهم اصلی پرونده حمله به شاهچراغ به اعدام محکوم شد نتایج استعلام مدارک ثبت‌نام کنندگان در انتخابات اعلام شد دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در نیویورک ابراز خرسندی ایران از توقف درگیری‌ها در قره‌باغ متن کامل لایحه عفاف و حجاب + جزئیات جمهوری آذربایجان در عملیات قره باغ به اهداف خود دست یافت روسیه: ۵۰۵ نظامی اوکراینی کشته شدند نخست‌وزیر ژاپن با رئیسی دیدار کرد ایران رئیس مجمع گفتگوی همکاری آسیا شد دور جدید مذاکرات آستانه در نیویورک برگزار می‌شود
خبر فوری

توسعه روابط تهران و قاهره مانع نفوذ رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی است

  • کد خبر: ۱۶۸۳۱۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
توسعه روابط تهران و قاهره مانع نفوذ رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد بازگشایی مجدد سفارتخانه‌ها و تقویت فعالیت‌های دیپلماتیک میان ایران و مصر، سبب ایجاد امنیت پایدار، رفع تنش‌ها و کاهش نفوذ بیگانگان خصوصا رژیم صهیونیستی در میان کشور‌های اسلامی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جلیل رحیمی جهان‌آبادی در رابطه با اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان مبنی بر اهمیت توسعه روابط تهران و قاهره، گفت: ایران و مصر دو کشور مهم اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا محسوب می‌شوند؛ در واقع اگر به گذشته جهان عرب نگاهی کوتاه داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که مصری‌ها طی دهه‌های طولانی بر تحولات مشترک میان این کشور‌ها تاثیر جدی داشته اند.

نماینده مردم تربت‌جام و تایباد و باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:  هر چند متاسفانه مصری‌ها پس از سازش با رژیم صهیونیستی جایگاه خودشان در میان کشور‌های عربی را از دست دادند و با توجه به تغییرات داخلی و منطقه ای، در شرایط خاصی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه امروزه کشور‌های عربی رویکرد توازن بخشی در سیاست خارجی خودشان را محور فعالیت هایشان قرار داده اند و بر این اساس شاهد بهبود روابط عربستان با چین، ایران و ... هستیم، ادامه داد: همچنین دیگر کشور‌های عربی نیز در تلاش هستند سطح روابط خودشان در حوزه‌های دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی، تجاری و ... با تهران را بهبود ببخشند و در این راستا قاهره نیز از این قاعده مستثنی نیست.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن ابراز امیدواری برای بازگشایی مجدد سفارتخانه‌های دو کشور و تقویت فعالیت‌های دیپلماتیک میان ایران و مصر، افزود: قطعا این مهم به ایجاد امنیت پایدار، رفع تنش‌ها و کاهش نفوذ بیگانگان در کشور‌های اسلامی کمک شایانی کند.

رحیمی جهان آبادی با اشاره به اینکه برای بهبود روابط با مصر دو مرحله تلاش‌هایی از سوی کشورمان صورت گرفت که ابتدا مربوط به دهه ۱۳۷۰ است، اما بنا به دلایلی منجر به نتیجه مطلوب نشد، تصریح کرد: در این میان در دهه ۱۳۸۰ نیز اقداماتی صورت گرفت، اما با توجه به حمله اسرائیل به غزه و حوادث رخ داده میان رژیم صهیونیستی و جهان عرب، بهبود روابط میان ایران و مصر میسر نشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری اینکه برقراری روابط مستحکم میان جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های اسلامی یکی از اولویت‌های سیاست خارجی تهران بوده است، خاطرنشان کرد: این مهم در حالیست که اکنون با توجه به بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و عربستان، تلاش تهران و قاهره برای بهبود روابط، نتیجه بخش خواهد بود. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}