سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش پشت پرده سفر پنهانی روسای شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی به قاهره رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته است سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

توسعه روابط تهران و قاهره مانع نفوذ رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی است

  • کد خبر: ۱۶۸۳۱۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
توسعه روابط تهران و قاهره مانع نفوذ رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد بازگشایی مجدد سفارتخانه‌ها و تقویت فعالیت‌های دیپلماتیک میان ایران و مصر، سبب ایجاد امنیت پایدار، رفع تنش‌ها و کاهش نفوذ بیگانگان خصوصا رژیم صهیونیستی در میان کشور‌های اسلامی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جلیل رحیمی جهان‌آبادی در رابطه با اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان مبنی بر اهمیت توسعه روابط تهران و قاهره، گفت: ایران و مصر دو کشور مهم اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا محسوب می‌شوند؛ در واقع اگر به گذشته جهان عرب نگاهی کوتاه داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که مصری‌ها طی دهه‌های طولانی بر تحولات مشترک میان این کشور‌ها تاثیر جدی داشته اند.

نماینده مردم تربت‌جام و تایباد و باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:  هر چند متاسفانه مصری‌ها پس از سازش با رژیم صهیونیستی جایگاه خودشان در میان کشور‌های عربی را از دست دادند و با توجه به تغییرات داخلی و منطقه ای، در شرایط خاصی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه امروزه کشور‌های عربی رویکرد توازن بخشی در سیاست خارجی خودشان را محور فعالیت هایشان قرار داده اند و بر این اساس شاهد بهبود روابط عربستان با چین، ایران و ... هستیم، ادامه داد: همچنین دیگر کشور‌های عربی نیز در تلاش هستند سطح روابط خودشان در حوزه‌های دیپلماتیک، سیاسی، اقتصادی، تجاری و ... با تهران را بهبود ببخشند و در این راستا قاهره نیز از این قاعده مستثنی نیست.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن ابراز امیدواری برای بازگشایی مجدد سفارتخانه‌های دو کشور و تقویت فعالیت‌های دیپلماتیک میان ایران و مصر، افزود: قطعا این مهم به ایجاد امنیت پایدار، رفع تنش‌ها و کاهش نفوذ بیگانگان در کشور‌های اسلامی کمک شایانی کند.

رحیمی جهان آبادی با اشاره به اینکه برای بهبود روابط با مصر دو مرحله تلاش‌هایی از سوی کشورمان صورت گرفت که ابتدا مربوط به دهه ۱۳۷۰ است، اما بنا به دلایلی منجر به نتیجه مطلوب نشد، تصریح کرد: در این میان در دهه ۱۳۸۰ نیز اقداماتی صورت گرفت، اما با توجه به حمله اسرائیل به غزه و حوادث رخ داده میان رژیم صهیونیستی و جهان عرب، بهبود روابط میان ایران و مصر میسر نشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری اینکه برقراری روابط مستحکم میان جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های اسلامی یکی از اولویت‌های سیاست خارجی تهران بوده است، خاطرنشان کرد: این مهم در حالیست که اکنون با توجه به بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و عربستان، تلاش تهران و قاهره برای بهبود روابط، نتیجه بخش خواهد بود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->