تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس مجلس: جداول بودجه ۱۴۰۲، فروردین‌ماه به دولت ابلاغ شده است

  • کد خبر: ۱۶۸۶۳۳
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
رئیس مجلس: جداول بودجه ۱۴۰۲، فروردین‌ماه به دولت ابلاغ شده است
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده ساری مبنی بر ابلاغ جداول بودجه ۱۴۰۲ گفت: مجلس جداول بودجه ۱۴۰۲ را ۲۴ یا ۲۵ فروردین به دولت ابلاغ کرد و از جهت قانونی هیچ بحثی در اینجا نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابائی کارنامی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۱ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: علیرغم اینکه آقای دکتر قالیباف و آقای حسینی مطرح کردند که جداول بودجه ۱۴۰۲ ابلاغ شده، اما دولت بیان می‌کند که ابلاغ نشده است، این موضوع که جداول بودجه پس از گذشت ۴ ماه از سال هنوز ابلاغ نشده به چه معناست؟ وقتی از دولت سوال می‌شود بیان می‌کنند که جداول ابلاغ نشده است، خواهش می‌کنم در صحن پاسخی به دولت داده شود.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس همچنین با اشاره به مشکل برنج‌کاران مازندران تصریح کرد: این موضوع اولویت ما است، حدود صد هزار تن برنج روی دست کشاورزان مانده است، مگر می‌شود کشاورز را رها کنیم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده بیان کرد: جداول بودجه را مجلس در ۲۴ یا ۲۵ فروردین ماه به دولت ابلاغ کرده و از جهت قانون هیچ بحثی در اینجا نیست. دوستان ما در کمیسیون برنامه و بودجه و آقای حاجی بابایی این موضوع را پیگیری کنند. اگر مشکلی وجود دارد پیگیر آن باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درباره موضوع مشکل برنج نیز بیان کرد که این بحث پیگیری می‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->