مشهد، سکونت‌گاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟
سرخط خبرها

راه‌اندازی بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست در سراسر کشور

  • کد خبر: ۱۶۸۸۴۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۰
راه‌اندازی بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست در سراسر کشور
معاون مشارکت‌های مردمی و سخنگوی سازمان حفاظت محیط زیست با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت خانه‌های محیط زیست و عملکرد آن‌ها از ایجاد نهضت تولید محتوا برای آموزش مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش با تاکید بر مردمی بودن دولت سیزدهم و با اشاره به اصل ۵۰ قانون اساسی با تکیه بر این موضوع که محیط زیست میراث بین نسلی است که همه در حفاظت از آن‌ها مکلف هستند، طرح ایجاد خانه‌های محیط زیست برای مشارکت مردم در حفاظت از محیط زیست مطرح شد.

علی سلاجقه - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست- نیز با تاکید بر اهمیت نقش مردم در حفاظت از محیط زیست می‌گوید: طرح خانه‌های محیط زیست برای شبکه‌سازی استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نیروهای جهادی برای حفظ محیط زیست مطرح شده است.

نورالله مرادی - معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست - نیز با بیان اینکه شوراها یکی از ارکان حکمرانی است که زمینه‌ی مشارکت مردمی در خصوص مدیریت شهرها و روستاها را فراهم می‌کند، گفته بود: شوراهای روستایی و شهری کشور با عددی نزدیک به ۱۲۸ هزار نفر گروه عظیمی محسوب می‌شود که با توجه به جایگاه اجتماعی‌شان می‌توانند به حفظ محیط زیست کمک کنند، به‌ویژه شوراهای روستایی. با توجه به وجود ۳۹۰۰۰ روستای دارای شورا در سراسر کشور، می‌توان گفت ظرفیت بالایی برای انتقال مفاهیم آموزشی وجود دارد.

به گفته وی شوراها منتخبان مردم روستاها و شهرها هستند که با تعامل و مشارکت مردم همچنین انتخاب دهیار و شهردار آشنا با مباحث محیط زیستی می‌توانند در زمینه آموزش و مشارکت بسیار موثر و نقش آفرین باشند که در این خصوص اولین گام، تاسیس خانه‌های محیط زیست برای برگزاری جلسات هم اندیشی، انتقال تجربه و کارگاه‌های آموزشی با مشارکت شوراهای شهرها و روستاها است.

مرادی درباره آخرین وضعیت خانه‌های محیط زیست اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰۰ خانه محیط زیست به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سازمان حفاظت محیط زیست در تمامی استان‌ها ایجاد شده‌ است و توانستیم با یک طراحی مناسب بخشی از مردمی‌سازی محافظت از محیط زیست را در این مکان‌ها پیش ببریم.

وی افزود: عمده رویدادهای محیط زیستی تعریف شده در خانه‌های محیط زیست و در حضور فعالان و علاقه‌مندان حوزه محیط زیست برگزار می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش سازمان بر کیفی‌سازی فعالیت‌ها و خانه‌های محیط زیست است، اظهار کرد: خانه‌های محیط زیست عموما در مدارس‌، کتابخانه‌ها، کانون‌های پرورش فکری، روستاها و مساجد احداث شده‌اند و تا پایان سال نیز همایشی برگزار و فعالیت‌های آن‌ها را ارزیابی می‌کنیم و برترین آن‌ها به لحاظ کیفیت عملکرد در حوزه فعالیت‌های محیط زیستی را انتخاب خواهیم کرد.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای ایفای نقش بهتر جهت حفاظت از محیط زیست نهضت تولید محتوا نیز ایجاد شده است تا محتوای مناسب در حوزه چند رسانه‌ای، محتوای مکتوب،‌ اینفوگرافیک و انیمیشن تولید شود و برای آموزش مردم در خانه‌های محیط زیست به نمایش بگذاریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->