جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

۵ دارو و نانودارو در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختراع و تولید شد

  • کد خبر: ۱۶۸۹۲۹
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
۵ دارو و نانودارو در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختراع و تولید شد
محققان مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا کنون گام‌های ارزشمندی را در راستای رشد تولید و خودکفایی برداشته اند که از جمله آن می‌توان به تولید ۵ دارو و نانو دارو اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - رییس مرکز تحقیقات تکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: از جمله مهمترین محصولاتی که توسط محققان و دانشمندان این مرکز تولید شده است، تولید داروی کووکسیر از گیاه آنغوزه جهت بهبود و درمان کرونا و اومیکرون، پماد آمفولیش جهت درمان سالک، کپسول سیناکورکومین بک ترکیب آنتی‌اکسیدان، ضد التهاب و ضد تکثیر سلولی، داروی سینادوکسوزوم ضد سرطان و قرص کروسینا از زعفران برای درمان افسردگی از جمله این اقدامات محسوب می‌شود.

دکتر فرزین هادی زاده خاطر نشان کرد: ما طرح‌های محصول محور بسیاری در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد داریم که حول موضوع شعار سال بوده و منجر به تولید محصول شده است و برای سال ١۴۰٢ هم که با عنوان مهار تورم و رشد تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده برنامه ویژه‌ای داریم.

استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد در یک دهه اخیر همواره جزو ٣ مرکز برتر کشور در این حوزه تخصصی بوده، مرکزی که امسال موفق شده رتبه اول ارزشیابی را در میان تمامی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسب نماید.

رئیس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد ادامه داد: در این مرکز تحقیقاتی ٢٧۶ مقاله داشتیم که ٢۴۰ مورد آن مقاله isi بوده و در پایگاه‌های علمی معتبر جهان منتشر شده‌اند، ضمن اینکه باید اشاره کنیم که چاپ یک کتاب جدید هم از دیگر فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی در سال گذشته بوده است.

دکتر هادی‌زاده با اشاره به حضور اعضای مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد در جمع دانشمندان یک درصدی پراستناد جهان، گفت: از مجموع ١٣ دانشمند یک درصدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ٣ نفر از آن‌ها از اعضای مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد هستند، مرکز تحقیقاتی که همه ساله بالغ بر ٣۰۰ مقاله نمایه شده در پایگاه‌های علمی معتبر جهان دارد.

وی افزود: مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد چند سال متوالی است که رتبه اول را در جشنواره بین‌المللی رازی کسب کرده و برای ما که همواره به دنبال رشد و پیشرفت در حوزه کاری و تخصصی مان هستیم چیزی به نام پایان راه و خط پایان وجود ندارد.

استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان ایتکه بیوتکنولوژی دانشی برگرفته از گرایش‌های مختلف در شاخه‌های علوم زیستی بوده که در ارتباط با به‌کارگیری ارگانیزم‌های زنده و اندامک‌های آنها، موکول‌ها و فرآیند‌های زیستی در جهت بهبود و توسعه خدمات پزشکی، داروسازی، صنعتی، شیمیایی و کشاورزی بوده است. تصریح کرد: مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد که در سال ١٣٨٢ تأسیس شده سابقه‌ای ٢۰ ساله در این حوزه دارد، مرکزی که دارای ۵ بخش تخصصی بوده و در زمینه‌های متخلف و متنوعی که از علوم بیوتکنولوژی تا فرآورده‌های بیولوژیک و شیمی دارویی بوده فعال است.

رئیس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد با بیان اینکه این مرکز تحقیقاتی در سال ١٣٨۵ موفق به اخذ موافقت قطعی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است، خاطرنشان کرد: این مرکز تخصصی همکاری نزدیک پژوهشی با سایر مراکز تحقیقاتی کشور و همچنین مراکز تحقیقاتی دانشگاهی دارد و با توجه به تمهیدات اتخاذ شده امید می‌رود که در آینده‌ای نزدیک شاهد آن باشیم که مرکز نحقیقات بیوتکنولوژی مشهد از پیشرفت روبه‌رشدی برخوردار شده باشد.

دکتر هادی‌زاده تأکید کرد: ما در کنار استفاده حداکثری از ظرفیت اعضای هیأت علمی، نگاه ویژه در بحث استفاده از ظرفیت دانشجویان و رزیدنت‌ها در مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم و باید اشاره کنیم که در حال حاضر تعدادی از دستیاران نخصصی phd و تعداد قابل توجهی دانشجوی دکترای عمومی و کارشناسی ارشد در حال گذراندن پایان نامه‌های خود در زمینه بیوتکنولوژی، داروسازی، شیمی دارویی و ... هستند.

رئیس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی مشهد در پایان گفت: در این مرکز تحقیقاتی بخش‌های بیوتکنولوژی مولکولی، فرآورده‌های بیولوژیک، شیمی دارویی، نانو بیوتکنولوژی دارویی و متابولیک‌های ثانویه فعال است و چشم‌انداز و هدف نهایی ما این است که با انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه بیوتکنولوژی به عنوان قطب پژوهشی بیوتکنولوژی دارویی کشور درآییم و بتوانیم آنچه که توان و تخصصمان است را در مسیر خدمت شایسته و خالصانه به مردم به‌کار گیریم و خدمتی مؤثر به بزرگترین سرمایه‌های جامعه ارائه نماییم.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->