کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معضل تهیه نسخه صوری و فروش دارو در بازار آزاد در حال افزایش است

  • کد خبر: ۱۶۸۵۰۸
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
معضل تهیه نسخه صوری و فروش دارو در بازار آزاد در حال افزایش است
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه هر چقدر کمبود‌های دارویی بیشتر باشد، سوء‌استفاده‌ها و تخلفات افزایش خواهد یافت، گفت: متاسفانه بسیاری از افراد با تهیه نسخه صوری، دارو را در بازار آزاد به فروش می‌رسانند البته این موضوع تازگی نداشته و سال‌ها با این مشکل مواجه هستیم، اما در حال حاضر در حال افزایش است.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون سامه یح نجف‌آبادی در مورد کشف بیش از ۴۰ میلیون داروی غیرمجاز و کم‌یاب از داروفروشان آنلاین توسط پلیس فتا، گفت: اقدامات صورت گرفته جوابگوی جلوگیری از توزیع دارو‌های غیرمجاز در سطح بازار و فضای مجازی نیست و در حال حاضر دارو‌های لاغری، چاقی و بسیاری از دارو‌هایی که خطر جانی برای مردم دارد به صورت دستی تهیه و به اسم محصول خارجی فروخته و توزیع می‌شود و  پلیس فتا هم تنها ارگانی است که این مساله را پیگیری و کشف و متخلفان را شناسایی می‌کند.

وی افزود: در این رابطه از تلاش‌ها و زحمات نیروی انتظامی تشکر می‌کنیم، اما توقع مردم  این است که اقدامات و تلاش‌ها منسجم‌تر و بهتر و ورود‌ها جدی‌تر باشد و به طور کامل از توزیع این دارو‌ها در فضای مجازی و سطح بازار جلوگیری شود؛ در حالی که برخی بیماران نمی‌توانند به دارو‌های حیاتی دسترسی داشته باشند برخی دارو‌ها به راحتی در بازار سیاه به فروش می‌رسند در این رابطه بهتر است دولت به صورت جدی  تهیه دارو‌های اساسی برای بیماران را در دستور کار قرار دهد تا شاهد این دست تخلفات نباشیم.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس با تاکید بر اینکه هر چقدر کمبود‌های دارویی بیشتر باشد، سوء استفاده‌ها و تخلفات و فساد افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: هر اندازه که عرضه دارو کم و تقاضا بیشتر باشد فساد افزایش می‌یابد؛ متاسفانه بسیاری از افراد با تهیه نسخه صوری، دارو را در بازار آزاد به فروش می‌رسانند البته این موضوع تازگی نداشته و سال‌ها است با این مشکل مواجه هستیم، اما در حال حاضر در حال افزایش است و بیشتر به چشم می‌خورد؛ در این رابطه ضروری است کمبود‌های دارویی رفع تا تخلفات به حداقل برسد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->