صهیونیست‌ها به جان هم افتادند | دستگیری ۳۰ تن از معترضان و حمله کنندگان به مقر حزب نتانیاهو در تل‌آویو ترامپ خواستار بازرسی شدید اماکن ایران و انفجار تأسیسات شد (۷ خرداد ۱۴۰۴) فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه یمن تحصن ۱۰ ساعته معترضان صهیونیست در مقر حزب نتانیاهو (۷ خرداد ۱۴۰۴) اختلالات فنی علت توقف در صدور روادید بخشی از حجاج ایرانی است سخنگوی وزارت امورخارجه ادعای موهوم خبرگزاری رویترز را تکذیب کرد رسانه عبری فاش کرد: جنگ غزه ۱۴۲ میلیارد شیکل به رژیم صهیونیستی ضرر زد شمار شهدای غزه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی به ۶۰ نفر رسید (۷ خرداد ۱۴۰۴) زمان مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین اعلام شد ترامپ: ایران و آمریکا به توافق نزدیک هستند معاون رئیس جمهور: گام مهمی برای پیوستن به FATF برداشته شد رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان دیدار کرد جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) حماس: برای آتش‌بس با آمریکا به توافق اولیه رسیدیم توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه تکرار شد پزشکیان از مسجد جامع سلطان قابوس بازدید کرد+ عکس گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد پزشکیان: تأکید ما تامین صلح و امنیت منطقه‌ای توسط کشور‌های منطقه است وزیر امور خارجه: درباره غنی‌سازی با کسی شوخی نداریم | تاریخ دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص می‌شود واکنش تند حماس به اظهارات وقیحانه نتانیاهو درباره فلسطینی‌های عریان تحلیلگر عراقی: درگیری مستقیم آمریکا با ایران ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد دانشجویان سنگالی، سفیر تل‌آویو را از دانشگاه بیرون راندند نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است پاپ لئو شهادت کودکان غزه را محکوم کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه | شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۸۴ نفر رسید(۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی چه زمانی برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۶۹۱۷۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی چه زمانی برگزار می‌شود؟
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: جلسه بررسی صلاحیت و برنامه‌های محمدعلی نیکبخت برای تصدی وزارت جهادکشاورزی ۳۰ خرداد در مجلس برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد حسینی با بیان اینکه نامه معرفی نیکبخت امروز - سه شنبه - در مجلس اعلام وصول شد، اظهار داشت: جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهادکشاورزی سه شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.

وی همچنین از ارایه لایحه برنامه هفتم توسعه به مجلس در هفته آینده خبر داد و گفت که بر اساس قانون، این لایحه توسط رییس جمهور تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.

حسینی در ادامه در باره اینکه آیا بین دولت و مجلس درباره این لایحه اختلافی وجود دارد که ارایه آن به تعویق افتاده است، گفت: خیر اینگونه نیست؛ بالاخره دولت باید لایحه را جمع‌بندی کرده و به مجلس ارایه دهد و مجلس نیز می‌تواند لایحه را جرح و تعدیل کرده و به تصویب نهایی برساند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین درباره اینکه یک رسانه محلی در استان سمنان مدعی شده که دیوان عدالت اداری رای به برکناری استاندار سمنان داده است، گفت: من اطلاع از این موضوع ندارم، اما گاهی این آرا بدوی و ابتدایی است و پس از ارایه توضیحات، منتفی می‌شود یعنی اینطور نیست که رای اولیه قطعی شود.

حسینی با یادآوری اینکه گاهی چنین آرای اولیه‌ای از سوی برخی دستگاه‌ها همچون دیوان محاسبات کشور نیز صادر می‌شود، افزود: البته من از جزئیات آن اطلاعی ندارم و باید در این باره سوال کنم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->