افزایش قیمت گوشت و مرغ در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول صعود بورس به کانال ۲.۷ میلیونی | رشد ۶۱ هزار واحدی شاخص بورس (۷ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | رکورد ۷ ساله تولید نفت ایران شکسته شد پلمب ۴ سالن زیبایی در مشهد به دلیل دخالت در امور پزشکی (۷ مهر ۱۴۰۴) جولان فروشندگان خانگی در بازار طلای مشهد چه خانواده‌هایی مشمول قطع یارانه نمی‌شوند؟ انتخاب من؛ تجربه‌ای متفاوت از خرید لوازم خانگی در مشهد واردات شمش طلا آزاد شد (۷ مهرماه ۱۴۰۴) گوشت بوقلمون به طرح کالابرگ الکترونیک خانوارها اضافه شد استارت ریزش قیمت طلا در مشهد زده شده است؟ (۷ مهر ۱۴۰۴) | نیم سکه چند؟ دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد | دلار امروز در مشهد چند؟ (۷ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | مرحله دوم واریز سود سهام عدالت تا پایان هفته انجام می‌شود | مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان در راه حساب مردم نرخ امروز قیمت دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) | نوبرانه‌های پاییزی وارد بازار شدند آیا شرایط ثبت‌نام برای جاماندگان سهام عدالت فراهم شده است؟ قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی رکورد جدیدی شکست مافیای واردات برنج در ایران چگونه حق مردم را چپاول می‌کنند؟ سود سهام عدالت هر نفر چقدر است؟ قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی همچنان بر مدار رشد (۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ مهر ۱۴۰۴) | افت قیمت محصولات ایران‌خودرو اختلاف معنادار نرخ لحظه‌ای تتر در ۲ صرافی ایرانی | قیمت‌سازی مصنوعی توسط برخی از صرافی‌ها سود ثبت‌نام فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو که از امروز آغاز شده، چقدر است؟ +جدول (۶ مهرماه ۱۴۰۴) برگزاری حراج سکه طلا در روز چهارشنبه (۹ مهر ۱۴۰۴) | هر متقاضی چند سکه می‌تواند بخرد؟ فرصت دوباره برای ثبت‌نام جاماندگان سود سهام عدالت رئیس بانک مرکزی نرخ دلار در مرکز مبادله را اعلام کرد رشد شارپی بورس به دومین روز رسید | بورس ۶۱ هزار واحد مثبت شد (۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۴) | تخم‌مرغ گران‌تر شد
سرخط خبرها

حذف امضا‌های طلایی با ایجاد درگاه ملی مجوز‌ها

  • کد خبر: ۱۶۹۳۴۹
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
حذف امضا‌های طلایی با ایجاد درگاه ملی مجوز‌ها
عضو هئیت ملی مرکز پژوهش‌های نهاد ریاست جمهوری گفت: پروانه کسب و کار سال ۱۴۰۲ از طریق آنلاین دریافت می‌شود و می‌توان از طریق وب سایت استعلام گرفت. گرفتن پروانه کسب و کار دیگر به صورت حضوری انجام نمی‌شود. جا افتادن این مطلب بین مردم کار سختی است، اما با این روند دیگر امضا‌های طلایی حذف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر سیاح، در اولین گردهمایی فصلی مدیران کل امور اقتصادی و دارای استان‌ها اظهار کرد: مجوز‌ها الکترونیک شده و استعلامات نیز به همین صورت است.اگر تقاضا‌ها در چارچوب قانون باشد، استعلامات پایه گرفته می‌شود و سپس به دستگاه‌های تخصصی ارسال تا مجوز‌ها صادر شود. مجوز جدید شناسه‌ای یکتا است و می‌توان از طریق تلفن هوشمند به آن دسترسی پیدا کرد، دیگر زمان کاغذ، پرینت و مهر گذشته است.

وی افزود: پروانه کسب و کار سال ۱۴۰۲ از طریق آنلاین دریافت می‌شود و می‌توان از طریق وب سایت استعلام گرفت. حتی دیگر با پروانه کسب نیز نمی‌توان زندانی آزاد کرد و این امر نیز باید با استعلام آنلاین انجام شود. گرفتن پروانه کسب و کار دیگر به صورت حضوری انجام نمی‌شود. جا افتادن این مطلب بین مردم کار سختی است، اما با این روند دیگر امضا‌های طلایی حذف می‌شود.

عضو هئیت ملی مرکز پژوهش‌های نهاد ریاست جمهوری گفت: برخی هنوز فکر می‌کنند قانون نظام صنفی پابرجاست، اما اینگونه نیست و صرفا آنلاین انجام می‌شود. خوشبختانه دولت وارد پانزدهمین ماه خود شده و داده‌های آن در حال افزایش است. تاکنون بیش از ۴۰۰ داده و مجوز در این وب سایت ثبت شده و اطلاعات بهتری می‌توان دریافت کرد. به طور مثال در لرستان بیش از ۵۰ درصد از کسانی که مجوز می‌گیرند خانم هستند و این رقم در تهران بسیار پایین است. اینگونه می‌توانیم داده پردازی بالایی داشته باشیم. این اطلاعات برای استانداران بسیار جذاب خواهد بود و مسابقه‌ای مثبت برای شهرستان‌های هر استان خواهند بود.

وی اضافه کرد: از هفته‌های گذشته سامانه شکایت‌ها توسعه پیدا کرده است. تاکنون دکمه شکایت وجود داشت و افراد می‌توانستند با یوزر خود وارد شوند و شکایت‌ها را ببینند، اما امروز اینگونه نیست. امکان رد در خواست بی‌دلیل وجود ندارد و در صورتی که فرد شکایت داشت، اطلاعات مستقیم با اعتراض فرد به دستگاه مربوطه ارسال می‌شود و باید طی ٧ روز به این اعتراض پاسخ دهد. گفتنی است شکایت‌ها مجدد قابل ثبت است و اگر بار دوم رد شد، اطلاعات به مرکز ملی ارسال می‌شود و پاسخی قطعی داده می‌شود. ممکن است دستگاهی بی دلیل یا اشتباهی درخواست را رد کند، اما این قابل شناسایی است و می‌توان بر آن نظارت داشت.

عضو هئیت ملی مرکز پژوهش‌های نهاد ریاست جمهوری گفت: برخی از مجوز‌ها خارج از درگاه صادر می‌شود که باید بر آن نظارت کرد. اگر مجوز‌ها اینگونه صادر شود برای فرد دریافت کننده دردسر ایجاد می‌شود، زیرا این درگاه به وزارت اقتصاد و دارایی متصل شده است و مشکلاتی برای فرد ایجاد می‌کند. برخی از اتحادیه‌ها می‌گویند امضای ما را می‌گیرید و این امر تزئینی شده است، اما پاسخ این است که قدرت بالایی به به آن‌ها داده شده و می‌توانند مجوز را تعلیق یا ابطال کنند. گفتنی است؛ اگر شناسه تجاری فرد باطل شود تمام فعالیت او مختل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->