روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جیره‌بندی آب مشهد تکذیب شد

  • کد خبر: ۱۶۹۴۲۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
جیره‌بندی آب مشهد تکذیب شد
به گفته مدیر عامل شرکت آبفای مشهد، قطعی و نوسان‌های اخیر آب در برخی مناطق با موضوع جیره‌بندی ارتباطی ندارد.

با گرم‌شدن هوا، بازار شایعات و گمانه‌زنی‌های تابستانی درباره جیره‌بندی آب هم داغ می‌شود. کمبود بارش‌های دوره‌ای و فصلی، حجم بسیار کم آب ذخیره‌شده پشت سد‌ها و خشک‌سالی‌های پیاپی مشهد نیز سبب شده است تا با وجود تکذیب مکرر مدیران آبی، باز هم با وقوع برخی اتفاقات، این گمانه دوباره بر سر زبان‌ها بیفتد که احتمال قطعی تابستانه آب در این کلان‌شهر دور از ذهن نیست؛ شایعه‌ای که در روز‌های گذشته با قطع‌شدن آب در برخی مناطق شهر مثل بولوار سرافرازان و خیابان کاشانی، قوت بیشتری هم گرفته و زمزمه جیره‌بندی را بار دیگر بر زبان شهروندان جاری کرده است.

با این حال، مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با تکذیب شایعه جیره‌بندی آب در این کلان‌شهر در فصل تابستان، گفت: به‌هیچ‌عنوان دنبال طرح جیره‌بندی آب نیستیم و اتفاقاتی مانند قطع آب سرافرازان نیز به این موضوع ارتباطی ندارد. حسین اسماعیلیان با بیان اینکه قطعی آب در این خیابان در زمره اتفاقات آب بوده که مشکل آن نیز حل شده است، اظهار کرد: با این حال، به‌دلیل وقوع دیرهنگام این اتفاق، فرصتی برای اطلاع‌رسانی بموقع به ساکنان این محدوده نبود. در برخی مناطق دیگر شهر نیز اتفاقاتی سبب قطع‌شدن مقطعی آب می‌شود که این موضوع هیچ ارتباطی با جیره‌بندی آب ندارد.

وی تأکید کرد: برخی موضوع‌ها که از منظر شهروندان به‌عنوان نارسایی در توزیع آب در بعضی محلات و نقاط مشهد نیز اعلام می‌شود، به‌دلیل انجام برخی اقدامات در حوزه تنظیم شبکه، بهینه‌سازی تنظیم فشار و آمادگی‌های تابستانی است که به‌کلی با مقوله جیره‌بندی آب تفاوت دارد.

مدیرعامل آبفای مشهد با تأکید بر اینکه برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب شهر مشهد در تابستان امسال نداریم، افزود: با وجود این، حال‌وروز ذخایر آبی شهر مشهد به‌هیچ‌وجه خوب نیست و شهروندان و زائران بارگاه نورانی امام‌هشتم (ع) باید همکاری زیادی برای عبور از بحران کم‌آبی امسال داشته باشند.
او این را هم گفت که جیره‌بندی آب کمکی به مشکل کمبود آن نمی‌کند و برعکس به‌دلیل امکان‌پذیربودن ذخیره این مایع حیاتی، سبب هدررفت بیشتر منابع موجود می‌شود.

افزایش ۴.۵ درصدی مصرف

اسماعیلیان از افزایش ۴.۵ درصدی مصرف آب در شهر مشهد در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: این در حالی است که حجم بارندگی‌های شهر مشهد امسال بین ۶۷ تا ۷۰ درصد کم شده و ذخیره پشت سد‌های این شهر نیز بسیار ناچیز است. به گفته او موجودی سد‌های دوستی، طرق، کارده و ارداک که منابع اصلی تأمین آب آشامیدنی مشهد به شمار می‌آیند، اکنون به‌ترتیب ۳۷، ۶.۳، ۶ و ۹ میلیون مترمکعب است که با حجم واقعی آن‌ها فاصله درخورتأملی دارد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد با اشاره به راه‌اندازی پویشی برای مدیریت مصرف آب، گفت: مشهدی‌ها با برخی اقدامات کوچک، اما مؤثر مانند مدیریت زمان استحمام روزانه، تنظیم درجه کولر‌های آبی و گازی و همچنین کاهش حجم ذخیره آب در فلاش‌تانک می‌توانند نقش مؤثری در عبور از بحران آبی پیش‌رو داشته باشند.

وی بیان کرد: سعی شده است با همکاری دستگاه‌هایی مانند شهرداری مشهد، اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش و برخی دانشگاه‌های شهر با ورود برخی چاه‌های داخل مشهد به چرخه شرب، از اضطرار وضعیت آبی این محدوده کاسته شود.

از مجموع تراز نرمال ۱.۵ میلیارد‌مترمکعبی سد‌های خراسان‌رضوی و شهر مشهد، اکنون ذخیره‌ای حدود ۲۲۰‌میلیون مترمکعب وجود دارد که این دارایی فقط معادل ۱۴ درصد از حجم این سازه‌های بزرگ است. پارسال این رقم نزدیک به ۴۳۸‌میلیون مترمکعب و ۲۷.۹‌درصد از حجم مخازن استان بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->