جواب پازل امروز میجر (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ + آیفون ۱۵ درصدر تأثیرات دوران جدید ریاست جمهوری ترامپ بر دنیای فناوری معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند ایلان ماسک اپل و گوگل را تهدید کرد: اگر سربه‌راه نشوید، تسلا گوشی هوشمند می‌سازد جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) معرفی بهترین ابزار‌های حذف صدای خواننده از آهنگ با کمک هوش مصنوعی + عکس معرفی InkSight؛ هوش مصنوعی جدید گوگل برای تبدیل دست‌نویس به متن دیجیتال + عکس آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳) آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سواستفاده هکرها از ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۶۹۴۴
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سواستفاده هکرها از ویروس کرونا
هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری سی‌نت، متخصصان IBM X-Force و کسپرسکی دریافتند که هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است. اما در واقع این هرزنامه‌ها موجب آلودگی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها به یک بدافزار می‌شوند.

این هرزنامه‌ها به کاربران ژاپنی هشدار دادند که این کشور به ویروس آلوده شده و باید برای کسب اطلاع از روش‌های مقابله با آن، پیوست هرزنامه را باز کنند. اما در صورت انجام این کار توسط کاربر،‌ اطلاعات شخصی آن‌ها به سرقت رفته و بدافزار دیگری روی سیستم آن‌ها نصب خواهد شد که امکان دسترسی و نسخه برداری از اطلاعات کاربر را برای هکرها فراهم می‌کند.
هکرها همواره از موضوعات روز برای تشویق قربانیان خود به باز کردن هرزنامه‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین استفاده از ترس موجود در رابطه با کرونا ویروس، امر عجیبی نیست.
گزارش شرکت IBM روی کشور ژاپن متمرکز است، با وجود این انتظار می‌رود در آمریکا و سایر کشورها نیز اقداماتی از این دست توسط هکرها انجام شود.


با وجود این که هکرها به مرور در فریب دادن کاربران متبحر می‌شوند، با انجام اقدامات زیر می‌توان با حملات هکری مقابله کرد:

-همواره جانب احتیاط را رعایت کنید.
-از بازکردن لینک‌هایی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل برایتان ارسال می‌شود، خودداری کنید.
-تماس‌های مشکوک تلفنی را پاسخ ندهید.
-پیوست ایمیل‌هایی را که ناخواسته برایتان ارسال می‌شود، باز نکنید.
-تنها به روزرسانی‌های معتبر را روی سیستم نصب کنید. در سال ۲۰۱۹ میلادی میلیون‌ها گوشی هوشمند اندرویدی توسط یک برنامه قلابی منتسب به شرکت سامسونگ به ویروس آلوده شدند.
-از گذرواژه‌های امن استفاده کنید. اعتبارسنجی دو مرحله‌ای گزینه بسیار مناسبی برای این امر محسوب می‌شود.
-از یک برنامه ضد ویروس روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. این نرم‌افزارها از گوشی در برابر ویروس‌ها و سایر بدافزارها محافظت می‌کنند. همچنین مانع اجرای خودکار خدمات پولی روی گوشی می‌شوند و تمام فایل‌ها و برنامه‌ها را به صورت دوره‌ای اسکن می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->