افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

سواستفاده هکرها از ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۶۹۴۴
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سواستفاده هکرها از ویروس کرونا
هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری سی‌نت، متخصصان IBM X-Force و کسپرسکی دریافتند که هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است. اما در واقع این هرزنامه‌ها موجب آلودگی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها به یک بدافزار می‌شوند.

این هرزنامه‌ها به کاربران ژاپنی هشدار دادند که این کشور به ویروس آلوده شده و باید برای کسب اطلاع از روش‌های مقابله با آن، پیوست هرزنامه را باز کنند. اما در صورت انجام این کار توسط کاربر،‌ اطلاعات شخصی آن‌ها به سرقت رفته و بدافزار دیگری روی سیستم آن‌ها نصب خواهد شد که امکان دسترسی و نسخه برداری از اطلاعات کاربر را برای هکرها فراهم می‌کند.
هکرها همواره از موضوعات روز برای تشویق قربانیان خود به باز کردن هرزنامه‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین استفاده از ترس موجود در رابطه با کرونا ویروس، امر عجیبی نیست.
گزارش شرکت IBM روی کشور ژاپن متمرکز است، با وجود این انتظار می‌رود در آمریکا و سایر کشورها نیز اقداماتی از این دست توسط هکرها انجام شود.


با وجود این که هکرها به مرور در فریب دادن کاربران متبحر می‌شوند، با انجام اقدامات زیر می‌توان با حملات هکری مقابله کرد:

-همواره جانب احتیاط را رعایت کنید.
-از بازکردن لینک‌هایی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل برایتان ارسال می‌شود، خودداری کنید.
-تماس‌های مشکوک تلفنی را پاسخ ندهید.
-پیوست ایمیل‌هایی را که ناخواسته برایتان ارسال می‌شود، باز نکنید.
-تنها به روزرسانی‌های معتبر را روی سیستم نصب کنید. در سال ۲۰۱۹ میلادی میلیون‌ها گوشی هوشمند اندرویدی توسط یک برنامه قلابی منتسب به شرکت سامسونگ به ویروس آلوده شدند.
-از گذرواژه‌های امن استفاده کنید. اعتبارسنجی دو مرحله‌ای گزینه بسیار مناسبی برای این امر محسوب می‌شود.
-از یک برنامه ضد ویروس روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. این نرم‌افزارها از گوشی در برابر ویروس‌ها و سایر بدافزارها محافظت می‌کنند. همچنین مانع اجرای خودکار خدمات پولی روی گوشی می‌شوند و تمام فایل‌ها و برنامه‌ها را به صورت دوره‌ای اسکن می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->