تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری
سرخط خبرها

سواستفاده هکرها از ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۶۹۴۴
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سواستفاده هکرها از ویروس کرونا
هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری سی‌نت، متخصصان IBM X-Force و کسپرسکی دریافتند که هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است. اما در واقع این هرزنامه‌ها موجب آلودگی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها به یک بدافزار می‌شوند.

این هرزنامه‌ها به کاربران ژاپنی هشدار دادند که این کشور به ویروس آلوده شده و باید برای کسب اطلاع از روش‌های مقابله با آن، پیوست هرزنامه را باز کنند. اما در صورت انجام این کار توسط کاربر،‌ اطلاعات شخصی آن‌ها به سرقت رفته و بدافزار دیگری روی سیستم آن‌ها نصب خواهد شد که امکان دسترسی و نسخه برداری از اطلاعات کاربر را برای هکرها فراهم می‌کند.
هکرها همواره از موضوعات روز برای تشویق قربانیان خود به باز کردن هرزنامه‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین استفاده از ترس موجود در رابطه با کرونا ویروس، امر عجیبی نیست.
گزارش شرکت IBM روی کشور ژاپن متمرکز است، با وجود این انتظار می‌رود در آمریکا و سایر کشورها نیز اقداماتی از این دست توسط هکرها انجام شود.


با وجود این که هکرها به مرور در فریب دادن کاربران متبحر می‌شوند، با انجام اقدامات زیر می‌توان با حملات هکری مقابله کرد:

-همواره جانب احتیاط را رعایت کنید.
-از بازکردن لینک‌هایی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل برایتان ارسال می‌شود، خودداری کنید.
-تماس‌های مشکوک تلفنی را پاسخ ندهید.
-پیوست ایمیل‌هایی را که ناخواسته برایتان ارسال می‌شود، باز نکنید.
-تنها به روزرسانی‌های معتبر را روی سیستم نصب کنید. در سال ۲۰۱۹ میلادی میلیون‌ها گوشی هوشمند اندرویدی توسط یک برنامه قلابی منتسب به شرکت سامسونگ به ویروس آلوده شدند.
-از گذرواژه‌های امن استفاده کنید. اعتبارسنجی دو مرحله‌ای گزینه بسیار مناسبی برای این امر محسوب می‌شود.
-از یک برنامه ضد ویروس روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. این نرم‌افزارها از گوشی در برابر ویروس‌ها و سایر بدافزارها محافظت می‌کنند. همچنین مانع اجرای خودکار خدمات پولی روی گوشی می‌شوند و تمام فایل‌ها و برنامه‌ها را به صورت دوره‌ای اسکن می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->