شورای راهبردی پردیس صنایع خلاق مشهد تشکیل شد تجلیل از برگزیدگان برنامه «بچه مرشد» | برنامه‌ای برای کودک و نوجوان با ترویج آموزه‌های اخلاقی شاهنامه نگاهی به آثار سینمایی با موضوع امام رضا (ع) اهدای شیر طلای افتخاری ونیز ۲۰۲۴ به سیگورنی ویور مروری بر فروش فیلم‌های سینمایی خراسان‌رضوی در هفته‌ای که گذشت (۹ تیر ۱۴۰۳) آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۹ تیر ۱۴۰۳) حکایت وزیر اعظم و اکرم و اختر پس از آواز قو | مروری بر کارنامه هنری پیمان معادی هدایت هاشمی و حسین رفیعی با سریال «فراری» به شبکه یک می آیند + زمان پخش راه‌هایی به سوی خوشبختی | از تازه‌ترین عناوین نشر در روز‌های گذشته چه خبر؟ محسن تنابنده و پیمان قاسم‌خانی با «سن‌پطرزبورگ۲» در راه سینما «تگزاس ۳» همچنان صدرنشین | آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۹ تیر ۱۴۰۳) برادران، فیلم «مادران جوان» را می‌سازند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ جزئیات محکومیت دومینیک بوتونا، مدیر سینمایی فرانسه هومن برق نورد و امین زندگانی در سریال «طوبی» (محرم ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ضابطیان: شکل سنتی کتاب‌خواندن با وجود هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد

  • کد خبر: ۱۶۹۶۲۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۸
ضابطیان: شکل سنتی کتاب‌خواندن با وجود هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد
یک سفرنامه نویس گفت: شکل سنتی کتاب‌خواندن توسط مردم با وجود پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد و مردم همچنان تمایل خواهند داشت تا به شکل سنتی کتاب بخوانند.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور ضابطیان در همایش کتابی برای آینده که در مجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، در خصوص آینده سفرنامه‌نویسی عنوان کرد: آینده سفرنامه‌ها در حال حاضر دست‌خوش تغییرات زیادی شده و نسبت به سال‌های گذشته در این سال‌ها بسیار پیشرفت کرده است و در زندگی ما ملموس شده است.

وی با اشاره به عملکرد هوش مصنوعی در آینده سفرنامه‌ها ادامه داد: هر چقدر که هوش مصنوعی عملکرد خوبی داشته باشند باز هم نمی‌تواند به صورت زنده احساس را منتقل کند، اما نویسنده در یک سفرنامه لحظه را به مخاطب منتقل می‌کند، در حالیکه هوش مصنوعی لحظه را تجربه نکرده و نمی‌تواند احساسی را به خواننده منتقل کند.

ضابطیان خاطرنشان کرد: شاید در آینده یک زمانی به نویسینده‌های ارگانیک و غیرارگانیک هم برسیم که ارزش نویسینده‌های ارگانیک از نویسینده‌های غیرارگانیک قطعا بیشتر خواهد بود، همانطور که قیمت غذا‌ها و میوه‌های ارگانیک از غیرارگانیک بیشتر است.

این سفرنامه نویس با اشاره به تغییراتی که در کتاب‌ها رخ داده و در ادامه رخ خواهد داد اظهار کرد: تغییرات پیشرفت تکنولوژی آنقدر پرشتاب است که نمی‌دانیم تا پایان زندگی با این وجود از پیشرفت تکنولوژی، وضعیت انسان و کتاب به کجا خواهد رسید. کافی است چند نرم‌افزار و پلتفرم داشته باشیم تا بتوانیم به راحتی به کتاب‌های مختلفی دسترسی پیدا کنیم. دسترسی به کتاب در حال حاضر راحت شده و آدم‌ها به راحتی در فضای مجازی به کتاب‌های دسترسی پیدا کرده و نظرات خود درباره آن را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

ضابطیان گفت: پیشرفت تکنولوژی در شکل فیزیکال کتاب در آینده تغییری ایجاد نخواهد کرد، همانطور که دید و بازدید‌ها که در دوران کرونا مجازی شده بود، پس از آن به شکل سنتی خود بازگشت.

وی ادامه داد: شکل فیزیکال کتاب‌خواندن توسط مردم نیز در آینده تغییری نخواهد کرد و مردم همچنان تمایل خواهند داشت تا به شکل سنتی و ورق‌زدن صفحات کتاب به مطالعه بپردازند.

این سفرنامه نویس تصریح کرد: پادکست‌ها نیز به گونه‌ای جالی خالی کتاب را پر کرده‌اند، اما باز هم تیراژ پایین کتاب‌ها حاکی از علاقه پایین مردم به کتاب و کتابخوانی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->