برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

مراسم اختتامیه مسابقه کتابخوانی «قصه ننه علی» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۲۸۹۹
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹
مراسم اختتامیه مسابقه کتابخوانی «قصه ننه علی» برگزار شد
مراسم اختتامیه مسابقه کتابخوانی «قصه ننه علی» با حضور جمعی از فعالان فرهنگی و خانواده های شهدا در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بدون شک، یکی از ماندگارترین تصاویر ثبت شده از شهدای دوران دفاع مقدس، تصویری از دو شهید است که بر اثر اصابت گلوله تک تیرانداز عراقی، به دیدار حق شتافته اند. تصویری که به گفته «احمد دهقان» نویسنده کتاب «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» مربوط به ۲۱ دی ماه سال ۶۵ و سومین روز عملیات کربلای ۵ در شلمچه است. وقتی که گروهی از نیرو‌های ایرانی در محاصره نیرو‌های عراقی گرفتار می‌شوند، عباس حصیبی (شهید سمت چپ) و علی شاه آبادی (شهید سمت راست) کنار هم نشسته بودند و گلوله تک تیرانداز عراقی، پس از برخورد به سر شهید حصیبی، از آن عبور کرده و به سر شهید شاه آبادی اصابت می‌کند.

اما «مرتضی اسدی» از نویسندگان جوان کشور، چند سال پیش تصمیم می‌گیرد خانواده شهید شاه آبادی را پیدا کند و خاطرات این شهید را به تصویر بکشد. در جستجوی خود، متوجه می‌شود که برادر بزرگتر شهید علی شاه آبادی به نام شهید «امیر شاه آبادی» نیز ۳ سال پیش از وی به شهادت رسیده است. در جریان جستجوی خاطرات این شهیدان، تصمیم می‌گیرد به جای روایت خاطات شهیدان، خاطرات مادر این دو شهید را که زندگی متفاوتی داشته را روایت کند و اینگونه است که کتاب «قصه ننه علی» شکل میگیرد و پس از چاپ توسط انتشارات حماسه یاران، روانه بازار نشر می‌شود.

اما گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا (ع) مشهد، تصمیم گرفت تا در قالب برگزاری یک مسابقه کتابخوانی، این کتاب را به مخاطبان معرفی کند و سهمی در روایت سیره و زندگی مادران شهدا داشته باشد و امشب نیز مراسم اختتامیه این مسابقه کتابخوانی، در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از فعالان فرهنگی و خانواده‌های شهدا برگزار شد، خانم «زهرا همایونی» مادر شهیدان شاه آبادی به بیان خاطراتی از دوران زندگی شهیدان امیر و علی شاه آبادی پرداخت.

مراسم اختتامیه مسابقه کتابخوانی «قصه ننه علی» برگزار شد

در ادامه این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان شاه آبادی، از خانم «زهرا همایونی» مادر این شهیدان نیز تجلیل به عمل آمد.

در بخش پیانی مراسم نیز برگزیدگان مسابقه کتابخوانی کتاب «قصه ننه علی» هدایایی به رسم یادبود دریافت کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->