جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ضابطیان: شکل سنتی کتاب‌خواندن با وجود هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد

  • کد خبر: ۱۶۹۶۲۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۸
ضابطیان: شکل سنتی کتاب‌خواندن با وجود هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد
یک سفرنامه نویس گفت: شکل سنتی کتاب‌خواندن توسط مردم با وجود پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی در آینده تغییری نخواهد کرد و مردم همچنان تمایل خواهند داشت تا به شکل سنتی کتاب بخوانند.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور ضابطیان در همایش کتابی برای آینده که در مجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، در خصوص آینده سفرنامه‌نویسی عنوان کرد: آینده سفرنامه‌ها در حال حاضر دست‌خوش تغییرات زیادی شده و نسبت به سال‌های گذشته در این سال‌ها بسیار پیشرفت کرده است و در زندگی ما ملموس شده است.

وی با اشاره به عملکرد هوش مصنوعی در آینده سفرنامه‌ها ادامه داد: هر چقدر که هوش مصنوعی عملکرد خوبی داشته باشند باز هم نمی‌تواند به صورت زنده احساس را منتقل کند، اما نویسنده در یک سفرنامه لحظه را به مخاطب منتقل می‌کند، در حالیکه هوش مصنوعی لحظه را تجربه نکرده و نمی‌تواند احساسی را به خواننده منتقل کند.

ضابطیان خاطرنشان کرد: شاید در آینده یک زمانی به نویسینده‌های ارگانیک و غیرارگانیک هم برسیم که ارزش نویسینده‌های ارگانیک از نویسینده‌های غیرارگانیک قطعا بیشتر خواهد بود، همانطور که قیمت غذا‌ها و میوه‌های ارگانیک از غیرارگانیک بیشتر است.

این سفرنامه نویس با اشاره به تغییراتی که در کتاب‌ها رخ داده و در ادامه رخ خواهد داد اظهار کرد: تغییرات پیشرفت تکنولوژی آنقدر پرشتاب است که نمی‌دانیم تا پایان زندگی با این وجود از پیشرفت تکنولوژی، وضعیت انسان و کتاب به کجا خواهد رسید. کافی است چند نرم‌افزار و پلتفرم داشته باشیم تا بتوانیم به راحتی به کتاب‌های مختلفی دسترسی پیدا کنیم. دسترسی به کتاب در حال حاضر راحت شده و آدم‌ها به راحتی در فضای مجازی به کتاب‌های دسترسی پیدا کرده و نظرات خود درباره آن را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

ضابطیان گفت: پیشرفت تکنولوژی در شکل فیزیکال کتاب در آینده تغییری ایجاد نخواهد کرد، همانطور که دید و بازدید‌ها که در دوران کرونا مجازی شده بود، پس از آن به شکل سنتی خود بازگشت.

وی ادامه داد: شکل فیزیکال کتاب‌خواندن توسط مردم نیز در آینده تغییری نخواهد کرد و مردم همچنان تمایل خواهند داشت تا به شکل سنتی و ورق‌زدن صفحات کتاب به مطالعه بپردازند.

این سفرنامه نویس تصریح کرد: پادکست‌ها نیز به گونه‌ای جالی خالی کتاب را پر کرده‌اند، اما باز هم تیراژ پایین کتاب‌ها حاکی از علاقه پایین مردم به کتاب و کتابخوانی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->