اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد

  • کد خبر: ۱۶۹۶۸۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد
طبق گزارشی از رویترز، آلفابت به کارمندان خود هشدار داده است که اطلاعات محرمانه را با چت ربات‌های هوش مصنوعی به اشتراک نگذارند، زیرا این اطلاعات متعاقباً توسط شرکت‌های صاحب فناوری ذخیره می‌شود.

شهرآرانیوز - شرکت مادر گوگل، آلفابت، سال‌هاست که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت دارد؛ از خرید (و سپس فروش) «بوستون داینامیکس» (Boston Dynamics) گرفته تا دستیابی به دستاورد‌های علمی با «دیپ‌مایند» (DeepMind) و اخیراً تبدیل این موضوع به رویداد اصلی Google I/O امسال. این شرکت پس از راه‌اندازی ربات چت هوش مصنوعی خود، گوگل بارد، اکنون، به کارمندان خود توصیه می‌کند که مراقب آنچه به این ربات‌های هوش مصنوعی می‌گویند (حتی ربات‌های خود گوگل) باشند.

این توصیه صرف نظر از اینکه چه کسی آن را مطرح کرده است، چندان هم بد نیست. به طور کلی بهتر است اطلاعات خصوصی یا محرمانه را در هرجایی از فضای مجازی به اشتراک نگذاریم.

هر چیزی که به یک ربات چت هوش مصنوعی مانند «گوگل بارد»، «چت جی پی تی» و «بینگ چت» بگویید می‌تواند برای آموزش آن استفاده شود، زیرا این ربات‌ها براساس مدل‌های زبانی (LLM) کار می‌کنند و در حال آموزش مداوم هستند. شرکت‌های پشت این چت‌بات‌های هوش مصنوعی نیز داده‌هایی را ذخیره می‌کنند که می‌تواند برای کارمندان آن‌ها قابل مشاهده باشد.

گوگل درباره بارد، چت بات هوش مصنوعی‌اش، در قسمت سوالات متداول گفته است:

«وقتی با بارد تعامل دارید، گوگل مکالمات، موقعیت مکانی، بازخورد و اطلاعات شما را جمع‌آوری می‌کند. این داده‌ها به ما کمک می‌کنند تا محصولات، سرویس‌ها و فناوری‌های یادگیری ماشینی را توسعه دهیم، همانطور که در خط‌مشی رازداری Google توضیح داده شده است.»

گوگل همچنین می‌گوید که زیرمجموعه‌ای از مکالمات را به عنوان نمونه انتخاب می‌کند تا توسط بازبین‌های آموزش‌دیده بازبینی شود و تا سه سال نگه‌داری شود. البته این شرکت گفته است در مکالمات بارد اطلاعاتی را که می‌توان برای شناسایی شما یا دیگران استفاده شود، لحاظ نمی‌کند.

OpenAI در سایت خود می‌گوید که ترینرهای هوش مصنوعی مکالمات ChatGPT را برای کمک به بهبود سیستم‌های خود بررسی می‌کنند: «ما مکالمات را بررسی می‌کنیم تا سیستم‌های خود را بهبود بخشیم و اطمینان حاصل کنیم که محتوا با خط‌مشی‌ها و الزامات ایمنی ما مطابقت دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->