ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد

  • کد خبر: ۱۶۹۶۸۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد
طبق گزارشی از رویترز، آلفابت به کارمندان خود هشدار داده است که اطلاعات محرمانه را با چت ربات‌های هوش مصنوعی به اشتراک نگذارند، زیرا این اطلاعات متعاقباً توسط شرکت‌های صاحب فناوری ذخیره می‌شود.

شهرآرانیوز - شرکت مادر گوگل، آلفابت، سال‌هاست که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت دارد؛ از خرید (و سپس فروش) «بوستون داینامیکس» (Boston Dynamics) گرفته تا دستیابی به دستاورد‌های علمی با «دیپ‌مایند» (DeepMind) و اخیراً تبدیل این موضوع به رویداد اصلی Google I/O امسال. این شرکت پس از راه‌اندازی ربات چت هوش مصنوعی خود، گوگل بارد، اکنون، به کارمندان خود توصیه می‌کند که مراقب آنچه به این ربات‌های هوش مصنوعی می‌گویند (حتی ربات‌های خود گوگل) باشند.

این توصیه صرف نظر از اینکه چه کسی آن را مطرح کرده است، چندان هم بد نیست. به طور کلی بهتر است اطلاعات خصوصی یا محرمانه را در هرجایی از فضای مجازی به اشتراک نگذاریم.

هر چیزی که به یک ربات چت هوش مصنوعی مانند «گوگل بارد»، «چت جی پی تی» و «بینگ چت» بگویید می‌تواند برای آموزش آن استفاده شود، زیرا این ربات‌ها براساس مدل‌های زبانی (LLM) کار می‌کنند و در حال آموزش مداوم هستند. شرکت‌های پشت این چت‌بات‌های هوش مصنوعی نیز داده‌هایی را ذخیره می‌کنند که می‌تواند برای کارمندان آن‌ها قابل مشاهده باشد.

گوگل درباره بارد، چت بات هوش مصنوعی‌اش، در قسمت سوالات متداول گفته است:

«وقتی با بارد تعامل دارید، گوگل مکالمات، موقعیت مکانی، بازخورد و اطلاعات شما را جمع‌آوری می‌کند. این داده‌ها به ما کمک می‌کنند تا محصولات، سرویس‌ها و فناوری‌های یادگیری ماشینی را توسعه دهیم، همانطور که در خط‌مشی رازداری Google توضیح داده شده است.»

گوگل همچنین می‌گوید که زیرمجموعه‌ای از مکالمات را به عنوان نمونه انتخاب می‌کند تا توسط بازبین‌های آموزش‌دیده بازبینی شود و تا سه سال نگه‌داری شود. البته این شرکت گفته است در مکالمات بارد اطلاعاتی را که می‌توان برای شناسایی شما یا دیگران استفاده شود، لحاظ نمی‌کند.

OpenAI در سایت خود می‌گوید که ترینرهای هوش مصنوعی مکالمات ChatGPT را برای کمک به بهبود سیستم‌های خود بررسی می‌کنند: «ما مکالمات را بررسی می‌کنیم تا سیستم‌های خود را بهبود بخشیم و اطمینان حاصل کنیم که محتوا با خط‌مشی‌ها و الزامات ایمنی ما مطابقت دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->