مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات موتور جستجوی ChatGPT به میدان می‌آید یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو
سرخط خبرها

قابلیت‌های هوش مصنوعی Voicebox متا در تبدیل متن به صدا معرفی شد

  • کد خبر: ۱۶۹۷۳۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
قابلیت‌های هوش مصنوعی Voicebox متا در تبدیل متن به صدا معرفی شد
متا حالا از ابزار هوش مصنوعی مولد جدیدی به نام Voicebox رونمایی کرده است که می‌تواند کار‌های مختلفی نظیر تبدیل متن به صدا، کاهش نویز و ویرایش صدا را انجام دهد.

 به گزارش شهرآرانیوز - یکی از ویژگی‌های مهم هوش مصنوعی Voicebox دریافت نمونه صوتی از یک زبان و تبدیل آن به زبان‌های خارجی است. این ابزار می‌تواند درزمینه تبدیل متن به صدا همان کاری را انجام دهد که ChatGPT و DALL-E درزمینه تولید متن و تصویر انجام می‌دهند.

هوش مصنوعی Voicebox یک مبدل متن به صداست که متا از آن به‌عنوان «یک مدل هماهنگ‌ساز جریان به‌صورت غیرخودکاهنده برای تکمیل صدا براساس زمینه و متن» یاد می‌کند. این مدل روی بیش از ۵۰ هزار ساعت صدای فیتلرنشده تعلیم یافته و متا به‌طور خاص از صدای کتاب‌های صوتی به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، لهستانی و پرتغالی استفاده کرده است.

ازجمله قابلیت‌های مهم این هوش مصنوعی انتقال سبک گفتاری از یک زبان به زبان‌های خارجی دیگر است. برای استفاده از این قابلیت کافیست نمونه‌ای ۲ ثانیه‌ای از صدای خود را به‌همراه یک متن به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، لهستانی و پرتغالی به Voicebox دهید و از هوش مصنوعی بخواهید تا متن را با این زبان‌ها بخواند. این شرکت می‌گوید مدل آن‌ها عملاً می‌تواند هر متنی را از یک زبان به یک زبان دیگر ترجمه کند و شکل گفتاری زبان مقصد را حفظ کند.

قابلیت‌های مدل هوش مصنوعی متا Voicebox

هوش مصنوعی Voicebox می‌تواند متن را به صدا تبدیل کند و به زبان‌های خارجی حرف بزند

دامنه وسیع داده‌های ورودی به این سیستم کمک می‌کند تا صدا‌هایی بسازد که از نظر مکالمه‌ای طبیعی‌ترند. متا می‌گوید: «نتایج ما نشان می‌دهد مدل‌های تشخیص گفتاری که روی صدا‌های ساخته‌شده با Voicebox آموزش داده می‌شوند، تقریباً به‌خوبی مدل‌هایی عمل می‌کنند که با صدا‌های واقعی تعلیم داده شده باشند.» به‌علاوه، صدا‌هایی که توسط کامپیوتر تولید شدند، فقط با ۱ درصد خطای تنزل روبه‌رو بودند، درحالی‌که این نرخ برای سایر مدل‌های تبدیل متن به صدا (TTS) بین ۴۵ تا ۷۰ درصد است.

مدل هوش مصنوعی Voicebox می‌تواند صدا‌ها را ویرایش، نویز را از مکالمات حذف و حتی کلماتی را که اشتباه ادا شده باشند، تصحیح کند. محققان متا می‌گویند برای مثال کاربر می‌تواند تشخیص دهد که کدام بخش از فایل صوتی نویز دارد و بعد از هوش مصنوعی بخواهد تا آن بخش را دوباره تولید کند.

مدل Voicebox به‌لطف روش جدید تعلیم متا موسوم به «هماهنگ‌ساز جریان» (Flow Matching) نیازی به حجم بالایی از داده‌های ورودی ندارد. نتایج بنچمارک‌ها نشان می‌دهد که این هوش مصنوعی از نظر بروز خطا بسیار بهتر از بهترین سیستم‌های تبدیل متن به صدا عمل می‌کند (۱.۹ درصد در مقایسه با ۵.۹ درصد) و سرعت آن هم تا ۲۰ برابر سریع‌تر است.

بااین‌حال، مدل «ویس‌باکس» یا کد منبع آن در اختیار عموم قرار نمی‌گیرد. متا اذعان کرده است که با توجه به ریسک‌های احتمالی فعلاً قصدی برای عرضه عمومی این مدل ندارد. آن‌ها درحال‌حاضر صرفاً مقاله تحقیقاتی مقدماتی این مدل را منتشر کرده‌اند، اما امیدوارند که در آینده بتوانند از این فناوری برای کمک به افرادی که تار‌های صوتی‌شان دچار مشکل شده است، NPC‌های درون بازی‌ها و دستیار‌های صوتی استفاده کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->