گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

عضو فراکسیون زنان مجلس: نقد‌های جدی بر تک‌بعدی بودن لایحه عفاف و حجاب وارد است

  • کد خبر: ۱۶۹۷۵۳
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
عضو فراکسیون زنان مجلس: نقد‌های جدی بر تک‌بعدی بودن لایحه عفاف و حجاب وارد است
عضو فراکسیون زنان مجلس با تاکید بر ضعف لایحه عفاف و حجاب، گفت: دولت و قوه قضائیه لایحه ضعیفی را به مجلس ارسال کردند که قطعاً زحمت قوه مقننه را در اصلاح آن بیشتر خواهد کرد و نیز بسیاری از خانواده‌ها و نخبگان نقدهای جدی به نگاه تک بعدی این لایحه دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه محمدبیگی در مورد لایحه پیشنهادی عفاف و حجاب؛ گفت: با توجه به اهمیت موضوع عفاف و حجاب و لزوم رسیدگی به دغدغه جامعه و ملت عزیز ایران به دو فوریت لایحه رأی دادم، اما در متن و محتوای لایحه اشکالات جدی و عدم پرداخت به بسیاری از جوانب در این موضوع دیده می‌شود که لزوم تغییرات جدی در لایحه را بیشتر می‌نماید. دولت و قوه قضائیه لایحه ضعیفی را به مجلس ارسال کرده‌اند که قطعاً زحمت قوه مقننه را در اصلاح آن بیشتر خواهد کرد و نیز بسیاری از خانواده‌ها و نخبگان نقد‌های جدی به نگاه تک بعدی این لایحه دارند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس افزود: مجلس در بررسی این لایحه به تکالیف انقلابی خود عمل خواهد کرد؛ در مجلس شورای اسلامی از  دهه ۶۰ تاکنون حدود ۱۶  ماده قانونی در خصوص عفاف و حجاب مصوب گردیده، اما متاسفانه میزان اجرای این قوانین بسیار پایین بوده و تاکنون اراده‌ای برای اجرای کامل  آن‌ها وجود نداشته است.

محمدبیگی با اشاره به سه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص راهکار‌های ترویج و گسترش عفاف و حجاب؛ گفت: مهمتر از این موضوع اجرای قوانین و مصوبات ۱۹ گانه موضوع عفاف و حجاب در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، توجه به ترک فعل و نقص عملکرد غالب ۳۴ دستگاه مسئول و عزم و اراده ملی خصوصاً در میان مدیران برای اجرای قوانین موجود است.

عضو فراکسیون زنان مجلس در ادامه با تاکید به مغفول ماندن بخش فرهنگ در اعتبارات بودجه‌ای، یادآور شد: مظلومیت مباحث فرهنگی و هنری همیشه در بودجه بندی نمایان بوده است؛ در حوزه فرهنگ و حجاب این مظلومیت بیش از سایر حوزه‌ها خود را نشان داده است؛ اگر امروز شاهد برخی از ناهنجاری‌ها در حوزه عفاف و حجاب هستیم حتماً باید به سیاستمداران، مجریان و ناظران تذکر بدهیم که موضوع عفاف و حجاب مبحث بسیار مهمی در استحکام خانواده و قوام جامعه است.

عضو هیات مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب ادامه داد: نمایندگان از حق الهی و حقوق شهروندی خود عبور نخواهند کرد. بی حجابی حرام سیاسی و شرعی است، قطعاً ما نمایندگان نیز از تذکر کلیدی مقام معظم رهبری در حوزه عفاف در رسیدگی به این لایحه کوتاهی نخواهیم کرد و تا پای جان و پایداری برای استحکام خانواده و وحدت جامعه ایستادگی خواهیم کرد.

رییس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس اظهار داشت: بسیاری از مشکلات اجتماعی این عرصه با اجرای همان قوانین حل می‌شود،  البته بروز رسانی برخی قوانین از جمله مصوبه ماده ۶۳۸ قانون تعزیرات حکومتی قطعاً ضروری است. ضمن لزوم برخورد قاطع با معاندین و سردمداران حیازدایی و عفت گریزی، طراحان برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی و مجریان میتینگ‌های کشف حجاب، آنچه برای تربیت نسل سالم و ایجاد خانواده‌های مستحکم و تامین فضای بصری آرام و مطمئن برای رشد و پیشرفت جوانان و نوجوانان و کودکان لازم است نگاه ایجابی، تدوین طرح‌های آموزشی،  کتب درسی، اجرای طرح‌های عملیاتی ایده‌های نو برای اوقات فراغت دختران و کودکان و بانوان؛  اجرای قوانین حمایتی برای تسهیل ازدواج جوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی و اجرای محکم قوانین حجاب و عفاف در خود دستگاه‌های دولتی است.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: مردم عزیر ایران بدانند آنچه به عنوان قانون در مجلس شورای اسلامی تنظیم و تدوین می‌شود برای استحکام بنیان خانواده‌های ایرانی است؛ بر سه قوه واجب است از لایحه مذکور حداکثر بهره برداری را داشته باشند. بی تردید برخورد قاطع و بازدارنده با معاندان و برهم زنندگان حریم حیا و عفاف و حجاب باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان ذیربط قرار خواهد گرفت. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->