گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

با تصویب اتحادیه اروپا دوباره باتری گوشی‌ها قابل‌تعویض می‌شوند

  • کد خبر: ۱۶۹۷۶۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
با تصویب اتحادیه اروپا دوباره باتری گوشی‌ها قابل‌تعویض می‌شوند
باتری قابل تعویض، یکی از ویژگی‌های قدیمی در طراحی گوشی‌های موبایل ظاهراً قرار است دوباره به این بازار برگردد.

 به گزارش شهرآرانیوز - پارلمان اتحادیه اروپا اخیراً به نفع قانون جدیدی رأی داده است که کل چرخه عمر باتری را متحول خواهد کرد و موجب می‌شود تا کاربران دوباره به گوشی‌هایی دسترسی داشته باشند که باتری آن‌ها به‌راحتی قابل تعویض است.

قانون جدیدی که پارلمان اروپا به آن رأی داده، شامل مفاد تازه‌ای است که یکی از آن‌ها به الزام تعویض‌پذیری آسان باتری در محصولات مصرفی نظیر گوشی‌های هوشمند اشاره می‌کند. این اتحادیه می‌گوید منظور از تعویض‌پذیری آسان این است که تعویض باتری نیازی به هیچ ابزاری نداشته باشد؛ بنابراین احتمالاً باید منتظر بازگشت پنل‌های پشتی قابل جداسازی به دنیای موبایل‌ها باشیم.

مطابق این قانون جدید که ۵۸۷ نماینده پارلمان اروپا به آن رأی مثبت داده‌اند، تولیدکنندگان همچنین باید روی برچسب محصولات مصرفی خود اعلام کنند که ردپای کربنی دستگاه آن‌ها چقدر است. این اتحادیه می‌خواهد تا سال ۲۰۳۱ حداقل نرخ بازیافت از مواد مربوط به زباله باتری‌ها را به ۹۵ درصد برساند.

قانون جدید اتحادیه اروپا تا پیش از سال ۲۰۲۷ اجرایی نخواهد شد و صرفاً مناطقی را تحت پوشش قرار می‌دهد که عضو این اتحادیه هستند. بااین‌حال، طراحی دو نوع محصول متفاوت برای بازار‌های مختلف توسط شرکت‌های تولیدکننده گوشی کار عجیبی خواهد بود و باید منتظر بمانیم تا ببینیم شرکت‌هایی مثل اپل و سامسونگ درنهایت چگونه طراحی محصولات خود را تغییر خواهند داد.

گفتنی است که استفاده از پنل پشتی قابل تعویض می‌تواند به‌معنای ازدست‌رفتن مقاومت دستگاه‌ها در برابر آب باشد؛ مگر اینکه طراحی متفاوتی برای گوشی‌ها معرفی شود تا به‌نوعی این مشکل برطرف گردد. با توجه به اینکه زمان زیادی تا اجرای این قانون باقی مانده است، شرکت‌ها فرصت خواهند داشت تا به بازطراحی محصولات خود فکر کنند و چاره‌ای برای تبعیت از این قانون بیندیشند.

اتحادیه اروپا پیش‌تر در قانون دیگری شرکت‌ها را موظف به ارائه درگاه USB-C برای شارژ دستگاه‌های الکترونیکی کرده بود. به موجب این قانون، حتی اپل هم مجبور می‌شود تا درصورت عرضه موبایلی که همچنان درگاه شارژ داشته باشد، به‌جای درگاه لایتنینگ از USB-C استفاده کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->