تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

چه کسانی می‌توانند یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟

  • کد خبر: ۱۷۰۰۰۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
چه کسانی می‌توانند یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟
رئیس پلیس راهور فراجا توضیحاتی را درباره اجرای طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید کمال هادیانفر درباره اینکه اجرای طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: در حال حاضر طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت در سمنان به شکل پایلوت اجرا شده است؛ ما در نظر داریم که طی یکی دو هفته آتی این طرح را در تبریز هم اجرا کنیم و پس از آن با رفع نواقص و مشکلات سامانه، آن را به شکل سراسری در کشور به مرحله اجرا دربیاوریم.

۶ میلیون و ۸۰۰ هزار موتورسوار، گواهینامه ندارند

رئیس پلیس راهور فراجا درباره جزئیات طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت نیز گفت: برابر آمارهای پلیس راهنمایی و رانندگی، شش میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در کشور از موتورسیکلت استفاده می‌کنند، اما فاقد گواهینامه موتورسیکلت هستند. ما بررسی کردیم و دیدیم اگر با همین روال عادی و جاری بخواهیم کاری کنیم که این افراد گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند، بیش از ۴۰ سال زمان لازم است. به همین دلیل نیز طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت را طراحی کردیم.

وی درباره دلایلی که منجر به عدم دریافت گواهینامه موتورسیکلت از سوی موتورسیکلت سواران شده نیز به ایسنا گفـت: مشکلاتی مانند گرانی، طولانی شدن فرآیند دریافت گواهینامه و ... منجر به این شده بود که اصطلاحا برخی از راکبان موتورسیکلت گواهینامه‌گریزی کنند.

چه کسانی می‌توانند یک روزه گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند؟

هادیانفر درباره اینکه چه کسانی می‌توانند یک روزه گواهینامه موتورسیکلت خود را دریافت کنند، گفت: متقاضیان باید توجه داشته باشند که تنها افراد دارای موتورسیکلت که موتورسیکلتی به نام خود داشته باشند، می‌توانند در این طرح شرکت کنند. در واقع افراد فاقد موتورسیکلت باید با همان سیر و مراحل قدیمی نسبت به دریافت گواهینامه خود اقدام کنند. اما اگر فردی دارای موتورسیکلت باشد، می‌تواند در طرح دریافت یک روزه گواهینامه موتورسیکلت مشارکت کند.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره اینکه آیا واقعا در عرض یک روز می‌توان گواهینامه را دریافت کرد یا خیر نیز گفت: این موضوع بسته به فرد متقاضی دارد. ما در این طرح تمام اقدامات از برگزاری آزمون آئین‌نامه، آزمون عملی، معاینات پزشکی و ... را در طول یک روز ارائه می‌دهیم. اما به هرحال فرد متقاضی نیز باید مهارت لازم را داشته و امتیاز کافی را کسب کند. اگر فردی تمام این آزمون‌ها و معاینات را به درستی پشت سر بگذارد، ظرف مدت یک روز تمام اقداماتی را که باید برای دریافت گواهینامه انجام دهد، انجام داده است.

هادیانفر ادامه داد:‌ در طرح ارائه یک روزه گواهینامه تمام اقدامات مربوط به دریافت گواهینامه انجام شده و ما بر اساس مرّ قانون کارها را انجام می‌دهیم، اما فرآیندها را کوتاه کرده‌ایم، تا بتوانیم این شش میلیون و ۸۰۰ هزار موتورسوار فاقد گواهینامه ظرف مدت یک سال تا یکسال و نیم گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند.

هزینه دریافت یک روزه گواهینامه چقدر است؟

وی درباره هزینه دریافت یک روزه گواهینامه نیز اظهارکرد:‌ در طرح یک روزه هزینه‌ها حدود ۶۰ درصد ارزان‌تر از رویه عادی دریافت گواهینامه است. اما بازهم تاکید می‌کنم که این طرح فقط برای دارندگان موتورسیکلت است و افرادی که فاقد موتورسیکلت هستند باید همان مسیر عادی را طی کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره زمان اجرای سراسر طرح ارائه یک روزه گواهینامه موتورسیکلت نیز گفت:‌ این طرح حتما در کل کشور اجرا خواهد شد و فرمانده محترم فراجا نیز با اجرای آن موافقت کرده‌اند. طی یکی دو هفته آتی این طرح را در تبریز هم اجرایی خواهیم کرد و ان‌شاالله با رفع نواقص و مشکلات احتمالی که ممکن است در حین اجرای پایلوت مشخص شود، آن را به شکل سراسری اجرایی خواهیم کرد.

هادیانفر درباره اینکه کدام آموزشگاه‌ها می‌توانند در این طرح مشارکت کنند، اظهارکرد:‌تمامی آموزشگاه‌های موتورسیکلت می‌توانند در اجرای این طرح مشارکت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->