سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

پلیس راهور: ۳۱ درصد از کل وسایل نقلیه در کشور فرسوده هستند

  • کد خبر: ۱۶۳۵۲۲
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
پلیس راهور: ۳۱ درصد از کل وسایل نقلیه در کشور فرسوده هستند
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا آمار‌هایی در خصوص سن فرسودگی وسایل نقلیه سبک و سنگین را اعلام کرده و بر ضرورت توجه به اسقاط خودرو و معاینه فنی وسایل نقلیه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید تیمور حسینی با بیان اینکه متاسفانه چند سالی است که در کشور شاهد کم توجهی از سوی برخی از دستگاه‌های مرتبط با اسقاط خودرو بوده‌ایم، گفت: برابر با استاندارد‌های روز دنیا، برای هر نوع وسیله نقلیه، یک سن فرسودگی مشخص شده است که این عدد نشان دهنده طول عمر سلامت فنی و ظاهری خودروهاست. این عدد در کشور ما برای خودرو‌های شخصی ۱۵ سال، کامیون، تریلی و نظایر آن ۱۶ سال و موتورسیکلت‌ها نیز ۱۲ سال تعیین شده بود، که متاسفانه با رای دیوان عدالت اداری این مصوبه حذف و جای آن را مرز سن فرسودگی گرفت.

جانشین رئیس پلیس راهور در ادامه خاطر نشان کرد: حذف مصوبه تعیین سن فرسودگی خودرو باعث شد به تمامی وسایل نقلیه اعم از وسایل نقلیه سبک و سنگین اجازه داده شود تا مادامی که می‌توانند معاینه فنی دریافت کنند اجازه تردد درون معابر و جاده‌های کشور را نیز داشته باشند؛ لذا در این خصوص موضوعی که قابل توجه قرار گرفت این بود که ما شاهد افزایش آمار تصادفات به علت ایمنی پایین و نقص خودرو بودیم. همچنین اسقاط خودرو را کاملا متوقت شد، در این شرایط وقتی سالیانه خودرو‌های نو به چرخه ترافیک افزوده می‌شود و خروجی چندانی هم نداریم، باید منتظر پدیده انباشتگی خودرو در جاده‌های کشور باشیم.

۳۱ درصد کل وسایل نقلیه کشور بالای سن فرسودگی

حسینی در ادامه افزود: همانطور که گفته شد سن فرسودگی در خودرو‌ها متفاوت بوده و آمار‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر ۳۱ درصد از کل وسایل نقلیه در کشور بالاتر از سن فرسودگی خودشان هستند، هم اکنون ۹۱ درصد از موتوسیکلت‌های کشور کاملا فرسوده بوده و همچنین وسایل نقلیه سنگین رقمی بالای ۴۸ درصد فرسودگی را به خود اختصاص داده‌اند و تمامی این وسایل نقلیه با داشتن یک برگه مجوز معاینه فنی در حال تردد درون جاده‌های کشور هستند.

وی با تاکید مجدد بر ضرورت توجه ویژه نسبت به سن فرسودگی وسایل نقلیه بخصوص خودرو‌های سنگین حامل بار و مسافر، اظهارکرد: خوشبختانه در ماه گذشته آیین نامه سامانه سپهتن یا همان سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان بین جاده‌ای طی یک توافق چهارجانبه فی ما بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، پلیس راهور، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای امضا شد و این سامانه رسما شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر اتوبوس‌های اسکانیا به وسیله شرکت عقاب افشان به این سیستم مجهز شده‌اند.

حسینی اساس کار این سامانه را نظارت دقیق‌تر و مداوم در خصوص اطلاعات ثبت شده وسایل نقلیه سنگین حامل بار و مسافر اعلام کرد و افزود: در این سامانه تمامی موارد تعریف شده مانند گواهینامه راننده، بیمه نامه و معاینه فنی وسایل نقلیه ثبت و به پلیس راهور این اختیار را می‌دهد تا با نظارت بیشتر و دریافت سریع اطلاعات وسیله نقلیه و همچنین در صورت مواجهه با هرگونه نواقصی در اطلاعات قید شده از جمله معاینه فنی مانند سلامت سیستم موتوری، برقی، ترمز و ... اجازه صدور معاینه فنی را نداده و از تردد آن‌ها در جاده‌های کشور جلوگیری کند.

ضرورت پیوستن ناوگان سنگین حمل بار به سامانه سپهتن

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اعلام پیش بینی ۵۰ درصدی ثبت وسایل نقلیه سنگین در سامانه سپهتن تا پایان سال جاری افزود:حدود ۳۶۸ هزار کامیون، تریلی و تانکر در کشور در حال تردد هستند که باید هرچه سریعتر به این سامانه مجهز شده تا این پس بتوانیم شاهد کاهش آمار تصادفات، تسهیل در ترددها، کاهش جانباختگان و مجروحان سوانح رانندگی بوده و همچنین بررسی دقیق تری در خصوص علل تصادفات جاده را داشته باشم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->