جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

«شهرداری مشهد» می‌تواند پایلوت خوبی برای حوزه دوچرخه‌سواری و ناوگان حمل‌و‌نقل پاک باشد

  • کد خبر: ۱۷۰۵۸۶
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
«شهرداری مشهد» می‌تواند پایلوت خوبی برای حوزه دوچرخه‌سواری و ناوگان حمل‌و‌نقل پاک باشد
معاونت امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: کمتر شهرداری را دیدم که به اندازه شهردار مشهد بر حوزه‌های نوین به ویژه هوای پاک تاکید داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید سجاد انوشه امروز، ۳۱ خرداد ماه، در رويداد كشوری مشهد شهر دوستدار دوچرخه که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر هوای پاک به یکی از دغدغه‌های جدی کلان‌شهرها تبدیل شده و اگر امروز به این مسئله نپردازیم شاید در آینده نه چندان دور با مسائلی جبران ناپذیر روبه‌رو شویم.

وی بیان کرد: زمانی که به شهرداری‌های سایر شهرهای استان می‌رسم همواره مشهد را مثال می‌زنم؛ زیرا در حوزه‌های مختلف پیشرو بوده، البته فراز و نشیب وجود داشته است. قطعا با درایت شهردار و شورای شهر در دوره جدید نیز پیشرو خواهیم بود. کمتر شهرداری را دیدم که به اندازه شهردار مشهد بر حوزه‌های نوین به ویژه هوای پاک تاکید داشته باشند.

انوشه افزود: در زمینه تاکسی برقی امکان بسیار ویژه در نظر گرفتیم و دنبال این هستیم مشهد و تهران که پایلوت اتفاقات خوب هستند، اقدامات ویژه‌ای را در حوزه‌های مختلف ناوگان به ویژه تاکسی، اتوبوس برقی و دوچرخه رقم بزنند. 

معاونت امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ما در مشهد با ۴ میلیون جمعیت و ۳۰ میلیون زائر مواجه هستیم که روزانه بیش از یک میلیون تردد خودرو سبک و ۴۰۰ هزار موتور سوار در شهر داریم و خروجی آن‌ها استفاده ۳ میلیون لیتری از بنزین است. این موجب تولید آلودگی می‌شود.

وی ادامه داد: ۶۴ درصد حجم آلودگی شهر به ماشین‌ها و ناوگان محرک برمی‌گردد که از این میزان ۵۱ درصد مربوط به خودروهای شخصی است. پوشش بسیاری از خودروهای شخصی با مدهای حمل‌و‌نقلی مختلف امکان‌پذیر است که دوچرخه نیز می‌تواند مکمل بسیار خوبی باشد.در آینده‌ای نه چندان دور سرطان و بیماری‌های مختلف موضوعات جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کند و حجم خودروها موجب تصادف می‌شود.

انوشه با بیان اینکه مشوق‌های بسیار خوبی برای استفاده از حمل‌ونقل پاک در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: بانک مهر عامل شده و می‌توان مشوق‌های خوبی را برای شهروندان ایجاد کرد. ما نیز آمادگی داریم زیرساخت‌ها را توسعه دهیم.

معاونت امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اینکه ایجاد دبیرخانه شهر دوستدار دوچرخه در مشهد دلایل متفاوتی دارد، تصریح کرد: یکی از دلایل ناوگان ویژه‌ای است که در دو سال گذشته در مشهد شکل گرفته، اکنون توسعه ویژه‌ای پیدا کرده و برنامه‌های ویژه‌ای نیز در نظر گرفته شده است. ما مشهد را صرفا شهر مردم مشهد نمی‌دانیم، بلکه شهر ایران می‌بینیم. با این نگاه شهرداری مشهد می‌تواند پایلوت خوبی برای حوزه دوچرخه‌سواری و ناوگان حمل‌و‌نقل پاک باشد و در سایر شهرهای کشور توسعه پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->