آیت‌الله علم‌الهدی در بازدید از ایستگاه مترو باب‌الجواد(ع): قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره‌گشایی مترو مشهد از مسئله پارکینگ زائران رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود قالیباف: مجلس گزارشی دقیق درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم ارائه می‌دهد تلاش هواپیمای ایلوشین سپاه برای اطفای حریق در بندر شهید رجایی سخنگوی دولت از کنترل شرایط در بندر شهید رجایی خبر داد شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
آیت الله رئیسی در بوشهر:

هرکس جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین دشمن قرار می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۷۰۸۵
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
هرکس جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین دشمن قرار می‌گیرد
رئیس قوه قضائیه گفت: هرکس با هر انگیزه‌ای جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین و جبهه دشمن قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش‌ازظهر پنج‌شنبه، هفدهم بهمن ماه در دیدار با خانواده‌های شهدا و اقشار مردم در مصلی بوشهر با تبریک دهه فجر اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم شهیدان زمان شناسی بوده است که مردم ما نیز به خوبی می‌فهمند که چه موقع اعلام موضع کنند و حضوری باشکوه در مراسم‌ها داشته باشند.

وی تصریح کرد: آخرین باری که توفیق داشتم در جمع مردم بوشهر باشم در ۹ دی سال گذشته بود که در جمع مردم ولایت‌مدار و با بصیرت و مخلص استان بوشهر بودم و مردم نیز حضوری باشکوه و مثال زدنی داشتند.

رئیسی اضافه کرد: رهبر انقلاب در دیدار با طلاب و دانشجویان، اعلام کردند که طلاب و دانشجویان باید سیاسی باشند، عده‌ای فکر کردند که سیاسی بودن باید حتماً عضو یک گروه سیاسی بود در صورتی که معنی سیاسی بودن این نیست.

وی با بیان اینکه سیاسی به کسی گفته می‌شود که زمان‌شناس باشد، خاطرنشان کرد: سیاسی به کسانی گفته می‌شود که نیاز جامعه را تشخیص دهد و حاضر باشد برای رفع نیاز جامعه مسؤولیت‌پذیر باشد و خطر کند. باید نیاز جامعه را درک کند و بداند امروز جامعه چه خواسته‌ای دارد.

رئیسی اضافه کرد: امیدوارم ما مسئولان بتوانیم به رسالت‌ها و برای رسیدن به اهداف شهدا موفق باشیم.

‌ رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مقام معظم رهبری در استان بوشهر نقش پایداری و مقاومت مردم بوشهر در برابر متجاوزان را مهم دانستند و از شهید رئیس‌علی دلواری و علمایی، چون بلادی یاد کردند، افزود: این‌ها افرادی زمان شناس بودند و زمان شناسانه حرکت کردند.
 

وی ادامه داد: امروز ماندگاری شهدای کربلا در زمان شناس بودن آن‌ها است که ابا عبدالله را یاری کردند و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم نیز اینگونه بودند که زمان شناسانه حرکت کردند و زمانی که احساس کردند حرم اهل بیت باید حمایت شود آمدند و ایستادند.

رئیسی تاکید کرد: خون آن‌ها به خون ثارالله متصل شده است و آن خونی که به خون ثارالله متصل شد از بین رفتنی نیست خون شهدا منشأ خیر و برکت است و شهدا روشنفکران حقیقی جامعه بودند.

رئیس قوه قضائیه گفت: هرکس با هر انگیزه‌ای جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین و جبهه دشمن قرار می‌گیرد.

رئیسی خاطرنشان کرد: یک مرد و زن با بصیرت و با مسئولیت کسی است که نیاز جامعه را به خوبی درک کند و بداند امروز جامعه چه می‌خواهد و برای رفع نیاز جامعه، حاضر باشد از ظرفیت خود مایه بگذارد.

وی در ادامه گفت: پیش روی ما شهدای عالی‌قدری هستند که جلوه وظیفه شناسی، زمان‌شناسی، دشمن شناسی و دوست شناسی بودند، پیش روی ما شهدای عالی‌قدری هستند که نظرشان به وجه الله بود و رمز بقایشان نیز آن است که نظر به وجه الله کردند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در عالم قرار نیست هیچ چیز بماند، عنوان کرد: آن چه در عالم باقی است، وجه الله است. بقا متعلق به وجه الله است. در عالم وجاهت متعلق به خدا، اولیای خدا و متعلق به ائمه اطهار،  ابی عبدالله (ع) و شهدای کربلاست. این‌ها در عالم وجاهت دارند.

رئیس دستگاه قضائی تصریح کرد: بزرگی مثل آیت الله سید عبدالحسین لالی، بزرگانی مثل آقای بلادی و دیگران، این‌ها علمایی بودند که زمان شناسانه حرکت کردند و در زمان خودشان اقدام کردند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه آیا کسی که به طرف مدل‌های غرب سوق بدهد روشنفکر است یا کسی که جامعه را بشناسد و نیاز آن را بداند و به عنوان یک دیده‌بان تیزبین درک کند که وضعیت چیست.

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتخابات عالم مهمی است و همه کسانی که دل در گرو این نظام و عزت این ملت دارند باید وظیفه خود را در این عرصه انجام دهند. هر کسی که جریان انتخابات را زیر سوال ببرد بداند یا نداند و بخواهد یا نخواهد تضعیف جریان انتخابات در جریان دشمن قرار می‌گیرد و راهبری دشمن ناامید کردن مردم نسبت به داشته‌های این نظام است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->