برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

کیت‌های تشخیص کرونا وارد کشور می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۵۹۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷
کیت‌های تشخیص کرونا وارد کشور می‌شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت در ارتباط با زمان ورود کیت‌های تشخیصی کرونا به کشور گفت: ما کیت‌های تشخیصی مورد نیاز کرونا را در انستیتو پاستور تولید می‌کنیم و کیت‌های آلمانی برای آخرین مراحل تشخیصی مورد استفاده قرار می‌گیرد که این کیت‌ها تا آخر هفته وارد کشور می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی، در ارتباط با محل قرنطینه دانشجویان ایرانی مقیم چین که به کشور باز می‌گردند، گفت: اینکه ما این دانشجویان را در بیمارستان قرنطینه کنیم، به نفسه کار اشتباهی است. افرادی که به کشور بازگردانده می‌شوند، بیمار نیستند. توجه کنید که هیچ بیماری حق خروج از کشور چین را ندارد. بنابراین تنها اختصاص مکانی که افراد را دور از جمعیت نگه دارد، کفایت می‌کند. 

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت تنها برای اطمینان بیشتر و به جهت سلامت کشور، اقدام به این کار می‌کند. البته ممکن است، افراد در زمان خروج از چین به ویروس مبتلا شده‌ باشند، چرا علائم بیماری ۵ تا ۷ روز پس از دریافت ویروس کرونا بروز می‌کند. البته وزارت بهداشت زمان بیشتری را برای قرینطینه آنها در نظر دارد و پیشنهاد ما ۱۴ روز تمام است. 

رئیسی گفت: نباید مردم مبتلا به ویروس را آنگونه تلقی کرد که به سرعت بیماری آنها از راه تنفسی منتقل می‌شود. ویروس به گونه‌ای نیست که هوای شهر را آلوده کند و شیوع بدون توقف داشته باشد. برای قرنطینه لازم است، مکانی برای استقرار دانشجویان مقیم چین تعبیه شود که تنها خود افراد در آن حضور داشته باشند و این مکان می‌تواند یک خانه یا یک هتل باشد. نیازی به خدمات درمانی برای افراد عادی نداریم تا آن‌ها را در بیمارستان بستری کنیم و تنها لازم است به بیرون از آن محل مراجعه نکنند و این مطابق با تمام استانداردهای علمی قرنطینه است که هم‌اکنون در شهر ووهان چین انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: افراد بیمار اگر در داخل خانه‌ای در محله‌های متراکم شهر هم باشند و از خانه خارج نشوند، موجب ابتلای دیگران نخواهند شد. این افراد هم در یک خانه با تمام امکانات مورد نیاز قرار می‌گیرند و تیم پزشکی ما آنجا مستقر می‌شوند تا روزانه چکاپ صورت بگیرد و در صورت هرگونه نشانه تب و سرفه، افراد تحت آزمایشات دقیق‌تر قرار می‌گیرند. اگر ابتلا پس از ۱۴ روز تایید نشد، دیگر غیرممکن است بیماری بروز کند. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: فردی که بیمار است و عطسه می‌کند، در صورت برخورد ترشحات دهانی‌اش با فردی دیگر، او را مبتلا می‌کند. در فاصله یک یا دومتری، اگر بیماری عطسه کند یا تماس بدنی با دیگری داشته باشد، امکان انتقال به دیگری وجود خواهد داشت. توجه کنید که امکان انتقال وجود دارد و بسته به خیلی عوامل به ویژه سیستم ایمنی فرد گیرنده دارد. 

رئیسی در پاسخ به این پرسش که بستری افراد با علائم خفیف در خانه، باعث ابتلای افراد دیگر  خانواده نمی‌شود؟ پاسخ داد: خانواده باید احتیاط‌های لازم را انجام دهند. مانند هر بیماری ویروسی دیگر مانند آنفولانزا یا سرماخوردگی. افراد خانواده باید مدام دست‌های خود را بشورند و از ماسک استفاده کنند. ترجیحا بیمار باید در یک اتاق جدا بستری باشد. اگر پس از سه یا چهار روز علائم شدیدتر شد بیمار باید به بیمارستان آورده شود. 

رئیسی در پایان در پاسخ به این سوال که چرا هنوز پروازها به چین متوقف نشده است؟ گفت: دلیلی که به ما گفتند، تا جابه جائی تاجران و دانشجویان ایرانی و چینی به کشورهای خود که سه یا چهار روز طول می‌کشد، این پروازها برقرار است، اما تعداد آن‌ها از ۷ پرواز به ۳ پرواز رسیده است. همچنین توجه داشته باشید که ما جزو اولین کشورهایی هستیم که پس از اعلام بحران جهانی توسط سازمان جهانی بهداشت، اقدام به انسداد مسیرهای هوایی خود می‌‌کنیم و موضوع را مطرح کرده‌ایم. 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->