دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

هدف اصلی طرح یاری‌گران، پیشگیری از اعتیاد در مناطق روستایی و حاشیه شهر است

  • کد خبر: ۱۷۰۸۶۷
  • ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
هدف اصلی طرح یاری‌گران، پیشگیری از اعتیاد در مناطق روستایی و حاشیه شهر است
معاون امور پیشگیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی از افزایش طرح‌های مقابله با اعتیاد در روستا‌ها و مناطق حاشیه شهر با هدف حفاظت از نسل جوان روستایی خبر داد.

غلامحسین دلبری در حاشیه برنامه کانون‌های یاری‌گران روستایی در مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: طرح یاری‌گران روستایی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی شکل گرفته است و هدف اصلی آن، پیشگیری از وقوع اعتیاد در مناطق روستایی و حاشیه شهر است.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب‌های ناشی از سوءمصرف مواد مخدر در مناطق روستایی و مناطق حاشیه شهر کلانشهر مشهد است و برنامه بهزیستی خراسان رضوی، شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های اجتماعی فعال در روستا‌ها و مناطق پرخطر حاشیه شهر از حیث اعتیاد است.

معاون امور پیشگیری از اعتیاد اداره کل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اهداف و برنامه‌های بهزیستی خراسان رضوی در این طرح، خاطرنشان کرد: اولویت ما، اجرای طرح پیشگیری از اعتیاد بانوان و کودکان یا طرح «پازک» است تا به‌نوعی از نسل‌های آینده این مناطق در برابر بلای اعتیاد محافظت کنیم.

وی با اشاره به خط ملی اعتیاد به‌عنوان پل ارتباطی مددکاران با افراد آسیب‌دیده، تأکید کرد: خط ملی اعتیاد برای بیان مشکلات و دریافت راهکار‌های عملی رهایی از اعتیاد به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند و در کنار آن، همه ظرفیت‌های اجتماعی مقابله با اعتیاد برای ریشه‌کن‌کردن این معضل اجتماعی فعال هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->