تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی در برنامه هفتم دنبال شود

  • کد خبر: ۱۷۱۰۵۱
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳
افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی در برنامه هفتم دنبال شود
عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های استهلاک پذیر و غیر استهلاک پذیر بازار سرمایه را نجات می‌دهد که باید در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن علیزاده با اشاره به الزامات بازار سرمایه در لایحه برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: اگر بخواهیم تنها یک پیشنهاد را در راستای نجات بازار سرمایه در برنامه هفتم توسعه لحاظ کرده و آن را پیشنهاد دهیم، باید به موضوع افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های استهلاک پذیر و غیر  استهلاک پذیر توجه کنیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه این موضوع در برنامه‌های توسعه‌ای گذشته مورد توجه قرار نگرفت، ادامه داد: توجه به این موضوع باعث می‌شود تا سود واقعی بین سهامداران تقسیم و توزیع شود و شفافیت لازم را ایجاد کند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس بیان کرد: شرکت‌ها در این رویکرد می‌توانند سود واقعی خود را اعلام کنند همچنین این رویکرد می‌توانند باعث کارآمدی مدیران در این شرکت‌ها شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی می‌تواند اساساً به افزایش ارزش بازار سرمایه منجر شود، تصریح کرد: در حال حاضر بازار سرمایه متناسب با تورم و افزایش نرخ ارز توسعه پیدا نکرده و شاخص رشد نداشته است لذا این رویکرد باعث می‌شود تا ارزش واقعی بازار سرمایه ما بیشتر شده و مطمئنا ما می‌توانیم در آینده به نفع سهامداران خرد اقدام و توسعه این بازار را مشاهده کنیم.

وی بیان کرد: طبق برآورده‌های صورت گرفته ارزش سهام بورسی افراد در شرایط کنونی کمتر از مقدار واقعی است بنابراین ارزش سهام باید نسبت به تورم باید بسیار بیشتر باشد؛ لذا اگر تجدید ارزیابی رخ دهد حتما می‌توان ارزش سهام بورسی را به قیمت واقعی نزدیک کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->