مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به پلمب واحد‌های صنفی در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۱۱۴۸
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
  • ۱
واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به پلمب واحد‌های صنفی در مشهد
معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: گاهی اخباری از مشهد می‌رسد که برای ما عجیب است. به طور مثال بیان می‌شود که واحدی صنفی توسط دستگاهی به دلیلی پلمب شده که در ایران چنین موردی نداشتیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد‌مهدی برادران در همایش بزرگداشت روز اصناف که در هتل میثاق ملل برگزار شد، اظهار کرد: همه اصناف کشور مفتخر هستند پیشینه و هویت قوی دارند و نسل در نسل مسیری را طی کردند. مهم‌ترین هویت اصناف مفهومی به نام روزی حلال است. اصناف امانت‌دار مردم هستند که این ارزشمند است.

وی افزود: اصناف مشهد در جوار امام رضا (ع) به مردم و زائران خدمت می‌کنند که این ارزشمندتر است. بهترین واحد‌های صنفی ما در نقاط دیگر کشور تلاش می‌کنند نام و کسب‌وکار مشابه اصناف مشهد را راه‌اندازی کنند که این نشان می‌دهد واحد‌های صنفی در مشهد خوب امانت‌داری کردند، خدمات ارائه دادند و الگو شدند.

برادران با بیان اینکه امسال کار مشترکی انجام دادیم و ابلاغ آن را گرفتیم که علاوه بر روز  اصناف، روز‌های دیگری به نام اصناف خاص و پرطرفدار داشته باشیم، عنوان کرد: نقطه قوت اصناف تلاش در ایجاد رقابت است. اصناف مشهد همواره رقابتی و از حیث قیمت کمترین میزان در ایران بوده و بارانداز شرق کشور است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: مهم‌ترین فرصت بهبود ما و بخشی که باید در کل اصناف بیشترین بر آن تمرکز را داشته باشیم، این است که اعتبار کسب شده را در قالب رقابت منفی خرج نکنیم. رقابت در قیمت خوب است به شرطی که منجر به جنس تقلبی، قاچاق و کم‌کیفیت نشود. ضمن حفظ مزیت‌ها باید به فرصت بهبود توجه کنیم.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون نظام صنفی و تکالیف اتحادیه‌ها، وظیفه نظارت و بازرسی برعهده خود اتحادیه است و باید صد در صد توسط خود اتحادیه انجام شود، تصریح کرد: گاهی اخباری از مشهد می‌رسد که برای ما عجیب است. به طور مثال بیان می‌شود که واحدی صنفی توسط دستگاهی به دلیلی پلمب شده که در ایران چنین موردی نداشتیم. این تفسیر به رای‌ها خاص مشهد است و در این زمینه گلایه داریم. چنین موردی در کشور نداشتیم که با این دلایل پلمب شود.

برادران ادامه داد: واحد‌های صنفی خودشان باید برخورد کنند و اگر در جایی نیاز به آموزش است، خودشان آموزش ببینند. اینگونه نیست که هر فردی مغازه باز کند و واحد صنفی شود، حتما باید آموزش ببینند. دغدغه ما وجود کالا‌های تقلبی در سطح بازار است که به کیفیت لطمه می‌زند و در برخی اصناف موجب عدم اعتماد عمومی می‌شود.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت بیان کرد: علیرغم همه مشکلات گذشته، براساس گزارش بانک مرکزی در هفته گذشته روند تولید در گروه صنعت جهشی رشد کرده و ما در سال ۱۴۰۱ به ۹.۵ درصد رشد رسیدیم، در حالی که هدف‌گذاری ما ۸ درصد بوده است. این عدد ۵ برابر رشد متوسط ۸ سال گذشته بوده و نشان می‌دهد ما از دوران رکود خارج شدیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آریا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
1
1
یک بطری آب معدنی تو شهر مرزی ترکیه خریدم قیمت اون با آب معدنی که هزار کیلومتر دورتر خریدم یکی بود وارد خاک ایران شدم تو هر ایستگاه که اتوبوس ایستاد قیمت اجناس بنجل سی درصد تفاوت داشت جالب اینجاست که برای توجیه کارشون مسلمون بودنشون رو به رخ می کشند به این مضمون که من مسلمونم لقمه حرام نمی خورم عجبا صد عجبا از مردم ایران
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->