شلوغ‌بازار مشهد، همچنان شلوغ و پرهیاهو | بازار همدلی ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها سال ۱۴۰۴ از نظر تعداد روز‌های آلوده در مشهد منحصر‌به‌فرد خواهد بود انسداد ترافیکی یک‌ماهه در محور بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی و مترو مشهد در روز‌های برگزاری آزمون سراسری (۲۶ و ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در دو محور شهید کلانتری و شهید سلیمانی مشهد + علت افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد
سرخط خبرها

عرضه و ذبح دام همزمان با عید قربان در ۵ مرکز مجاز سطح شهر مشهد+ آدرس مراکز (۵ تیر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۱۳۹۸
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۴
عرضه و ذبح دام همزمان با عید قربان در ۵ مرکز مجاز سطح شهر مشهد+ آدرس مراکز (۵ تیر ۱۴۰۲)
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از ایجاد بستر‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در راستای اجرای سنت حسنه قربانی در روز عید سعید قربان در ۵ مرکز مجاز عرضه و ذبح دام خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی با بیان این خبر اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان و دام و به ویژه بیماری تب کریمه کنگو با هماهنگی صورت گرفته با دامپزشکی شهرستان مشهد، ۵ مرکز مجاز عرضه و ذبح دام، آماده ارائه خدمت به شهروندان هستند.

وی ادامه داد: این مراکز شامل بازار دام و کشتارگاه صنعتی مشهد واقع در کیلومتر ۲۰ جاده فریمان، بعد از روستای تپه سلام، با ارائه خدمت عرضه دام و ذبح رایگان به صورت حضوری و یا غیر حضوری از طریق تماس با شماره تلفن ۰۵۱۳۳۵۵۴۳۳۰ یا آدرس اینترنتی به نشانی mashadmeat.com، بازار دام و کشتارگاه صنعتی کوهان واقع در جاده کلات، کنارگذر پل کمربند سبز، ۵ کیلومتر به سمت باغچه، با ارائه خدمت عرضه دام و ذبح رایگان به صورت حضوری و یا غیر حضوری از طریق تماس با شماره تلفن ۰۵۱۹۱۰۹۰۱۰۵، بازار دام عسکریه واقع در کیلومتر ۱۸ جاده قدیم قوچان بعد از سه راه فردوسی با ارائه خدمت عرضه و فروش حضوری دام، بازار دام مهد توس، واقع در جاده بهشت رضا، بعد از پل طرق با ارائه خدمت عرضه و فروش حضوری دام و بازار دام سنگین کنه بیست، واقع در جاده کنه بیست، روستای مهدی آباد با ارائه خدمت عرضه و فروش حضوری دام آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

یعقوبی افزود: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو از کلیه شهروندان تقاضا می‌شود تنها از طریق مراکز یاد شده تحت نظارت دامپزشکی اقدام به خرید و ذبح دام کنند تا سلامت خود و سایر شهروندان دچار مخاطرات مختلف نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته، در روز عید سعید قربان، ۸۶ گروه گشت سواری و موتوری به همراه ۵ گروه گشت مشترک با دامپزشکی شهرستان مشهد به منظور حفظ سلامت شهروندان بر عدم عرضه یا ذبح غیرقانونی در مکان‌هایی غیر از مکان‌های مجاز یاد شده نظارت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->