جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پس از سال‌ها ممنوعیت ناظران بهداشتی جمهوری اسلامی به کشورهای صادرکننده گوشت به ایران اعزام می‌شوند

  • کد خبر: ۱۷۲۴۶۹
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
پس از سال‌ها ممنوعیت ناظران بهداشتی جمهوری اسلامی به کشورهای صادرکننده گوشت به ایران اعزام می‌شوند
وزیر جهاد کشاورزی با درخواست سرپرست سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر لغو ابطال بخشنامه منع اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای مبداء صادرکننده انواع گوشت به جمهوری اسلامی ایران (در حال حاضر ۱۴ کشور) موافقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید صالحی، سرپرست این سازمان دامپزشکی کشور، امروز خبر داد که پیرو لزوم تامین و تضمین بهداشت و سلامت دام وارداتی به کشور و با توجه به اینکه بر اساس پروتکل و الزامات بهداشتی مربوطه، برخی از فرآورده‌های خام گوشتی قابلیت ترخیص و ورود به کشور را نداشته و این امر منجر به سردرگمی بسیاری از شرکت‌های واردکننده و خصوصی می‌شد؛ پس از پیگیری صورت گرفته این سازمان و مساعدت وزیر جهادکشاورزی، با درخواست ابطال بخشنامه پیشین مبنی بر عدم اعزام ناظرین بهداشتی به کشور‌های مبداء موافقت شد تا پس از سال‌ها و طی ابلاغیه‌ای جدید، بخشنامه پیشین ملغی شود.

وی با بیان اینکه بخشنامه حدود پنج سال پیش با عنایت به وضعیت تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران و عدم امکان عودت محموله‌های دارای مشکلات احتمالی بهداشتی به کشور مبداء یا ارسال به کشور ثالث، منجر به امحاء یا ابدال بر اساس دستورالعمل‌های جاری و ضوابط بهداشتی می‌شد افزود: این امر موجب عدم رفع تعهد ارزی واردکنندگان و از بین رفتن سرمایه ملی و مختل شدن تنظیم بازار می‌شد.



صالحی با بیان اینکه با همراهی وزیر جهاد کشاورزی و ابلاغیه ایشان مقرر شده تا از این پس در صورت نیاز و ضرورت در چارچوب قوانین و مقررات جاری و دستورالعمل بهداشتی و ضوابط قرنطینه‌ای تخصصی نسبت به برنامه ریزی و اعزام ناظرین بهداشتی کارآزموده و متعهد جهت استقرار در کشتارگاه‌های مجاز کشور‌های خارجی و اعمال نظارت عالی بهداشتی مربوط به تولید و ارسال محموله‌های گوشت قرمز و گوشت مرغ (به صورت تازه، منجمد و ...) اقدام شود، تصریح کرد: بر اساس تاکید وزیر جهاد کشاورزی همچنین مقرر شده است تا در خصوص نظارت بهداشتی بر واردات دام زنده (اعم از کشتاری و پرواری) با هماهنگی سایر معاونت‌ها و دفاتر مرتبط، از سوی سازمان دامپزشکی کشور، اقدام مقتضی معمول شود.



در حال حاضر ایران حسب شرایط اقتصادی کشور و نیاز به تامین بخشی از گوشت قرمز و مرغ مصرفی خود از ۱۴ کشور، فراورده خام دامی وارد می‌کند که برای پیشگیری از مشکلات بعدی مشاهده هرگونه مورد خلاف پروتکل بهداشتی، نیاز به اعزام ناظرین بهداشتی دارد؛ لذا ابطال بخشنامه پیشین، پس از سال‌ها اتفاق مثبتی است که با پیگیری سرپرست کنونی سازمان دامپزشکی کشور و مساعدت فوری وزیر جهاد کشاورزی محقق شده است.

پیش از این با صدور این بخشنامه که سال‌ها پیش ابلاغ شده بود نگرانی‌های گسترده‌ای در این رابطه از جانب فعالان بخش خصوصی و دلواپسان بهداشتی عمومی و سرمایه ملی مطرح شده بود و صدور ابلاغیه جدید وزیر جهاد کشاورزی، موجب گشایش تازه در این امر و پیشگیری از پیامد‌های بهداشتی و به ویژه اقتصادی ناشی از ناگزیری امحای فراورده‌های مردود شده می‌شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->