فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ
سرخط خبرها

مقدار کمک‌های غربی به اوکراین فاش شد

  • کد خبر: ۱۷۲۰۵۴
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
مقدار کمک‌های غربی به اوکراین فاش شد
بر اساس یک مطالعه که در ژوئن ۲۰۲۳ توسط یک مرکز تحقیقات اقتصادی آلمان منتشر شد، اوکراین بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار کمک نظامی، اقتصادی و بشردوستانه در بازه زمانی ژانویه ۲۰۲۲ و فوریه ۲۰۲۳ دریافت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این داده از سوی موسسه "کیل" آلمان برای اقتصاد جهانی کمک‌های ارائه شده از سوی ۴۱ اهدا کننده بزرگ اوکراین را نشان می‌دهد که بیشترشان از آمریکا و متحدان غربی آن هستند.

بر اساس این داده‌ها، واشنگتن به طرز چشمگیری بزرگترین اهداکننده کی‌یف است و مجموع کمک‌های آن برای اوکراین، بیش از ۴۵ درصد از تمامی کمک‌هایی است که به این کشور در طول این بازه زمانی ارسال شده است. همچنین ۶۰ درصد از کمک‌های مالی نیز صرف تسلیحات شده‌اند.

در این تحقیق همچنین مشخص شد که کمک‌های نظامی انگلیس برای اوکراین ۶۷ درصد از مجموع کمک‌های لندن برای کی‌یف در طول این بازه زمانی است. اکثر مبالغ پرداختی از سوی ورشو و آمستردام نیز صرف خرید سلاح برای اوکراین شده است.

حمایت‌های اتحادیه اروپا شامل کمک‌های ارائه شده از سوی بروکسل و کمک‌های دو جانبه از سوی کشورهای عضو این اتحادیه ۴۰ درصد از مجموع کمک‌های ارائه شده به کی‌یف در همین بازه زمانی است.

آمریکا همچنین بزرگترین تامین کننده کمک‌های نظامی برای اوکراین به شمار می‌رود و در مجموع ۴۷.۱۶ میلیارد دلار سلاح به ارتش این کشور داده و بقیه کشورها را در این مورد پشت سر گذاشته است. انگلیس نیز دومین تامین کننده سلاح برای اوکراین است و ۷.۱ میلیارد دلار سلاح به ‌کی‌یف داده است.

به گفته موسسه "کیل" آلمان برای اقتصاد جهانی، ایالات متحده و بریتانیا شفاف‌ترین ارائه دهندگان کمک نبودند. لندن و واشنگتن در فهرست شفاف‌ترین کمک‌کنندگان که توسط این مرکز تحقیقات آلمانی گردآوری شده است، به ترتیب از بین ۴۱ کشور، مکان‌های هفدهم و هجدهم را به خود اختصاص دادند. دو مقام اول این فهرست به ترتیب در اختیار سوئیس و آلمان قرار گرفته است.

مطالعه این موسسه تحقیقاتی نشان داد که برخی از حامیان غربی کی‌یف به دلیل نیاز به اسکان پناهندگانی که از اوکراین می‌آمدند، هزینه‌های اضافی را متحمل شدند. بر اساس این داده‌ها، لهستان که ۰.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف کمک‌های دوجانبه به اوکراین کرده است، باید ۲.۲ درصد دیگر را نیز برای پناهندگان اوکراینی هزینه کند.

هزینه‌های انباشته کمک به اوکراین در مورد لتونی و استونی نیز از ۲ درصد تولید ناخالص داخلی فراتر رفته است.

اخیرا پنتاگون بسته جدیدی از تسلیحات برای اوکراین شامل ۳۰ خودروی جنگی پیاده نظام بردلی را اعلام کرد. بر اساس گزارش‌ها، بیش از ده‌ها خودروی زرهی از زمانی که کی‌یف ضد حمله خود را علیه نیروهای روسیه در اوایل ژوئن سال جاری میلادی آغاز کرد، آسیب دیده یا منهدم شده است.

به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، واشنگتن همچنین در حال بررسی ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین با هدف تقویت ظرفیت‌های دفاعی این کشور در ضد حمله علیه نیروهای روسی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->