نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

وزیر دفاع اوکراین خطاب به غرب: تسلیحات نظامی را در اوکراین آزمایش کنید

  • کد خبر: ۱۷۲۸۹۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
وزیر دفاع اوکراین خطاب به غرب: تسلیحات نظامی را در اوکراین آزمایش کنید
وزیر دفاع اوکراین گفته است که کشورش بهترین میدان آزمایش برای بررسی کارآمدی تسلیحات غرب است که برای نبرد با روسیه به کی‌یف پمپاژ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «اولکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال‌تایمز» تصریح کرد که اوکراین بهترین میدان آزمایش تسلیحات غرب است.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین که تاکنون موفق شده میلیون‌ها دلار تسلیحات از غرب برای نبرد با روسیه دریافت کند، در میدان نبرد نتوانسته موفقیت چشمگیری به دست آورد و حدود ۲۰ درصد از خاک کشورش را نیز از دست داده است.

رزنیکوف در مصاحبه خود تصریح کرد که متحدان غربی کی‌یف، «در واقع می‌توانند بررسی کنند که آیا تسلیحات آن‌ها کار می‌کند و تا چه اندازه کارآیی دارد و آیا نیاز دارند به روزرسانی شوند یا خیر».

وی با اشاره به این موارد در ادامه افزود: ««برای صنعت نظامی جهان، نمی‌توان میدان آزمایش بهتری اختراع کرد».

طبق این گزارش، اوکراین تاکنون سامانه‌های پدافند هوایی آمریکایی-نروژی NASAMS و پدافند هوایی آلمانی Iris-T دریافت کرده است.

رزنیکوف در خصوص این سامانه‌ها گفت:‌ «این سامانه‌ها با یکدیگر کار می‌کند...بسیار مهم است که آن‌ها (کشورهای غربی) این را بدانند».

یکی از مشاوران دفاعی غرب در خصوص بهره بردن غرب از جنگ اوکراین برای محک زدن کارآمدی تسلیحاتشان توضیح داد: «این فقط اوکراینی‌ها نیستند که نحوه مبارزه در یک جنگ مدرن و فشرده را می‌آموزند. روس‌ها نیز می‌آموزند».

وی در این خصوص افزود: «این خطر وجود دارد که [غرب] در مورد تاکتیک‌های میدان نبرد عقب بماند، مگر اینکه درس‌هایی را که باید با اضطرار آموخته شود، جذب کنیم.»

علی‌رغم دقت بالای موشک‌های هیمارس، رزنیکوف تصریح کرد که سامانه‌های رادیویی الکترونیکی قدرتمند روسیه راههایی را برای مانع‌تراشی برای آن پیدا خواهد کرد.

دولت زلنسکی با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->