راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (پنجشنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش رمز کیف پول امروز راکی ربیت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) تپسی با اضافه‌کردن «سفارش غذا» و «خرید از سوپرمارکت» به سوپراپلیکیشن تبدیل می‌شود ناسا تصاویری دیده‌نشده از گروه کهکشانی طاووس منتشر کرد + تصاویر سند ملی هوش مصنوعی به نهادهای ذی‌ربط ابلاغ شد + دانلود گلکسی A06 سامسونگ به زودی معرفی می‌شود کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (چهارشنبه، ۳ مرداد ۱۴۰۳) رمز کیف پول امروز راکی ربیت (سه‌شنبه، ۲ مرداد ۱۴۰۳) چرا همستر کامبت به یکی از ترند‌های داغ ارز‌های دیجیتال تبدیل شده است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کارت‌های امروز راکی ربیت (سه‌شنبه، ۲ مرداد ۱۴۰۳) آموزش حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش بحران کاهش اکسیژن آب اقیانوس‌ها و خطری که حیات زمین را تهدید می‌کند وعده ایلان ماسک برای به کارگرفتن ربات‌های تسلا از سال ۲۰۲۵ آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد)
سرخط خبرها

فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT

  • کد خبر: ۱۷۳۳۵
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT
تا به حال از شیوه‌های مختلفی برای فریب سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده شده و در تازه‌ترین رویداد از این دست، محققان دانشگاه ام آی تی سیستم هوش مصنوعی گوگل را فریب داده اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران این دانشگاه یک سیستم متنی موسوم به تکست فولر ابداع کرده‌اند که می‌تواند مدل‌های هوش مصنوعی که از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی استفاده می‌کنند را گول بزند.

بسیاری از دستیار‌های صوتی مانند الکسای آمازون و سیری اپل از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی برای درک دستورات کاربران استفاده می‌کنند و لذا فریب آن‌ها می‌تواند امنیت چنین سیستم‌هایی را به خطر بیاندازد. همچنین فریب سیستم مذکور موجب سوءاستفاده از آن‌ها برای ارسال هرزنامه یا متون غیرمؤدبانه می‌شود.

تکست فولر یک سیستم فریبنده است که با درک نقص‌ها و ضعف‌های سیستم پردازش زبان‌های طبیعی آن‌ها را فریب می‌دهد.

این سیستم جملاتی را با دستکاری چند کلمه آن‌ها به خورد سیستم پردازش زبان‌های طبیعی می‌دهد، بدون اینکه دستکاری یادشده موجب تغییر معنا یا ایجاد غلط‌های دستور زبانی شود.

بعد از این کار و بررسی واکنش سیستم پردازش زبان‌های طبیعی به این تغییر، به تدریج تغییرات جدی‌تر و عمیق‌تری در جملات ایجاد می‌شود تا در نهایت از حساسیت و دقت این سیستم کاسته شود و بتوان آن را فریب داد.

محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند با همین روش سه مدل متداول در سیستم پردازش زبان‌های طبیعی را دستکاری کرده و فریب داده‌اند.

یکی از این مدل‌ها که برت نام دارد، یک مدل زبانی متن باز ابداع شده توسط گوگل است که تنها تغییر ۱۰ درصد از بخش‌های هر جمله توسط تکست فولر به فریب آن منجر شد. بر همین اساس انتظار می‌رود شرکت‌های فناوری برای ارتقای سیستم پردازش زبان‌های طبیعی اقدام کنند تا از دستکاری آن جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->