اولین تصاویر رسمی از هدست XR سامسونگ در مراسم رونمایی از گلکسی s۲۵ مقایسه مشخصات سری گلکسی S۲۵ با شیائومی ۱۵ و آیفون ۱۶ + جدول ویدئو | معرفی رسمی Galaxy S25 Ultra مقایسه سری گلکسی s۲۵ با سری گلکسی s۲۴ سامسونگ + جدول قیمت انواع گوشی سامسونگ در بازار | پیش‌فروش گلکسی S۲۵ آغاز شد ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد
سرخط خبرها

دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی

  • کد خبر: ۱۷۵۱۷
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴
دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی
یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از فناوری نانو موفق به ساخت نوعی چسب حساس به فشار شده است که از آن می‌توان در زمینه‌هایی، چون بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی بهره برد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی همتیان دامغانی از محققان این طرح اجرای این پروژه را مربوط به سابقه همکاری میان گروه تحقیقاتی دکتر غلامحسین ظهوری از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با صنعت دانست و گفت: پیش از اجرای این پروژه، پنج نسل از دانشجویان این گروه با صنعت پروژه‌های مختلفی را اجرایی کردند.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز یکی از شرکت‌های تولیدی و صنعتی به چسب‌های حساس به فشار و با توجه به نتایج مثبت به دست آمده از تحقیقات پیشین مبنی بر نقش مهم فناوری‌نانو در تولید چسب، پروژه ساخت چسب حساس به فشار در قالب یک پایان‌نامه دانشجویی تعریف و اجرا شد.

این دانش‌آموخته دانشکده شیمی دانشگاه فردوسی مشهد خاطر نشان کرد: در این پروژه از پلیمریزاسیون آمولسیونی دو مرحله‌ای به روش هسته-پوسته در شرایط کنترل شده و دقیق برای تولید چسب استفاده شد. با کاهش ابعاد ساختار چسب به مقیاس نانومتری، استحکام پوستگی از ۰.۰۷ به ۸۲ نیوتن بر میلی‌متر رسید که نتیجه بسیار جالب توجهی است.

همتیان، اندازه قطر ذرات در این چسب را کمتر از ۱۰۰ نانومتر ذکر کرد و یادآور شد: معمولا مقیاس‌های کار پایان‌نامه‌های دانشجویی در حد ۱۰۰ میلی‌لیتر است، اما ما ساخت این چسب را در مقیاس‌های حجمی یک لیتری انجام دادیم تا کمی به مقیاس نیمه‌صنعتی نزدیک‌تر باشیم. با این کار تجاری‌سازی این فرآیند ساده‌تر می‌شود.

محقق این طرح اظهار کرد: با توجه به نتایج به‌دست آمده به نظر می‌رسد که مسیر برای تجاری‌سازی و تولید صنعتی هموار شده است.

به گفته وی، در حال حاضر این شرکت تولیدی صنعتی در حال ساخت راکتوری برای تولید نوعی چسب است که در قالب پروژه‌ دانشجویی پیش از این پروژه فعلی، تعریف و اجرا شده بود.  

همتیان، دامنه استفاده از این چسب را بسیار وسیع دانست و به گفته وی می‌توان از آن در بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی و بسیاری از محصولات دیگر استفاده کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->