ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند فصل طغیان شته در باغات و فضای سبز شهری مشهد | به ۱۶۰ درخواست مردم در خصوص آفات رسیدگی شد مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقشه تصادفات مرگ‌بار مشهد در ۱۴۰۳ | راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده، قربانیان اصلی ترافیک مشهد هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی آلوده است (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فقط ۶درصد از بیمارستان‌های مشهد در برابر آتش‌سوزی ایمن هستند | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های ایمن‌سازی مراکز درمانی مشهد آغاز به کار نشست متروپلیس در مشهد با حضور دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان + فیلم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش یک‌ساعته سرویس‌دهی مترو مشهد در روز جمعه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هم‌زمان با برگزاری کنکور
سرخط خبرها

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی: بیمارستان نیمه‌تمام رضا تخریب و از نو ساخته شود

  • کد خبر: ۱۷۳۶۵۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی: بیمارستان نیمه‌تمام رضا تخریب و از نو ساخته شود
به گفته مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان، نظر کارشناسان معاونت درمان، تخریب بیمارستان نیمه‌تمام رضاست.

به گزارش شهرآرانیوز، سال‌هاست که اسکلت نیمه‌تمام بیمارستان رضا مشهد در دلِ بزرگراه پیامبر‌اعظم (ص) غرق در بلاتکلیفی است؛ این بیمارستان که کلنگ ساخت آن در سال‌۱۳۵۵ به زمین خورد، در سال‌۱۳۷۱ به تأمین‌اجتماعی واگذار شد و به گفته مسئولان، با وجود اینکه تاکنون چندین مرتبه پیمانکاران مختلف متولی ساخت آن شده‌اند، هر‌بار کار به‌دلایل نامعلومی متوقف ماند. آخرین خبر را درباره این اسکلت بلاتکلیف که عمر آن تقریبا به ۴۷ سال می‌رسد، مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی ۲۶ بهمن پارسال اعلام کرده بود؛ این خبر از انجام مطالعات برای تشخیص استحکام بنای این ساختمان حکایت داشت تا در‌صورت تأیید، ساخت پروژه تکمیل شود.

علی رضازاده اکنون نیز در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه هنوز تصمیم‌گیری درباره این بیمارستان به جمع‌بندی نهایی نرسیده، گفت: نظر بیشتر مشاوران و کارشناسان بهداشت و درمان این است که این بیمارستان تخریب و از نو ساخته شود.

کمبود ۳ هزار تخت در مشهد

بلاتکلیفی این بیمارستان در حالی است که کمبود تخت‌های بیمارستانی در مشهد حدود هفت سال است که روی عدد ۳ هزار تخت باقی مانده است؛ حتی بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیز فرودین‌ماه امسال در سفر به مشهد با اشاره به جمعیت این شهر و ورود سالانه میلیون‌ها زائر به آن، از کمبود تخت‌های بیمارستانی و لزوم نگاه ویژه به این حوزه سخن گفته بود. ساخت بیمارستان رضا می‌تواند دست‌کم بخشی از این کمبود را جبران کند.

تعیین تکلیف این بیمارستان نیمه‌کاره، در اردیبهشت‌ماه امسال نیز به عنوان خواسته تشکل‌های کارگری در نشست هم‌اندیشی با مدیر سازمان تأمین‌اجتماعی کشور مطرح شده بود.

تخریب، پیشنهاد تأمین‌اجتماعی

با وجود اینکه به گفته رضازاده، پیشنهاد‌ها از حوزه معاونت درمان دریافت شده و اکنون در هیئت‌امنای سازمان تأمین‌اجتماعی در دست بررسی است، همچنان روند رسیدگی به این پروژه برای تصمیم‌گیری نهایی کند است.

او اظهار کرد: حدود سه هفته‌ای است که این موضوع در دستورکار هیئت‌امنا قرار گرفته است، اما اطلاعی ندارم که چه زمانی به نتیجه می‌رسد. پس از تأیید در هیئت امنا، این موضوع وارد فاز کار‌های اداری، پروانه و‌... می‌شود. نظر معاونت درمان تأمین اجتماعی بیشتر بر تخریب بیمارستان است، مگر اینکه هیئت‌امنا نظر دیگری داشته باشد.

مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی بیان کرد: ازآنجاکه قدمت این بیمارستان به بیش از چهل سال می‌رسد، استاندارد‌های آن زمان با اکنون متفاوت است، زیرا در این بنا استاندارد‌های لازم امروزه در نظر گرفته نشده است. البته هنوز جمع‌بندی نهایی در‌این‌خصوص صورت نگرفته است.

پیش‌بینی ۳۰۰ تخت‌خواب

رضازاده با بیان اینکه وسعت زمین این بیمارستان زیاد است، گفت: براساس نیاز‌های استان و مجوز‌هایی که وزارت بهداشت می‌تواند به ما ارائه دهد، پیش‌بینی می‌کنیم در صورت ساخت، این بیمارستان سیصد تخت‌خواب داشته باشد. در صورت تخریب سازه نیز دست‌کم چند سال ساخت آن طول می‌کشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->