سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

  • کد خبر: ۱۷۳۹۱۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها
روز گذشته شرکت «آنتروپیک» (Anthropic)، Claude ۲ را معرفی کرد، یک مدل زبانی بزرگ (LLM) شبیه به ChatGPT که می‌تواند کد بسازد، متن را تحلیل کند و قطعات موسیقی بنویسد.

شهرآرانیوز - برخلاف نسخه اصلی Claude که در ماه مارس منتشر شد، کاربران می‌توانند Claude ۲ را به صورت رایگان در وب‌سایت شرکت «آنتروپیک» امتحان کنند. 

Anthropic می‌گوید که کلود برای شبیه‌سازی مکالمه (با یک همکار یا دستیار شخصی) طراحی شده است و نسخه جدید آن مدل قبلی را اصلاح کرده است:

«ما پیام‌هایی از کاربران خود داشته‌ایم که گفته‌اند کلود به وضوح تفکراتش را توضیح می‌دهد و صحبت کردن با آن آسان است. این مدل خروجی‌های مضر کم‌تری تولید می‌کند و حافظه طولانی‌تری هم دارد. »

Anthropic ادعا می‌کند که Claude ۲ پیشرفت‌هایی را در سه زمینه مهم نشان داده است: کدنویسی، ریاضی و استدلال: «آخرین مدل زبانی ما در بخش چند گزینه‌ای آزمون وکالت، امتیاز  ۷۶.۵ ٪ را کسب کرده است. Claude ۱.۳ نمره ۷۳.۰ ٪ را کسب کرده بود. در مقایسه با دانشجویانی که برای تحصیلات تکمیلی اقدام می‌کنند، امتیاز کلود ۲ در امتحانات خواندن و نوشتن GRE از ۹۰ درصد بالاتر شده است.

یکی از پیشرفت‌های اصلی «کلود ۲» طول ورودی و خروجی افزایش‌یافته آن است. Anthropic در حال آزمایش پردازش‌هایی تا ۱۰۰۰۰۰ توکن (بخش‌هایی از کلمات) ۱ بوده است که به مدل هوش مصنوعی‌اش اجازه می‌دهد اسناد طولانی مانند کل کتاب را در زمانی کوتاه تجزیه و تحلیل کند. ۲

از نظر قابلیت‌های کدگذاری، مهارت Claude ۲ افزایش یافته است. امتیاز آن در Codex HumanEval، یک آزمون برنامه‌نویسی پایتون، از ۵۶ درصد به ۷۱.۲ درصد افزایش یافته است. نمره این مدل در GSM۸k، آزمونی که شامل مسائل ریاضی است، از ۸۵.۲ به ۸۸ درصد بهبود یافته است.

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

تمرکز‌ اولیه آنتروپیک روی این بوده است که مدل زبانی‌اش کمتر خروجی‌های «مضر» یا «توهین‌آمیز» تولید کند؛ اگر چه اندازه‌گیری این ویژگی‌ها بسیار دشوار است. طبق ارزیابی‌های داخلی، کلود ۲ در ارائه پاسخ‌های بی‌ضرر ۲ برابر بهتر از کلود ۱.۳ بوده است.

Claude ۲ اکنون برای استفاده عمومی در ایالات متحده و بریتانیا در دسترس است. طبق گزارش Anthropic شرکت‌هایی مانند Jasper، یک پلتفرم هوش مصنوعی، و Sourcegraph، یک ابزار ناوبری کد، در عملیات خود از Claude ۲ استفاده کرده‌اند.

توجه به این نکته مهم است که اگرچه مدل‌های هوش مصنوعی مانند «کلود ۲» می‌توانند نوشته‌های طولانی و پیچیده را تحلیل کنند، آنتروپیک هنوز از محدودیت‌های این مدل آگاه است. از این گذشته، مدل‌های زبانی گه‌گاه چیز‌هایی را می‌سازند که واقعیت ندارد یا ساختگی است. توصیه ما این است که از آن‌ها به‌عنوان منابع واقعی و موثق استفاده نکنید، بلکه به آن‌ها اجازه دهید داده‌هایی را که به آن‌ها ارائه می‌دهید پردازش کنند.

آنتروپیک نوشته است: «دستیار‌های هوش مصنوعی در موقعیت‌های روزمره، مانند خدمت برای جمع‌بندی یا سازمان‌دهی اطلاعات، بسیار مفید هستند و نباید از آن‌ها در جایی که سلامت و رفاه جسمی یا روانی درگیر است، استفاده کرد.»


  1. مدل‌های هوش مصنوعی اطلاعات را نه براساس تعداد حروف یا کلمات، بلکه با کمک توکن‌ها ارزیابی می‌کنند. این روش منطقی‌تر است، چون کلمات می‌توانند بلند یا کوتاه باشند و اندازه‌شان لزوماً ارتباط مستقیمی با پیچیدگی معنایی آن‌ها ندارد.
  2.  حدود پنج ساعت طول می‌کشد تا یک انسان بتواند 75 هزار کلمه را بخواند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->