کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

  • کد خبر: ۱۷۳۹۱۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها
روز گذشته شرکت «آنتروپیک» (Anthropic)، Claude ۲ را معرفی کرد، یک مدل زبانی بزرگ (LLM) شبیه به ChatGPT که می‌تواند کد بسازد، متن را تحلیل کند و قطعات موسیقی بنویسد.

شهرآرانیوز - برخلاف نسخه اصلی Claude که در ماه مارس منتشر شد، کاربران می‌توانند Claude ۲ را به صورت رایگان در وب‌سایت شرکت «آنتروپیک» امتحان کنند. 

Anthropic می‌گوید که کلود برای شبیه‌سازی مکالمه (با یک همکار یا دستیار شخصی) طراحی شده است و نسخه جدید آن مدل قبلی را اصلاح کرده است:

«ما پیام‌هایی از کاربران خود داشته‌ایم که گفته‌اند کلود به وضوح تفکراتش را توضیح می‌دهد و صحبت کردن با آن آسان است. این مدل خروجی‌های مضر کم‌تری تولید می‌کند و حافظه طولانی‌تری هم دارد. »

Anthropic ادعا می‌کند که Claude ۲ پیشرفت‌هایی را در سه زمینه مهم نشان داده است: کدنویسی، ریاضی و استدلال: «آخرین مدل زبانی ما در بخش چند گزینه‌ای آزمون وکالت، امتیاز  ۷۶.۵ ٪ را کسب کرده است. Claude ۱.۳ نمره ۷۳.۰ ٪ را کسب کرده بود. در مقایسه با دانشجویانی که برای تحصیلات تکمیلی اقدام می‌کنند، امتیاز کلود ۲ در امتحانات خواندن و نوشتن GRE از ۹۰ درصد بالاتر شده است.

یکی از پیشرفت‌های اصلی «کلود ۲» طول ورودی و خروجی افزایش‌یافته آن است. Anthropic در حال آزمایش پردازش‌هایی تا ۱۰۰۰۰۰ توکن (بخش‌هایی از کلمات) ۱ بوده است که به مدل هوش مصنوعی‌اش اجازه می‌دهد اسناد طولانی مانند کل کتاب را در زمانی کوتاه تجزیه و تحلیل کند. ۲

از نظر قابلیت‌های کدگذاری، مهارت Claude ۲ افزایش یافته است. امتیاز آن در Codex HumanEval، یک آزمون برنامه‌نویسی پایتون، از ۵۶ درصد به ۷۱.۲ درصد افزایش یافته است. نمره این مدل در GSM۸k، آزمونی که شامل مسائل ریاضی است، از ۸۵.۲ به ۸۸ درصد بهبود یافته است.

Claude ۲، رقیب جدید ChatGPT، برای آزمایش بتا منتشر شد + ویژگی‌ها

تمرکز‌ اولیه آنتروپیک روی این بوده است که مدل زبانی‌اش کمتر خروجی‌های «مضر» یا «توهین‌آمیز» تولید کند؛ اگر چه اندازه‌گیری این ویژگی‌ها بسیار دشوار است. طبق ارزیابی‌های داخلی، کلود ۲ در ارائه پاسخ‌های بی‌ضرر ۲ برابر بهتر از کلود ۱.۳ بوده است.

Claude ۲ اکنون برای استفاده عمومی در ایالات متحده و بریتانیا در دسترس است. طبق گزارش Anthropic شرکت‌هایی مانند Jasper، یک پلتفرم هوش مصنوعی، و Sourcegraph، یک ابزار ناوبری کد، در عملیات خود از Claude ۲ استفاده کرده‌اند.

توجه به این نکته مهم است که اگرچه مدل‌های هوش مصنوعی مانند «کلود ۲» می‌توانند نوشته‌های طولانی و پیچیده را تحلیل کنند، آنتروپیک هنوز از محدودیت‌های این مدل آگاه است. از این گذشته، مدل‌های زبانی گه‌گاه چیز‌هایی را می‌سازند که واقعیت ندارد یا ساختگی است. توصیه ما این است که از آن‌ها به‌عنوان منابع واقعی و موثق استفاده نکنید، بلکه به آن‌ها اجازه دهید داده‌هایی را که به آن‌ها ارائه می‌دهید پردازش کنند.

آنتروپیک نوشته است: «دستیار‌های هوش مصنوعی در موقعیت‌های روزمره، مانند خدمت برای جمع‌بندی یا سازمان‌دهی اطلاعات، بسیار مفید هستند و نباید از آن‌ها در جایی که سلامت و رفاه جسمی یا روانی درگیر است، استفاده کرد.»


  1. مدل‌های هوش مصنوعی اطلاعات را نه براساس تعداد حروف یا کلمات، بلکه با کمک توکن‌ها ارزیابی می‌کنند. این روش منطقی‌تر است، چون کلمات می‌توانند بلند یا کوتاه باشند و اندازه‌شان لزوماً ارتباط مستقیمی با پیچیدگی معنایی آن‌ها ندارد.
  2.  حدود پنج ساعت طول می‌کشد تا یک انسان بتواند 75 هزار کلمه را بخواند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->