ادعای رژیم صهیونیستی: «اشتباهی» کودکان تشنه غزه را کشتیم غریب‌آبادی: ادعای فریب نیرو‌های ایرانی در میز مذاکره نادرست است| باورش سخت بود کشوری بتواند اسرائیل را مجبور به آتش‌بس کند دستگیری آدم ربا‌ها در هنگ مرزی تایباد و رهایی ۲ گروگان تبعه افغانستانی شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۲۳۱ نفر رسید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل دفتر نتانیاهو تظاهرات کردند نیکزاد: چطور برنجی که از کشاورز ۹۰ هزار تومان خریده می‌شود ۳۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؟ وزیر خارجه هند پس از ۵ سال به چین سفر می‌کند سقوط هواپیما در انگلیس (۲۲ تیر ۱۴۰۴) قوه قضائیه: کواکبیان تاکنون هیچ سند معتبری ارائه نکرده است عراقچی عازم چین می‌شود بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان سقوط کرد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) تکذیب ورود عناصر مسلح به لبنان تحریم‌های جدید پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه (اسنپ بک) علیه ایران چیست؟ وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند جفری اپستین کیست؟ | دوست ترامپ و جاسوس موساد؟ پزشکیان: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم کره‌شمالی نسبت به اقدام نظامی علیه آمریکا، ژاپن و کره‌جنوبی هشدار داد سفیر چین در تهران از تمایل پکن برای ایجاد یک اقتصاد جهانی انعطاف‌پذیرتر با ایران خبرداد کدخدایی در نامه به گوترش: قطعنامه ۴۸۷ شورای امنیت را شجاعانه اجرا کنید آیت‌الله علم‌الهدی: ایران به‌عنوان «قبة‌الاسلام» باید محور نگاه رسانه‌ها و مردم باشد | استفاده از حس ملی‌گرایی برای تقویت هویت اسلامی بیکدلی از استاندار سیستان و بلوچستان برای تسهیل بازگشت مهاجران افغانستانی از طریق مرز میلک قدردانی کرد تصویب کلیات طرح تقویت بنیه دفاعی کشور در کمیسیون امنیت ملی مجلس سازمان ملل: روزانه ۱۱۲ کودک در غزه به سوء تغذیه مبتلا می‌شوند لیبرمن: کابینه نتانیاهو در تمام زمینه‌ها شکست خورده است بررسی جزئیات لایحه بدهی‌های عمومی دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس تعیین اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس | علیزاده رئیس ماند
سرخط خبرها

عربستان از حج چقدر درآمد دارد؟

  • کد خبر: ۱۷۳۹۲۳
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
عربستان از حج چقدر درآمد دارد؟
درآمد عربستان از محل حج، میانگین سالانه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است و پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال ۲۰۳۲ میلادی به ۳۵۰ میلیارد دلار برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، دولت عربستان سعودی زیرساخت‌های جدیدی در حوزه گردشگری و سفر‌های زیارتی ارائه کرده که این کشور محافظه‌کار را به مقصدی متنوع برای گردشگران مذهبی و غیرمذهبی تبدیل کرده است و حالا وبسایت «Future Market Insights» پیش‌بینی کرده که بازار حج عربستان سعودی با رشد سالانه هفت درصدی به درآمد ۳۵۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۳۲ میلادی خواهد رسید. 

هنوز درآمد عربستان از حج امسال به صورت رسمی اعلام نشده، اما گفته شده در حج ۲۰۲۳ که بزرگترین حج از زمان همه‌گیری کرونا تاکنون بوده است، یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر عازم این سفر مذهبی شده‌اند. برآورد‌های مالی از حج سال ۲۰۲۲، که حدود یک میلیون نفر در مناسک آن سال شرکت کرده بودند، ۱۵۰ میلیارد دلار بود.

در ۸۰ سال گذشته، وزارت حج و عمره در تلاش است با بازنگری در کیفیت خدمات، روند ورود زائران و نیز عمره‌گزاران را، که قرار است مطابق با چشم‌انداز ۲۰۲۳ عربستان سعودی به ۳۰ میلیون نفر در سال افزایش یابد، تسهیل کند.

عربستان در روز‌های نخست سال جدید میلادی سرانجام پایان محدودیت‌های مسافرتی کرونا را اعلام کرد و خبر داد که پس از سه سال محدودیت برای مهار همه‌گیری کرونا، دیگر محدودیتی برای تعداد زائران حج امسال اعمال نخواهد کرد. با این حال، مقامات سعودی تاکید کردند زائرانی که می‌خواهند فریضه حج را به‌جا آورند باید در برابر کووید ـ ۱۹ واکسینه شوند.

این کشور همزمان با اجرای طرح‌های بلندپروازانه در عرصه گردشگری، از جمله ساخت پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری «نئوم»، در تلاش برای تثبیت جایگاه خود به عنوان یک مقصد مهم گردشگری است. بر اساس گزارش سازمان تجارت جهانی، تعداد گردشگران بین‌المللی که از عربستان سعودی دیدن کردند، در سال ۲۰۲۲ به ۱۶.۶ میلیون نفر رسید و این کشور با صعود ۱۲ پله‌ای در شاخص سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در رتبه سیزدهم جهان قرار گرفت و در مقایسه با رتبه ۲۵ در سال ۲۰۱۹، به عنوان یکی از برترین کشور‌های پذیرنده گردشگران بین‌المللی در سال ۲۰۲۲ معرفی شد و یکی از برترین کشور‌های دنیا از لحاظ رشد سالانه گردشگری نام گرفت. 

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت است که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست و در این میان، افزایش شمار گردشگران مذهبی حج و عمره نیز در اولویت کار مقامات سعودی قرار گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->