زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

شناسایی ۱۱۵ مورد جدید ابتلا به تب مالت در نیشابور

  • کد خبر: ۱۷۴۲۰۶
  • ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
شناسایی ۱۱۵ مورد جدید ابتلا به تب مالت در نیشابور
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در فصل بهار امسال ۱۱۵ مورد جدید ابتلا به تب مالت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه شناسایی شده که این میزان ابتلا نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر چندانی نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر هادی حسین‌زاده اظهار داشت: میزان مبتلایان به تب مالت در نیشابور اگرچه هفت برابر میانگین کشوری است، اما روند ابتلا طی یک سال اخیر ۳۳.۴۰ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: تعداد مبتلایان به تب مالت در سال ۱۴۰۱، ۸۸۹ نفر بوده که این عدد نسبت به سال ۱۴۰۰ که هزار و ۳۵۰ بیمار بوده کاهش ۳۳.۴۰ درصدی داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در خصوص علت بالا بودن میزان ابتلا به تب مالت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه نسبت به میانگین کشوری با بیان این که دلایل مختلفی وجود دارد گفت: نظام مراقبت بیماری‌ها شامل شناسایی، مراقبت، ثبت گزارش و تجزیه و تحلیل در نیشابور به طور جدی پیگیری می‌شود.

حسین‌زاده افزود: در نیشابور همه آزمایشگاه‌های بخش خصوصی با ما همکاری دارند و موارد مثبت را گزارش می‌دهند و شاید این همکاری در سایر شهر‌ها وجود نداشته باشد و شاید علت بالا بودن ابتلا به این بیماری هم همین امر باشد.

وی ادامه داد: نصف جمعیت نیم میلیون نفری نیشابور روستایی هستند که معمولا در مجاورت محل سکونت آنان دام نگهداری می‌شود که تنفس در آغل، تماس با دام آلوده، مصرف فرآورده‌های غیر پاستوریزه به ویژه آغوز فله و خامه یکی از علل ابتلای به تب مالت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در خصوص راه‌های پیشگیری از ابتلا به تب مالت اظهار کرد: مهمترین راه پیشگیری، اصلاح دامداری‌ها از سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی و آموزش همگانی است.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

تب مالت یا همان بروسلوز، یک بیماری عفونی است که بین حیوانات و انسان قابل انتقال است و عامل این عفونت، باکتری بروسلا است که بین حیوانات و انسان‌ها به صورت مشترک بیماری زا است.

این بیماری با علائمی مانند تب، سردرد، عرق کردن، لرز، بی‌اشتهایی، خستگی و درد مفاصل همراه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->