چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

سامانه‌ای برای کشف خودکار درگاه‌های بانکی جعلی

  • کد خبر: ۱۷۴۶۲۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۸
سامانه‌ای برای کشف خودکار درگاه‌های بانکی جعلی
متخصصان دانشگاه رازی کرمانشاه موفق شدند سامانه‌ای ایجاد کنند که به‌صورت خودکار درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی را کشف می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر مرکز آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی و امداد) در دانشگاه رازی کرمانشاه از موفقیت متخصصان این مرکز در راه‌اندازی یک سامانه‌‌ خبر داد که به‌صورت خودکار درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی (فیشینگ) را کشف می‌کند.

دکتر محمدسعید جهانگیری گفت: از چندسال پیش، مرکز آپا در دانشگاه رازی کرمانشاه برنامه‌ای را در دستور کار قرار داد که طی آن سامانه‌ای را راه بیندازد که بتواند درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی را کشف و شناسایی کند.  

وی با بیان اینکه این تلاش‌ها پس از چند سال به ثمر نشسته است ادامه داد: از آنجا که سرور‌های پشتیبانی این سایت‌های کلاهبرداری در خارج از کشور هستند، با بهره گرفتن از اطلاعات سرورها و نشانی‌های درگاه‌های پرداخت بانکی و به کمک هوش مصنوعی می‌توانیم شناسایی‌شان کنیم.  

مدیر مرکز آپا افزود: زمانی که فرد به یک نشانی اینترنتی می‌رود و از او می‌خواهند با وارد شدن به یک درگاه بانکی مبلغی را برای دریافت خدمات پرداخت کند، می‌تواند نشانی آن صفحه را وارد سامانه‌ ما کند تا متوجه شود که درگاه جعلی است یا واقعی.

وی خاطرنشان کرد: سامانه فیشینگ‌یاب سامانه‌ای است که توسط مرکز آپا دانشگاه رازی راه‌اندازی شده و افرادی که به جعلی بودن یک درگاه اینترنتی مشکوک هستند می‌توانند با وارد کردن آدرس آن در این سامانه، استعلام بگیرند و متوجه جعلی بودن و یا نبودن آن شوند.

وی یادآور شد: با مسدود شدن این درگاه‌های جعلی، آن‌ها دیگر امکان این را نخواهند داشت که از سایر افراد کلاهبرداری کنند، مگر افرادی که از فیلترشکن استفاده می‌کنند.

جهانگیری به مردم توصیه کرد که هرگز حین روشن بودن فیلترشکن از درگاه‌های پرداخت بانکی استفاده نکنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->