چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

کشف ۲ خرس سیاه، ۱۳ طوطی و ۶ میمون در خراسان رضوی | دستگیری ۲۵۰ متخلف

  • کد خبر: ۱۷۴۶۲۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
کشف ۲ خرس سیاه، ۱۳ طوطی و ۶ میمون در خراسان رضوی | دستگیری ۲۵۰ متخلف
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به اینکه در زمینه قاچاق حیوانات طی ۳ ماهه ابتدای سال جاری ۲۵۰ متخلف دستگیر شده‌اند، گفت: مهمترین مورد دو رأس خرس سیاه بلوچی بود که از سمت خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان وارد خراسان رضوی کرده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفضل شعبانی در خصوص قاچاق حیوانات در استان اظهار کرد: در سه ماهه اول سال ۲۵۰ متخلف در سطح استان دستگیر شدند که از این متخلفان لاشه ۴۰ رأس پستاندار و ۵۰ قطعه انواع پرنده کشف شده است.

وی افزود: علاوه بر این ۱۵ هزار رأس دام به صورت غیر مجاز در مناطق چهارگانه تحت مدیریت در حال چرا بودند که به بیرون هدایت شدند و برای افراد متخلف تشکیل پرونده شد. همچنین حدود ۳۵ قبضه انواع سلاح شکاری از این متخلفان کشف و توقیف شده است.

شعبانی بیان کرد: در زمینه قاچاق حیوانات، مهمترین مورد دو رأس خرس سیاه بلوچی بود که از سمت خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان وارد خراسان رضوی کرده بودند، این دو خرس در شهرستان گناباد کشف و توقیف شدند. همچنین قاچاق پرندگان وحشی و حیوانات را از سمت سیستان و بلوچستان داشتیم که در گلوگاه تربت حیدریه ۱۳ قطعه طوطی سبز و ۶ میمون قاچاق کشف شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: در بازدید از فروشگاه‌ها نیز ۶۸ لاک‌پشت آبی، ۳۰ مینا و ۳ قلاده میمون از داخل شهر کشف شده است. براساس قانون عرضه، فروش و صدور جانداران وحشی زنده یا کشته و اجزای آن‌ها بدون کسب پروانه ممنوع است و علاوه بر جزای نقدی، یک تا ۶ ماه حبس دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت ۱۷ میلیارد ریال ضرر و زیان ناشی از شکار حیوانات به سازمان حفاظت محیط زیست وارد شده است. این ضرر و زیان براساس جریمه‌ای که شکارچی باید پرداخت کند محاسبه می‌شود، به طور مثال شکارچی باید برای یک رأس میش ماده ۷۵ میلیون تومان و برای قوچ ۲۵ میلیون تومان ضرر و زیان پرداخت کند.

شعبانی با بیان اینکه یگان سایبری ما فضای مجازی را رصد کرده و گزارشات مردمی را دریافت می‌کنند، عنوان کرد: ما در این سه ماهه ۳۰ گزارش داشتیم که ۵ مورد منجر به کشف حیوانات شد. فعالیت محیط زیست بسیار گسترده است و علاوه بر اقداماتی که در مناطق چهارگانه انجام می‌شود، از چند سال قبل آموزش‌های یک ساعت با محیط‌بان شروع شده و محیط‌بان‌های ما جهت ارتقاء فرهنگ محیط زیستی به جوامع محلی، عشایر، مدارس و روستا‌های حاشیه مناطق آموزش می‌دهند که تاکنون ۹۰۰۰ نفر ساعت آموزش انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: اخیراً گرایش مردم به سمت حیوانات بیشتر شده است. از مردم می‌خواهم به هیچ عنوان حیوانات را در منزل نگهداری نکنند. این حیوانات نمی‌توانند در اسارت زندگی کنند و باید در طبیعت باشند. گونه‌ای که قاچاق و در منزل نگهداری می‌شود از طبیعت حذف شده و دوباره قابل برگشت نیست.

وی اضافه کرد: محل نگهداری این حیوانات بسیار مهم است. بیماری‌هایی بین انسان و حیوانات مشترک است، بنابراین امکان دارد این حیوانات ناقل بیماری باشند. مردم با نخریدن حیوانات از قاچاقچیان به حفظ حیات وحش استان و کشور کمک می‌کنند. اگر مردم حیوانات را نخرند صیاد به صید ترغیب نمی‌شود و تا زمانی که تقاضا کم باشد شکارچیان نیز این کار را انجام نمی‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->