طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپا زدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی
سرخط خبرها

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: رسیدگی به تخلفات هنرمندان قانونمندتر می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۴۹۷۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: رسیدگی به تخلفات هنرمندان قانونمندتر می‌شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در برنامه هفتم توسعه، بحث رسیدگی به تخلفات عوامل فرهنگی، هنری و رسانه‌ای را در قالب یک کمیته روشن بدوی و استیناف آوردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۸ تیرماه) در حاشیه برگزاری هیات دولت گفت: در زمینه تولید کاغذ، مجموعه‌هایی که نیاز به وام دارند در مرحله تامین منابع قرار دارند تا امسال مجموعه‌های جدیدی به تولید کاغذ داخلی اضافه شوند و خودکفایی تولید کاغذ در حوزه نشر را شاهد باشیم.

وزیر ارشاد با اشاره به مصوبه دولت برای اختصاص یک درصد از بودجه جاری شرکت‌های دولتی به تولیدات فرهنگی ادامه داد: کارگروه این امر تشکیل شده و دو نفر از نمایندگان گروه‌های مردمی و رئیس کارگروه انتخاب شده و نمایندگان وزارتخانه‌ها هم به کارگروه اضافه شدند. وزارت نفت اولین وزارتخانه است که شرکت‌های زیرمجموعه خود را برای تامین این یک درصد معرفی کرده است.

وی یادآور شد: تفاوت کاری که شروع کردیم این است که ۵۰ درصد از آن مبلغ یک درصد را در اختیار صندوق اعتباری هنر قرار می‌دهند تا موسسات فرهنگی جلوی شرکت‌های دولتی صف نکشند و محترمانه، دقیق، بدون تبعیض و بارعایت سنجه‌های علمی توزیع شود.

اسماعیلی با اشاره به برنامه‌های وزارت ارشاد برای ایام سوگواری محرم، یادآور شد: از دیشب برنامه‌های تعزیه در بیشتر تئاتر‌های کشور اجرا شده و در فضای بیرونی مجموعه تئاترشهر هم انجام می‌شود. چند اجرای مهم مذهبی در حوزه موسیقی را خواهیم داشت. کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هم برنامه‌های دقیقی دارند.

وزیر ارشاد در واکنش به آنچه درباره احکام صادرشده برای برخی سلبریتی‌ها مبنی بر مراجعه به مراکز مشاوره، اظهار کرد: ما دنبال این هستیم اقدامات مختلفی که انجام می‌شود بر مبنای یک رویه روشن باشد. ما در وزارت فرهنگ این رویه را دنبال می‌کنیم که اگر یک بازیگر یا یک هنرمند و فرد فرهنگی دچار یک خطایی می‌شود، در فضای کاری خودش یک نوع محرومیت برایش در نظر گرفته شود و این امر از گذشته هم انجام شده است.

اسماعیلی تصریح کرد: معتقدم این امر حتماً باید در یک روند روشن اتفاق بیفتد. در برنامه هفتم توسعه رسیدگی به تخلفات عوامل فرهنگی، هنری، رسانه‌ای را در قالب یک کمیته بدوی و استینافی آوردیم. کارگردان و بازیگری می‌گفت وقتی می‌خواهم از کشور خارج شوم متوجه می‌شوم که ممنوع‌الخروجم یا در گوشی به من گفته می‌شود که ممنوع‌الفعالیت هستم.

وی تاکید کرد: از این به بعد کمیته مشخصی با نمایندگانی از بخش‌های مختلف شکل می‌گیرد تا دولت در مسیر شفافیت و فراهم‌کردن امکان دفاع و اعتراض به حکم برای همه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه حرکت کند. اگر بازیگری دچار مشکل شود یا حقوقش تضییع شود و حق مالکیت معنوی آثارش رعایت نشود، همه در این مسیر قابل پیگیری است.

وزیر ارشاد با اشاره به تجمیع رسانه‌های دولتی، گفت: چهار خبرگزاری در این زمینه هستند که کارهایشان انجام شده و ما به دنبال کم‌کردن کار نیستیم بلکه دنبال افزایش استاندارد‌ها هستیم. ما با این اقدام وضعیت فعلی را به لحاظ ساختاری دستکاری نمی‌کنیم و خبرنگاری را از کار بیکار نمی‌کنیم بلکه با حفظ استاندارد‌ها دنبال این هستیم که مجموعه‌ای خبرگزاری نامیده شود که واقعاً خبرگزاری باشد.

اسماعیلی در واکنش به طرح این موضوع که روسای قوا موافق بازگشت گشت ارشاد هستند، تصریح کرد: آقای رئیسی در همه جلسات مربوط به حوزه عفاف و حجاب تنها تاکیدش بر اجرای درست قانون است. حجاب هم مسئله شرعی و هم قانونی است. همه دستگاه‌ها باید در چارچوب قانون وظایف خود را انجام دهند. الان در مجلس لایحه مربوطه آماده ارجاع به صحن است که امیدواریم زودتر جمع‌بندی شود. با اجرای قانون همه افراد بدون مشکل می‌توانند از حقوق خود مطلع باشند، به تضییع حقوق خود اعتراض کنند و هم نهاد‌های قانونی چارچوب کارشان مشخص می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->