کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اتحادیه هنرمندان در خراسان رضوی برای نخستین مرتبه تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۰۴۶۷
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
اتحادیه هنرمندان در خراسان رضوی برای نخستین مرتبه تشکیل می‌شود
رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی گفت: اتحادیه هنرمندان استان برای اولین بار در حال شکل‌گیری و تأسیس است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی امروز، ۳۱مرداد، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون که در اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، اظهار کرد: سند توسعه تعاون در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ تصویب و ابلاغ شد. در احکام اجرایی این سند حدود ۸۰ وظیفه و تکلیف برای مجموعه‌های دولتی مشخص شده که برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است.

وی بیان کرد: برای اینکه کارفرمایی مطلق توسط دولت شکل نگیرد و همچنین برای جلوگیری از تمرکز ثروت در دست افراد و گروه‌های خاص، قانون اساسی جمهوری اسلامی، تعاون را پیش‌بینی کرده است. در حال حاضر سه پایه نظام اقتصادی کشور دولت، تعاونی و خصوصی است.

ابوی با بیان اینکه سامانه هوشمند جستجوی شغل مخل کسب‌و‌کار شده، عنوان کرد: در حال حاضر تعاونی‌ها به ناچار جزیره‌ای عمل می‌کنند، زیرا اموری مانند نظارت، آموزش و ترویج بر مجموعه‌های تعاونی‌ها اعمال می‌شود، اما جای حمایت و رفع مشکلات آنان خالی است. امیدواریم در سند توسعه تعاون این موضوع دیده شود.

رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی گفت: وظایف اتاق بازرگانی استان در بخش تعاون به اتاق تعاون استان محول شده است. به عنوان نمونه به اختلافات باید در مراکز داوری اتاق تعاون رسیدگی شود، زیرا بخشی از مسائل تخصصی و فنی مربوط به بخش تعاون است. داوران اتاق نیز اشراف کاملی بر قانون تعاون و تجارت دارند و آرای آن‌ها منطبق‌تر بر عدالت است.

وی با اشاره به اینکه اتاق تعاون استان در زمینه صدور کارت بازرگانی برای تعاون‌گران فعال است، تصریح کرد: اتاق تعاون خراسان رضوی دارای ۲۳ عضو فعال در اتحادیه‌هاست؛ همچنین کمیسیون‌های مختلفی زیرمجموعه این اتاق فعالیت دارند.

ابوی در بخش دیگری از سخنانش از تشکیل و تاسیس اتحادیه هنرمندان استان برای اولین بار خبر داد و یادآور شد: در کنار این موضوع پیگیر راه‌اندازی و تشکیل تعاونی خبرنگاران نیز هستیم. همچنین نشست‌هایی با دبیران شورای اجتماعی محلات برگزار شده و می‌شود تا در محلات شرکت‌های تعاونی ایجاد شود. علاوه بر این نشستی با شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان انجام شده تا از ظرفیت و نظرات آن‌ها در اتاق تعاون استفاده شود.

رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در حال فعال کردن اتاق تعاون در سایت‌های فروشگاهی هستیم. یکی دیگر از اقدامات ما مذاکره بر سر زمین‌های خریداری شده غیرمسکونی مربوط به دهه ۷۰ است. ایجاد شبکه اجتماعی ویژه تعاون را نیز آغاز کرده‌ایم و برای این منظور جذب مربی خواهیم داشت، زیرا یکی از مشکلات عمده ما در بخش تعاون خلأ آموزشی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->