انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

وزش باد خسارت‌زا در راه خراسان رضوی (۳۰ تیر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۵۲۲۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
وزش باد خسارت‌زا در راه خراسان رضوی (۳۰ تیر ۱۴۰۲)
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: وزش باد همراه با گرد و غبار و با احتمال بروز خسارت از امروز تا روز‌های پایانی هفته آینده به عنوان پدیده غالب در این استان پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا آهنگرزاده افزود: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده برای امروز و هفته پیش رو همچنان شاهد افزایش سرعت باد در خراسان رضوی خواهیم بود که بویژه در ساعات عصر بر شدت آن افزوده می‌شود.

وی اضافه کرد: این شرایط با شدت و ضعف تا روز‌های پایانی هفته آینده ادامه دارد که طی این مدت در برخی نقاط استان گاهی وزش باد شدید خواهد بود و با گرد و غبار، کاهش کیفیت هوا و نیز کاهش میدان دید همراه است.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: در نواحی بادخیز استان از جمله مناطقی از غرب و برخی نواحی شرقی وزش باد شدید و با احتمال بروز خسارت همراه خواهد بود.

وی گفت: از نظر دما نیز طی هفته آینده دمای هوا به تدریج روند افزایشی دارد.

آهنگرزاده در خصوص پیش بینی وضعیت هوا در کلانشهر مشهد نیز افزود: از فردا بعد از ظهر احتمال وقوع گرد وغبار انتقالی به این کلانشهر با توجه به شدت وزش باد بسیار قوی است.

وی بیان داشت: تاکنون هشداری در این خصوص صادر نشده است، اما در صورت نیاز و قوت گرفتن شدت گرد و غبار، هشدار لازم صادر و اطلاع رسانی به عموم مردم انجام می‌گردد.

این کارشناس هواشناسی افزود: طی شبانه روز گذشته فریمان با حداقل دمای ۱۵ درجه سلسیوس و مه ولات با حداکثر دمای ۴۰ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های استان گزارش شده اند و بیشترین سرعت وزش باد طی این مدت در شهرستان‌های تایباد و نیشابور با سرعت ۵۴ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

وی گفت: میانگین دمای مشهد در این مدت بین ۲۲ و۳۳ درجه سلسیوس گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->