واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله جنتی: شورای نگهبان اجازه دخالت در آرای مردم رو نمی‌دهد/ انتخابات آتی کاملا رقابتی است

  • کد خبر: ۱۷۵۴۰
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳
آیت الله جنتی: شورای نگهبان اجازه دخالت در آرای مردم رو نمی‌دهد/ انتخابات آتی کاملا رقابتی است
شورای نگهبان تا اعلام نتایج نهایی انتخابات از سلامت انتخابات و آرای مردم صیانت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که کسی در آرای مردم دخالت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز، ۲۳ بهمن در جلسه این شورا با عرض تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: باید شکرگزار خدای متعال بود که بر ما منت گذاشت تا عزت اسلام را با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران مشاهده کنیم.

 تاسیس جمهوری اسلامی از «آیات الله» است

وی تاسیس و استقرار جمهوری اسلامی را که مولود مبارک انقلاب اسلامی است را از جمله "آیات الله" دانست و افزود: نظام اسلامی ایران برخواسته از اراده مردم است و در طول ۴۱ سال گذشته توانسته با حمایت مردم و راهبری امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب از تمامی مشکلات همچون تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم عبور کند.

 مسئولان در امانتداری از رأی مردم جدیت داشته باشند

دبیر شورای نگهبان در ادامه از حضور باشکوه مردم سراسر ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی و تاکید کرد: راهپیمایی میلیونی مردم در روز گذشته که مصادف با چهلم سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود بدون شک از مصادیق «ایام الله» است؛ مردم با حضور خود بار دیگر نشان دادند گرچه برخی مشکلات معیشتی، بیکاری و گرانی‌ها وجود دارد، اما به اصل و ارزش‌های انقلاب اسلامی معتقد و ملتزم هستند و مسئولان باید قدر این مردم خوب را بدانند و برای برطرف کردن مشکلات آن‌ها کوشا باشند.

 دشمنان دنبال کاهش مشارکت مردم در انتخابات هستند

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات اشاره و خاطرنشان کرد: انتخابات دوم اسفند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چراکه دشمنان به دنبال تحریم انتخابات و کاهش مشارکت مردم هستند؛ همه مردم و مسئولان باید برای افزایش حضور مردم در انتخابات تلاش و دشمن را ناامید کنند.

 رابطه مشارکت بالا در انتخابات با رفع مشکلات مردم

وی اضافه کرد: اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد و داوطلبان شایسته و کارآمد توسط مردم انتخاب شوند، شاهد تشکیل یک مجلس قوی خواهیم بود و این امر منجر به افزایش همبستگی ملی و رفع مشکلات مردم می‌شود.

 شورای نگهبان اجازه دخالت در آرای مردم را به کسی نمی‌دهد

دبیر شورای نگهبان با اشاره به اتمام مراحل بررسی صلاحیت داوطلبان گفت: شورای نگهبان تا اعلام نتایج نهایی انتخابات از سلامت انتخابات و آرای مردم صیانت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که کسی در آرای مردم دخالت کند.

 برخلاف برخی اظهارات نادرست، انتخابات آتی کاملا رقابتی است

آیت‌الله جنتی یادآور شد: برخلاف برخی اظهارات نادرست، انتخابات آتی کاملا رقابتی است و نمایندگان همه جناح‌ها در انتخابات حضور دارند و بنابر گزارش‌های رسیده رقابت مناسبی میان داوطلبان درحال شکل‌گیری است که فردا و همزمان با آغاز زمان قانونی تبلیغات این مسئله آشکار خواهد شد.

 مسئولان اجرایی و عوامل نظارتی از هیچ داوطلبی جانبداری نکنند/ با متخلفات برخورد می‌شود

وی با بیان اینکه گزارش‌های تخلفات انتخاباتی توسط ناظران شورای نگهبان تنظیم می‌شود و توسط نهاد‌های ذی‌ربط با این تخلفات برخورد می‌شود، تاکید کرد: مسئولان اجرایی و عوامل نظارتی باید دقت داشته باشند که در طول زمان برگزاری انتخابات از هیچ یک از داوطلبان و جناح‌های سیاسی جانبداری نکنند و دستگاه‌های دولتی از بیت المال به نفع آنان سوء استفاده نکنند.

 داوطلبان از دلسرکردن مردم و سیاه‌نمایی و شعارهای فریبنده خودداری کنند
 
آیت‌الله جنتی خطاب به داوطلبان افزود: داوطلبان نیز باید توجه داشته باشند که در ایام تبلیغات از دلسرد کردن مردم، سیاه‌نمایی، تخریب رقبا، تخلف از قوانین تبلیغات و شعار‌های دروغ و فریبنده خودداری و در چارچوب وظایف قانونی یک نماینده عمل کنند.

امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد/ ۴۰ سال انتخابات سالم در این کشور برگزار شده است

دبیر شورای نگهبان گفت: مردم به سلامت انتخابات اعتماد دارند و چهل سال انتخابات سالم در این کشور با همکاری همه دستگاه‌ها برگزار شده و امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد با این حال ناظران مردمی شورای نگهبان، عوامل قضایی، انتظامی و امنیتی همه باید هوشیار باشند و در امانتداری از رأی مردم جدیت داشته باشند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->