تشدید برخورد قانونی با دست‌کاری کنتور‌های آب در مشهد | پلمب ۴ واحد صنفی معروف (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت نام بدون قرعه کشی ۳ محصول سایپا از امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رشد ۳۰ درصدی تولید شکر ریزش شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد | اجرا از اول خرداد ۱۴۰۴ + سند وزیر صمت: تجارت جهانی ایران با رشد ۱۱ درصدی به ۱۳۰ میلیارد دلار رسید ارسال پیامک حذف به متقاضیان نهضت ملی مسکن خسارت خودرو‌های سوخته بندر شهید رجایی چگونه جبران می‌شود؟ اقدام غیرمنتظره صاحب‌خانه‌ها در بازار مسکن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جزئیات طرح جدید برای دهک‌بندی خانوارها اعلام شد قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد |طلای جهانی دوباره ریخت کاهش میزان توزیع روغن در بازار مشهد | بازار تشنه روغن نایاب کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

رمزگشایی مرکز آمار ایران از افزایش قیمت مرغ

  • کد خبر: ۱۷۵۴۳۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳
رمزگشایی مرکز آمار ایران از افزایش قیمت مرغ
مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد که عرضه گوشت مرغ (ماکیان) در خرداد ماه امسال نسبت به خرداد ۱۴۰۱، کاهش ۲۰ درصدی داشته است.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، اردیبشت ماه سال گذشته بود که دولت ارز ترجیحی نهاده‌های دامی را حذف کرد و یارانه نقدی را از ۴۵ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر افزایش داد.

قیمت مرغ نیز ظرف یک شب از هر کیلوگرم ۲۳ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسید. آن زمان مسئولان اقتصادی دولت معتقد بودند که ارز ۴۲۰۰ تومانی؛ یارانه‌ای است که دولت برای واردات نهاده‌های دامی به وارد کنندگان می‌دهد، اما این یارانه به سفره مردم نمی‌رسد و شیرینی آن به کام عده‌ای رانتخوار و دلال می‌نشیند. در واقع قرار بود با حذف ارز ترجیحی و افزایش یارانه نقدی، بازار کنترل شود.

اکنون بعد از بیش از یکسال از اجرایی شدن این طرح به نظر می‌رسد که همچنان بازار گوشت و مرغ به نحوی که تقاضای مردم را تامین کند، تنظیم نشده است.

مرکز آمار در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است که میزان عرضه گوشت ماکیان (مرغ و خروس) در خرداد ماه ۲۰ درصد نسبت به خرداد ۱۴۰۱ کاهش پیدا کرده است. این کاهش عرضه در ماه گذشته باعث افزایش قیمت مرغ و حتی کم‌یاب شدن آن در بازار شد. در تیر ماه نیز وضعیت بازار بهبودی پیدا نکرد و همچنان پیدا کردن مرغ با نرخ مصوب در بازار کار آسانی به شمار نمی‌آید.

مرکز آمار ایران در گزارش خود نوشت: مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت طیور در خرداد ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل برای ماکیان (مرغ و خروس) ۲۰ درصد، برای بوقلمون ۳ درصد، برای بلدرچین ۴۴ درصد، برای شترمرغ ۲۸ درصد، و برای سایر انواع طیور ۴۲ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (اردیبهشت) در حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.

ماهانه چه میزان مرغ در بازار ایران عرضه می‌شود؟

وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ جمعاً ۱۶۲٬۰۶۱ تن گزارش شده، که سهم گوشت ماکیان (مرغ و خروس) بیش از سایر انواع طیور بوده است.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت عرضه‌شده انواع طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۲ جمعاً ۱۶۲٬۰۶۱ تن گزارش شده، که سهم گوشت ماکیان (مرغ و خروس) بیش از سایر انواع طیور بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت ماکیان (مرغ و خروس) با ١۵۶٬۹۵۶ تن، ۹۶٫۹ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت بوقلمون با ۲٬۳۳۳ تن و سایر انواع طیور با ۲٬۷۷۲ تن، به‌ترتیب ۱٫۴ درصد و ۱٫۷ درصد از وزن کل گوشت طیور عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->