رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن
سرخط خبرها

چرا به جای واردات از دامداران داخلی گوشت خریداری نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۵۷۹۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
چرا به جای واردات از دامداران داخلی گوشت خریداری نمی‌شود؟
دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: از ابتدای سال شرکت پشتیبانی امور دام گوشت گوسفند و گوساله را از دامدار خریداری می‌کرد، ولی از خردادماه زمانی که قیمت گوشت در بازار افزایش یافت دامداران دیگر دام هایشان را نفروختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود رسولی با بیان اینکه دولت در ابتدای سال نرخی را برای مرغ تعیین کرد، گفت: متاسفانه بخشی از این مرغ‌ها در بازار آزاد با قیمت‌های بالاتر به فروش رفتند و دولت هم با وجود کنترل و نظارت نتوانست جلوی آن را بگیرد؛ بنابراین برای واردات مرغ برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به اینکه نرخ محصولات بسته‌بندی از اول سال تغییری نکرده، افزود: مرغ‌های وارداتی به شرکت‌های بسته بندی داده می‌شوند و شرکت‌ها نیز با همان نرخ تعیین شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرف میادین میوه و تره بار عرضه می‌کنند.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور تصریح کرد: زمانی شبکه رسمی توزیع، مرغ کمتری داشت و مرغ در شبکه غیر رسمی و با قیمت‌های غیرمصوب عرضه می‌شد، ولی دولت با تقویت شبکه‌های غیر رسمی، نظارت و کنترل را بیشتر کرد.

به گفته وی ما نیز به عنوان بخش خصوصی تامین و واردات را انجام می‌دهیم. همین که مرغ برای شبکه‌های رسمی به اندازه نیاز تامین شود، شبکه‌های غیر رسمی نیز مرغ کمتری خواهند داشت.

رسولی در پاسخ اینکه چرا به جای واردات از دامداران داخلی گوشت خریداری نمی‌شود؟ گفت: از ابتدای سال شرکت پشتیبانی امور دام گوشت گوسفند و گوساله را از دامدار خریداری می‌کرد، ولی از خردادماه زمانی که قیمت گوشت در بازار افزایش یافت دامداران دیگر دام هایشان را نفروختند. در حقیقت در ماه‌های اول خرید، دامداران به این قیمت‌ها راضی بودند، ولی از خردادماه دام‌هایشان را نفروختند. بسیاری از دامداران قرارداد داشتند و بسیاری از آن‌ها نیز هنوز قرارداد دارند، ولی به تعهدات خود عمل نکردند.

به گفته وی این موضوع باعث شد که دولت برنامه‌ریزی‌های لازم را در این بخش انجام دهد و برای تعدیل قیمت‌ها واردات انجام دهد.

این فعال بخش خصوصی در پاسخ به اینکه آیا افزایش هزینه‌های تولید دلیل دامداران برای عدم تحویل دام‌هایشان بود؟ گفت: دولت می‌تواند هزینه نهاده‌ها را تامین کند و نمی‌تواند سایر هزینه‌ها را بر عهده گیرد. هزینه‌های کارگری، حمل و نقل و... افزایش یافته و افزایش قیمت تمام شده موضوع درستی است.

وی در پایان گفت: هدف ما به عنوان بخش خصوصی این است که نرخ اقلام پروتئینی را در همین حد تا پایان سال نگه داریم. اگر نرخ تغییر نکند و مرغ نیز در شبکه‌های رسمی به حد نیاز تامین شود عرضه آن در بازار‌های غیر رسمی کاهش پیدا می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->