کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

آمار‌های عجیب بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از رتبه «تولید علم بازی» ایران در منطقه و جهان

  • کد خبر: ۱۷۵۴۴۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱
آمار‌های عجیب بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از رتبه «تولید علم بازی» ایران در منطقه و جهان
در نشست خبری امروز بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ایران، ضمن اعلام جزئیات ششمین دوره بازی‌های جدی از چند آمار و ارقام رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز - به ادعای مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، محمدامین حاجی هاشمی، بنیاد پژوهشی با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز انجام داده است که نشان می‌دهد ایران «در تولید علم در زمینه بازی‌های رایانه‌ای رتبه اول منطقه و ۱۸ دنیا را دارد؛ در این مطالعه که تا سال ۱۴۰۱ بوده و در پنج سال اخیر بررسی شده، هوش مصنوعی در بازی‌های رایانه‌ای و بازی‌های کنسولی و موبایلی مورد توجه قرار گرفته است.»

حاجی هاشمی همچنین اعلام کرد که بیش از ۵۰ بازی ایرانی وجود دارند که در بازار داخلی بیش از یک میلیون نصب دارند. ضمنا متوسط سن بازیکنان ایرانی همچنان به افزایش سالانه خود ادامه داده و به ۲۳ سال رسیده است.

در این نشست از جزئیات ششمین رویداد بازی‌های جدی در سال ۱۴۰۲ رونمایی شد. طبق توضیحات فرزانه شریفی، دبیر ششمین دوره بازی‌های جدی، این دوره به شکل بین‌المللی برگزار می‌شود و شامل سه بخش خواهد شد. ابتدا بخش هکاتون را داریم که طی سه روز برگزار می‌شود و بازی‌ها در آن رقابت خواهند کرد، سپس یک سمپوزیوم برای بررسی مقالات ارسالی برگزار خواهد شد و در نهایت اختتامیه جشنواره بازی‌های جدی از راه خواهد رسید.

مهلت ثبت نام بخش هکاتون تا ۱۰ شهریور خواهد بود و خود این رویداد از ۲۹ تا ۳۱ شهریور ماه برگزار خواهد شد. سپس برای ارسال مقالات تا ۵ آبان فرصت وجود خواهد داشت و در نهایت در روز‌های ۳۰ تیر و ۱ دی شاهد برگزاری اختتامیه رویداد خواهیم بود. شریفی تایید کرد که ۳۰۰ میلیون جایزه برای بخش داخلی و ۲ هزار یورو جایزه برای بازی‌های غیرایرانی در نظر گرفته شده است و حدودا ۴ میلیارد تومان از طرف سرمایه‌گذاران هزینه خواهد شد.

منبع: ویجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->