روایتی از بانوی باکرامت قم اعلام برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی با شعار «ایرانِ امام‌رضا(ع)» + فیلم ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴ برگزاری پویش ملی سراج‌الله در شب میلاد امام‌رضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی منصوب شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش مقاصد پروازی زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۴ | فرودگاه طائف اضافه شد جانبازان اعزامی به سفر حج، فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهند دهه کرامت ۱۴۰۴ با طعم کتاب | رونمایی از آثار تازه رضوی شروع جشن‌های دهه کرامت به تعویق افتاد درس‌هایی از نهج البلاغه | در ستایش امنیت نمایش قرآن منسوب به امام‌رضا(ع) در موزه ملک طی ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن میلاد حضرت معصومه (س)، ویژه بانوان اردوزبان ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توانند محلی برای تربیت سفرای قرآنی باشند بخش ویژه «اینستا قرآن» به جشنواره قرآن و عترت دانشجویی افزوده شد آغاز مرحله استانی سی‌اُمین مسابقات قرآن و عترت فراجا از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴ «سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی
سرخط خبرها

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است

  • کد خبر: ۱۷۵۷۹۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است
خطیب حرم مطهر رضوی گفت: حضرت سیدالشهداء در کربلا مظهر تسلیم بودن در برابر اراده و خواست خداوند است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله محسن کازرونی در سلسله جلسات عزاداری حرم مطهر رضوی ویژه دهه اول ماه محرم که در رواق امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: خداوند اسامی مختلف دارد که هر کدام از این اسامی بیانگر جلوه‌ای از صفات باریتعالی است.
وی تصریح کرد: یکی از صفات خداوند «جبار» است که چند معنی دارد. یک معنا اینکه او کار‌های نیک انسان‌ها را جبران می‌کند و معنی دیگر اینکه او شکست‌های ما را جبران می‌کند.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: سومین معنای جبار این است که اراده و خواست او امری گریز ناپذیر است و امری که خداوند اراده می‌کند قطعا انجام می‌شود و هیچ مانعی برای جلوگیری از تحقق تقدیر الهی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: کسی که به خدا ایمان کامل دارد، همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم است و هرگز از سختی‌ها و ناملایمات شکایت و یا ناشکیبایی نمی‌کند.
خطیب حرم رضوی با بیان اینکه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده خداوند بودند، اظهار کرد: آن حضرت در یک روز همه عزیزان خود را از دست دادند، ولی هرگز لب به شکایت نگشودند و در اوج سختی‌ها به درگاه خدا عرضه داشتند «اِلهی رَضاً بِقَضائِک» یعنی خدایا به آنچه برای من مقدور کردی راضی هستم.

 
وی بیان کرد: در روایات اسلامی از سوره مبارکه «یس» به عنوان قلب قرآن یاد شده است و برخی از مفسرین گفته اند که این نامگذاری به خاطر دو آیه آخر این سوره؛ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ» است. یعنی هر آنچه را که خداوند اراده کند، بی شک محقق می‌شود.
آیت الله کازرونی خاطرنشان کرد: یکی از درس‌هایی که از مکتب سیدالشهدا (ع) می‌گیریم این است که همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم باشیم و بدانیم که همه سختی‌هایی که در زندگی با آن مواجه هستیم، بنابر تقدیر الهی صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->