تحولات زیرساختی مرز مهران ویژه اربعین ۱۴۰۴ | ایجاد پروژه عظیم آستان قدس رضوی در این مرز بازگشت پیکر شهید «صادق پشت‌یافته» پس از ۴۳ سال به وطن چه‌کسانی پشت پرده انفجار حرم امامین عسکریین(ع) بودند؟ مرز میرجاوه آماده ورود زائران پاکستانی برای شرکت در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۴ زمان پایان رسمی عملیات اجرایی مدیریت اعزام زوار اربعین ۱۴۰۴ اعلام شد «دارالعلم»؛ مدرسه‌ای در مسیر مرجعیت علمی و افق تمدن نوین اسلامی ورود موکب‌داران اربعین به فاز عملیاتی و آغاز انتقال تجهیزات آغاز بخش سوم جشنواره قرآنی «نورالمبین» در شهرداری مشهد اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر امام رضا(ع)در دهه سوم ماه محرم ۱۴۰۴ صدور ۳۶۸ هزار گذرنامه زیارتی از ابتدای محرم ۱۴۰۴ تاکنون ۴۰ بیمار بدحال حج تمتع با مراقبت‌های ویژه به کشور بازگشتند (۲۸ تیر ۱۴۰۴) دغدغه‌مند ایران قوی و مقتدر | درباره شهید منصور عسگری، دانشمند هسته‌ای راه اندازی بنیاد علمی شهید طهرانچی تغییر در اعلام نتیجه و فرآیند پذیرش طلاب در سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ بیش از ۱۵۰ دفتر خدمات زیارتی در مشهد آماده ثبت‌نام زائران اربعین ۱۴۰۴ هستند | رفع اختلالات احتمالی سامانه سماح زمان انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام شد وام دانشجویی برای سفر اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ باید رویکرد معنوی اربعین را با توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار گره زد ماجرای سفر مداح معروف به ترکیه چه بود؟
سرخط خبرها

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است

  • کد خبر: ۱۷۵۷۹۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است
خطیب حرم مطهر رضوی گفت: حضرت سیدالشهداء در کربلا مظهر تسلیم بودن در برابر اراده و خواست خداوند است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله محسن کازرونی در سلسله جلسات عزاداری حرم مطهر رضوی ویژه دهه اول ماه محرم که در رواق امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: خداوند اسامی مختلف دارد که هر کدام از این اسامی بیانگر جلوه‌ای از صفات باریتعالی است.
وی تصریح کرد: یکی از صفات خداوند «جبار» است که چند معنی دارد. یک معنا اینکه او کار‌های نیک انسان‌ها را جبران می‌کند و معنی دیگر اینکه او شکست‌های ما را جبران می‌کند.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: سومین معنای جبار این است که اراده و خواست او امری گریز ناپذیر است و امری که خداوند اراده می‌کند قطعا انجام می‌شود و هیچ مانعی برای جلوگیری از تحقق تقدیر الهی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: کسی که به خدا ایمان کامل دارد، همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم است و هرگز از سختی‌ها و ناملایمات شکایت و یا ناشکیبایی نمی‌کند.
خطیب حرم رضوی با بیان اینکه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده خداوند بودند، اظهار کرد: آن حضرت در یک روز همه عزیزان خود را از دست دادند، ولی هرگز لب به شکایت نگشودند و در اوج سختی‌ها به درگاه خدا عرضه داشتند «اِلهی رَضاً بِقَضائِک» یعنی خدایا به آنچه برای من مقدور کردی راضی هستم.

 
وی بیان کرد: در روایات اسلامی از سوره مبارکه «یس» به عنوان قلب قرآن یاد شده است و برخی از مفسرین گفته اند که این نامگذاری به خاطر دو آیه آخر این سوره؛ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ» است. یعنی هر آنچه را که خداوند اراده کند، بی شک محقق می‌شود.
آیت الله کازرونی خاطرنشان کرد: یکی از درس‌هایی که از مکتب سیدالشهدا (ع) می‌گیریم این است که همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم باشیم و بدانیم که همه سختی‌هایی که در زندگی با آن مواجه هستیم، بنابر تقدیر الهی صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->